Šta ne volite da radite čim oči otvorite ?

Moj muž takodje. Ja ne volim da mi bilo ko melje kada otvorim oči.
Bio sam u vezi sa jednom sjsjnom devojkom...I nije mi verovala da sam ujutru kao bodljikavo prase,dok nije prvo jutro (zajednicko) videla moju facu dok pijem kafu a ona drobi kao mlin.Zato mi je najbolje kad sam kod sina,on je jos gori od mene.Ko prvi ustane pali aparat za espreso i dok ne popijemo kafu tisina koju prekine samo njegov pas ponekad :D

Bio sam u vezi sa jednom sjsjnom devojkom...I nije mi verovala da sam ujutru kao bodljikavo prase,dok nije prvo jutro (zajednicko) videla moju facu dok pijem kafu a ona drobi kao mlin.Zato mi je najbolje kad sam kod sina,on je jos gori od mene.Ko prvi ustane pali aparat za espreso i dok ne popijemo kafu tisina koju prekine samo njegov pas ponekad :D
Ja ujutru volim da je tiho i da se koncentrisano i sto pre spremim za posao, ili ako je vikend da sedim u tišini i odmorim se od spavanja . Jednistavno mi nikakvi zvukovi ne trebaju, čak i radio retko pustim u kolima.

@Trust no one sta se becis :lol:
Imam traume
Dobijem cimerku na brodu koja kaze znas ja ujutru ne mogu da ustanem odmah, pa navijam od 5 na svakih 10 min snuz da me budi dok se ja rasvestim do 6
MOLIM
Znaci spavacu 1h manje (od mogucih 4 ukupno) da bi se ti razvlacila po krevetu??!!!
Neces ga majci, ides da plivas sa ajkulama probudis li me pre 6 :manikir:
Onda smo kao nasle kompromis jel moze od pola 6 snuz
Majko mila
Ja od tad kad cujem to snuz dobijem poriv da udavim, evo samo kad se setim slosi mi se :lol:

@Trust no one sta se becis :lol:
Imam traume
Dobijem cimerku na brodu koja kaze znas ja ujutru ne mogu da ustanem odmah, pa navijam od 5 na svakih 10 min snuz da me budi dok se ja rasvestim do 6
MOLIM
Znaci spavacu 1h manje (od mogucih 4 ukupno) da bi se ti razvlacila po krevetu??!!!
Neces ga majci, ides da plivas sa ajkulama probudis li me pre 6 :manikir:
Onda smo kao nasle kompromis jel moze od pola 6 snuz
Majko mila
Ja od tad kad cujem to snuz dobijem poriv da udavim, evo samo kad se setim slosi mi se :lol:
Lako se resava...
Mene ujutru budi Sweet child of mine (GNR).Ne mozes da se ne probudis.A i komsije sprat ispod i iznad :D

Lako se resava...
Mene ujutru budi Sweet child of mine (GNR).Ne mozes da se ne probudis.A i komsije sprat ispod i iznad :D
Ja se budim na prvo zvono, nema posle vracanja, jer se jako tesko rasanjujem, ako se posle alarma vrstim da zaspim ja cu do podneva
I sad zamisli da te neko cima na 10 min te prepada alarmima, ako ustanem na prvo njeno izgubila sam pola sata dragocenih, da me cima i stresira na 10 min mi je uzas
Ja sam bukvalno htela da je bacim u okean, nego nije imala soba prozor srecom :lol:
Ovako devojka sasvim ok bila sve kul, ali brate zbog tog cimanja u zoru svaki dan meni se slosi i cao promenim sobu....
Brate kad spavas 4h pola sata sna je zlato, te bre ubijem ako mi ih oduzmes

Mislim ja sam inace tezak namcor ujutru, cutim pijem caj/kafu i mrzim sve oko sebe prvih sat vremena
Tako da hladnokrvno mogu bacim ajkulama svakoga tad

Ne volim da još neko ustane kad i ja, da se sudaramo na putu do toaleta, da mi remeti početak dana bilo čim.
Ни ја. Зато увек устајем прва и то бар 2 сата пре да имам то само своје време за кафу. Прву кафу волим сама.
Просто се изнервирам ако неко устане раније него обично и то ми поремети :lol:
Пишем о викенду.

