Šta ne volite da radite čim oči otvorite ?

Ja ujutru volim da je tiho i da se koncentrisano i sto pre spremim za posao, ili ako je vikend da sedim u tišini i odmorim se od spavanja . Jednistavno mi nikakvi zvukovi ne trebaju, čak i radio retko pustim u kolima.
ja nisam nadrk ujutro, ali isto ovako volim da cutim i budem sama i koncentrisana na spremanje i odlazak. vikendom ustanem prva i prosetam kuce, to mi bas prija.

J
ja nisam nadrk ujutro, ali isto ovako volim da cutim i budem sama i koncentrisana na spremanje i odlazak. vikendom ustanem prva i prosetam kuce, to mi bas prija.
Ja nisam bas zapeta puska da bi se svadjala jer ni svoj glas ne volim da slušam od rane zore... Cesti me na poslu pitaju zašto sam neraspolozena kada stignem a nisam samo nije proslo dovoljno vremena da se izravnam.

Samo da ne moram odmah nekud da krenem. Bar sat vremena moram da imam za lagano spremanje. Kad sam bila klinka, tata me je budio tako sto naglo raskrine zavese, a ja svako jutro iznova oslepim. To bih lako mogla da svrstam i pod traumu.
moja majka je bila ranoranilac i za razliku od babine i dedine kuce u kojoj smo se uvek budili u toplom, i zimi, nasa kuca je bila ledena jer je ona pre svih uvek otvarala sva vrata i prozore i pravila promaju da provetri kucu
i nekako bi uvek omanula tajming jer je sve to zatvarala tik pred nase ustajanje, tako da smo u kuci udisali provetren cist i hladan vazduh
uvek mi je kao detetu bilo hladno zbog toga
do skoro, do pre nekih desetak godina je imala maniju da i dalje cirkulise po svim stanovima i otvara svaki prozor kojeg se dohvati :lol:
i onda sam stvarno morala da dreknem i da joj zabranim da to radi u mom stanu, jer ja provetravam kad ustanem
sad sam ja manijak, jer kod sebe cesto drzim otvoreno i onda samo cujem nju kako iz svog stana dobacuje - da nisi mozda ti otvorila neki prozor bas mi je hladno
dosla maca na vratanca :lol:

ne volim da odmah jedem..od ustajanja do jela potrebno mi bar cas vremena.. kad obavim sve normalne poslove sledi..konjacic ili votka oko 50ml..zatim kafa pa onda dorucak..sve je to u malim kolicinama z..zbog toga imam 78 kg
E dobro si me podsetio,ne volim da se probudim,a da nesto moram hitno,pa ne stignem dorucak i kafu.
Mislim to ne biva.jer i ako putujemo,pa krecemo u zoru,deset minuta odvojim da se prvo naruckam

Slusanje muzike nakon budjenja ne dolazi u obzir, moze prica, vika, buka, halabuka od strane bliznjih, zornjacenje moze i u polusnu, zmurecki, samo na pipanje, na dodire, ali muzika ne. Zato su mi kolektivna budjenja kasarnskog tipa shitara, jer se uvek nadje dileja koja nakon trube odvali nesto sa radija i sl., po difoltu grozozo zanra, a neretko se srece i retos koji tokom noci pusta muziku taman toliko glasno da se ne moze od nje spavati ako se nije tako naviklo. Iritira me cak i muzika u javnom prevozu u tim ranim jutarnjim casovima.

Svako od nas ima nešto se ne voli kada se ujutro probudi .
Ja recimo ujutro ne volim da pricam dok se ne rasanim, posle moze koliko hoceš :lol:

A vi ?

Ja ne volim kada mi se remeti rutina ili kada mi neko unese nervozu ujutru. Ili kada nemam potrebno za pripremu doručka. Ili kada imam sve potrebno a muž mi je popio poslednji gutljaj mleka a meni samo taj gutljaj treba za kafu tik nakon doručka.
Ili kada zaboravim da uključim mašinu pa moram da perem ručno šerpicu, tanjire, šolje dok dete vice "gladaaaaaan sam"...blah, volim da udjem u kuhinju a tamo stoje moje omiljene case, omiljena šerpa, omiljeni džem, omiljena šolja i onda da, mrzim i kada mi sto za ručavanje nije čist da postavim sve to omiljeno već moram da sklanjam računare, case, mrvice...pa još ako moram da perem i nemam onaj gutljaj.
Zapravo, najviše volim da napola otvorim oči a da je on budan, kako obično jeste, pa da dobijem porciju českanja ledja dok dremam budna kao mačka. Tada dan počne dobro.

Back