STA NEDOSTAJE NOVOM SADU ?

• Začetnik teme Začetnik teme Neva
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
shecky:
Pa ovako ,ono sto bi bilo lepo to je da NS opet dobije tramvaj! I naravno jos jedan most mislim 4. most....
I za pre svega strance u NS da se naprave oglasne table kao npr. u Pesti da se zna koji put vodi prema kom delu grada i sl.I naravno da se rekonstruise stadion Vojvodine da bude lutkica!!

Ma daj bre koji ce na k... tramvaj...... :shock: :shock: :shock: :shock:

definitivno nesto ovako kao u jednom malom mestu u UK

Topless pranje automobila uznemirilo englesko selo

KADA je poduzetnik Jon Bernis u selu Burbage otvorio praonicu automobila u kojoj rade djevojke u bikini kostimima nije se nadao burnim prosvjedima.

Zanimanje je veliko, pa tjedno u njegovoj praonici operu 200 automobila uz gazdinu dnevnu zaradu od 900 funti.

Četiri golišave djevojke operu automobil za 25 funti, a većina vozača traži i dodatnu uslugu skidanja grudnjaka koja se naplaćuje još 5 funti.

Lokalni moralist, koji je želio ostati anoniman, potužio se novinarima Suna da je "selo na nogama jer je to početak uvođenja sex shopova i bordela".

Vlasnika Bernisa ne brinu takvi komentari jer ima urednu dozvolu od seoskog vijeća, a policija je potvrdila neke pritužbe uz opasku "da se sve radi po zakonu".

U praonicu navrati i po pet mladića u jednom automobilu, a nađe se i "starih frajera". Jedan od njih, 40-godišnji Jake Allen, tvrdi da nema ništa ljepše od toga da mu lijepe djevojke samo u gaćicama operu Ferrari.

(Index)

Kulturna saradnja,pozorista,koncerti= O..Repertoar pozorista i opere je isti kao pre 20.g. kad vidim plakat za predstavu Ero s onog sveta...setim se tog istog plakata na istom mestu kad sam bio u osnovnoj skoli-katastrofa. /sad mi je 37/.Kulturni zivot grad cini gradom.U Beogradu svako vece ima isti broj pozorisnih predstava kao u N.Sadu za ceo mesec.Kad dodje bilo kakav anonimus iz sveta u BG skupi 2000 u Sava centru-u Novom Sadu Manu Kache jedva malo vise od pola sale SNP-a.Opste duhovno siromastvo.
Da me se ne shvati pogresno nije sve tako crno-Exit vraca nadu.

Pozorista bi trebala da porade malo na reklami za neku buducu predstavu ili neko drugo desavanje ( a ne samo nalepiti plakat ispred pozorista :roll: ), naravno love nema, ideja nema, volje nema ( koliko se vidi ), ......kad gostuju beogradjani - uzmu im kintu,napune sale,.....a ovi nasi sve kao da i nece da im neko dodje u pozoriste

pokipssi:
Kulturna saradnja,pozorista,koncerti= O..Repertoar pozorista i opere je isti kao pre 20.g. kad vidim plakat za predstavu Ero s onog sveta...setim se tog istog plakata na istom mestu kad sam bio u osnovnoj skoli-katastrofa. /sad mi je 37/.Kulturni zivot grad cini gradom.U Beogradu svako vece ima isti broj pozorisnih predstava kao u N.Sadu za ceo mesec.Kad dodje bilo kakav anonimus iz sveta u BG skupi 2000 u Sava centru-u Novom Sadu Manu Kache jedva malo vise od pola sale SNP-a.Opste duhovno siromastvo.
Da me se ne shvati pogresno nije sve tako crno-Exit vraca nadu.

Streberu!!!

Kome treba pozoriste kada imamo tako puno jeftinih kafica (bio sam skoro u BG, pa znam zasto to pricam)....

Nocni zivot je ono sto grad cini gradom:)

izdajnicki B92

Gradski odbor SPS će u narednom periodu pokrenuti inicijativu da u Novom Sadu jedna ulica dobije ime Slobodana Miloševića. Predsednica Komisije za dodelu imena ulicama Biljana Malović kaže da komisija još nije dobila takav predlog, ali da je sigurna da će njena stranka pokrenuti inicijativu da Milošević dobije spomen ploču ili ulicu. Ona je navela da je Milošević zaslužio da dobije ulicu ili spomenik, jer je za razliku od onih koji su rušili, u Novom Sadu otvorio jedan most, bio inicijator gradnje tri mosta i izgradnje stanova za mlade bračne parove, kao i svega ostalog što je učinjeno u vreme obnove zemlje.

Udružena novosadska opozicija je osudila ideju da neka ulica u Novom Sadu dobije ime Slobodana Miloševića. Predstavnik SPO Nemanja Starović kaže da opozicija neće dozvoliti da se to dogodi.

napokon prava inicijativa u ime casnog srpskog heroja!!!

nedostaju dobri sajtovi !!!

Ako proguglate malo po netu, videcete da je Novi Sad kao prezentacija na netu -JEDNA VELIKA 0 !!

A u nekom slucaju ako ste ( nedaj boze ) stranac koji je krenuo da istrazuje Novi Sad i ostalo po netu .......nece naci nista na dostupnom mu jeziku !! Znaci trebaju da uce srpski !:D

Sajtovi koji postoje su slabi i u ( izgleda) dugom razvoji , a i trajnom :roll:
Iako nema bog zna sta i da se vidi u NS ( sve je u par ulica i sa pogleda sa tvrdjave ) treba uraditi nesto i stvoriti atrakcije ( da ne kazem zamagliti ono sto nemamo ) i tako privuci strani kapital :lol:

Grad treba da poradi na tome HITNO !!

Slusam ljude kako se zale na odrzavanje trka na Miseluku,tipa,smeta mi sto je tih dana saobracaj u kolapsu,cak su neki prokomentarisali kako drugi ljudi nemaju sta da jedu,a oni se izivljavaju.
Da li mislite da su ove tvrdnje opravdane,tj.da nemamo mesto za odrzavanje ovakvih manifestacija ?

naravno da nemamo adekvatno mesto za odrzavanje takvih manifestacija!
ali imamo misheluk koji je dosao najblize nekom trkalistu i koji se u tu svrhu koristi cele godine a ne samo kad su oficijelne trke :wink:

ti "neki" koji komentarisu protiv auto trka neka cute....neko ce da im polupa pic.ku

Neva:
Slusam ljude kako se zale na odrzavanje trka na Miseluku,tipa,smeta mi sto je tih dana saobracaj u kolapsu,cak su neki prokomentarisali kako drugi ljudi nemaju sta da jedu,a oni se izivljavaju.
Da li mislite da su ove tvrdnje opravdane,tj.da nemamo mesto za odrzavanje ovakvih manifestacija ?

Nego sta sada da oni koji ulazu u auto trke da daju onima koji nemaju da jedu???

Nisam siguran...

Inace da se ja pitam ja bih miseluk zatvorio za saobracaj i ostavio samo za voznju svaki dan non stop, ili npr bar vikendom ili tako nesto... I pomerio bih bandere i ograde tamo gde su na smetnji i predstavljaju opasnost, i jos par sitnica koje bi napravile od misleuka skoro potpunu stazu....

Sve se moze ako se hoce samo nece stoka da radi nisata gde ne mogu da se napune dzepovi...

Back