Ne volim da imam oko sebe nadrk osobe, ne volim gundjanje, negodovanje ni od ranog jutra, ni uopste
Kad smo bili mali, isli smo kod dede I babe za oba raspusta
Spavali smo, svi unucici u sobi pored babine I dedine
Deda je bio ranoranilac, budio se oko 4..do pola pet bi zavrsio sa kupatilom, stavio caj da se kuva, a onda ukljucio tranzistor na radio bgd1 sa onim starim narodnjacima, ali bi ga odvrnuo bas glasno I nadjacavao se sa njim - gde su dedini unuci, ajde pilici dedini ustajaaaanjeeee, caj sam skuvaaaao!
I babino glasno ucutkivanje, cuti boro grom te ne ubio pusti decu da spavaju, jesi li poludeo
Naravno da u pola 5 nismo ustajali, ali sam tako volela kad nas je ta buka budila
Posle bi otisao u pekaru po vruce buhtle I mekike, kucao bi majstoru da mu otvori zadnja vrata pre nego pekara pocne sa radom I u 6h smo jeli vruce testo sa toplim cajem od sipka sa limunom, onako neumiveni u pidzamama za stolom
Tako mi fale ta vremena
Dedine imovine sam se odrekla u korist brata..kucu u kojoj smo provodili veliki deo detinjstva brat iznajmljuje..pre 3 godine sam otisla sa cerkom na par dana da je upoznam sa krajem, usle smo I u kucu..I dalje ima isti onaj miris :heart:

Poslednja izmena:
ustala jutros u 8 nesrecnim slucajem, jer sma zaspala oko ponoci, a ja spavam 8 sati dnevno....nikad necu skontati kako je nekome dovoljno 6 sati sna, meni to stvara hronicni umor.

i evo od 8 pijem kafu, sa dsam drugu stavila. citala vas malo, ali do sad nisam imala snage da pisem nista, a jos manje da pricam.

danas mi je slobodan dan inace, zato se ovako razvlacim. bas bih volela nasledstvo da se svaki dan ovako razvlacim ko crevce.

Ne volim da imam oko sebe nadrk osobe, ne volim gundjanje, negodovanje ni od ranog jutra, ni uopste
Deda je bio ranoranilac, budio se oko 4..do pola pet bi zavrsio sa kupatilom, stavio caj da se kuva, a onda ukljucio tranzistor na radio bgd1 sa onim starim narodnjacima, ali bi ga odvrnuo bas glasno I nadjacavao se sa njim - gde su dedini unuci, ajde pilici dedini ustajaaaanjeeee, caj sam skuvaaaao!
I babino glasno ucutkivanje, cuti boro grom te ne ubio pusti decu da spavaju, jesi li poludeo
Naravno da u pola 5 nismo ustajali, ali sam tako volela kad nas je ta buka budila
Posle bi otisao u pekaru po vruce buhtle I mekike, kucao bi majstoru da mu otvori zadnja vrata pre nego pekara pocne sa radom I u 6h smo jeli vruce testo sa toplim cajem od sipka sa limunom, onako neumiveni u pidzamama za stolom
Tako mi fale ta vremena
Dedine imovine sam se odrekla u korist brata..kucu u kojoj smo provodili veliki deo detinjstva brat iznajmljuje..pre 3 godine sam otisla sa cerkom na par dana da je upoznam sa krajem, usle smo I u kucu..I dalje ima isti onaj miris :heart:
Ja volim da citam ovakve stvari kad se probudim

Ни ја не волим одмах да причам. Али углавном уђем на форум.
Данас сам се погубила... Заборавила телефон, а таман стигла на посао. Тражим по торби а у торби сви кључеви код мене, и моји и туђи. Враћај се назад... Ко нема у глави...

Svako od nas ima nešto se ne voli kada se ujutro probudi .
Ja recimo ujutro ne volim da pricam dok se ne rasanim, posle moze koliko hoceš :lol:

A vi ?
Isto..treba mi bar sat, dva posle buđenja da uopšte krenem da funkcionišem.Nikakve jutarnje "teme" ne varim. Iritantni su mi ljudi koji čim se probude, kreću u priču i akciju. Ja nisam za to sposobna!

ja zato ustanem sat vremena ranije i onda pola sata pijem kafu, pa se tek onda obucem, pa popijem ostatak kafe uz jos jednu cigaretu, pa tek onda krenem na posao. ja prakticno za 20 minuta mogu da se obucem, umijem, operem zube i sredim i krenem, ali ne ja dodam jos 40 minuta da bi mi se organizma koliko toliko probudio i da bih uzivala u tisini.

orna sam jedino kad idem u soping hrane, tad ustajem odmah, pijem kafu i krecem put lidla.

ne volim da pijem kafu na poslu, jer meni treba cigareta uz kafu, a prvu jutarnju svi piju bez cigarete. ispadnem nedrustvena sto necu kafu, ali ja stvarno volim prvu kafu da gustiram u sopstvenoj tisini.
То скроз разумем. Тако ја не волим да једем на послу, не волим оброке са људима који ми нису баш блиски. Па када неко донесе јер има повод узмем, наравно, из пристојности али не могу да уживам у томе.

А радним данима пијем прву кафу на послу, уз форум. Сама сам у канцеларији.
Евентуално ако одем негде на кафу пре посла са другарицом. И то ми је супер, кафа која траје колико школски час, таман да се испричамо а не давимо.

Tako mi fale ta vremena
za mene su secanja iz detinjstva najlepša na svetu

Back