nesons
Iskusan
- Poruka
- 5.426
Nije losa ideja za ove znakove , mada ni u BG nema istih ( koji pokazuju smer prema nekom delu grada ) pise stari grad, ili.....ali nema uglavnom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
shecky:Pa ovako ,ono sto bi bilo lepo to je da NS opet dobije tramvaj! I naravno jos jedan most mislim 4. most....
I za pre svega strance u NS da se naprave oglasne table kao npr. u Pesti da se zna koji put vodi prema kom delu grada i sl.I naravno da se rekonstruise stadion Vojvodine da bude lutkica!!

pokipssi:Kulturna saradnja,pozorista,koncerti= O..Repertoar pozorista i opere je isti kao pre 20.g. kad vidim plakat za predstavu Ero s onog sveta...setim se tog istog plakata na istom mestu kad sam bio u osnovnoj skoli-katastrofa. /sad mi je 37/.Kulturni zivot grad cini gradom.U Beogradu svako vece ima isti broj pozorisnih predstava kao u N.Sadu za ceo mesec.Kad dodje bilo kakav anonimus iz sveta u BG skupi 2000 u Sava centru-u Novom Sadu Manu Kache jedva malo vise od pola sale SNP-a.Opste duhovno siromastvo.
Da me se ne shvati pogresno nije sve tako crno-Exit vraca nadu.

Novih buseva smo vala dobili a sad sto su isti krs. . . Po meni bolje da su kupovani Neobusevi od onog krsa znavog Ikarbus. . .Crazy in love:Nedostaju mu popravke na putevima, renoviranje nekih kuca i zgrada, novi busevi, cistine... :-?
Crazy in love:Nedostaju mu popravke na putevima, renoviranje nekih kuca i zgrada, novi busevi, cistine... :-?

Neva:Slusam ljude kako se zale na odrzavanje trka na Miseluku,tipa,smeta mi sto je tih dana saobracaj u kolapsu,cak su neki prokomentarisali kako drugi ljudi nemaju sta da jedu,a oni se izivljavaju.
Da li mislite da su ove tvrdnje opravdane,tj.da nemamo mesto za odrzavanje ovakvih manifestacija ?