Šta ne smemo da radimo kada se lift zaglavi?

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
316.960
101869241764e89bc6f3505579136725_w640.jpg

Ukoliko vam se desi da se zaglavite u liftu, važno je da ništa ne radite na svoju ruku,vec treba da pozovete ovlašćeogi servisera tog lifta, koji obično bude istaknut
u liftu. Ako nije, trebalo bi pozvati upravnika zgrade ako ste u svojoj zgradi ako niste pozovete servis ili onog kod koga ste posli liftom da on intervenise i pozove nadlezne.

Znaci, ne pipajte dugmice osim tastature svog mobilnog telefona
Cucnite ili sedite na patos od lifta i idite na tviter ili feis da ubijete vreme dok ne dodju majstori da vas “izvade” iz lifta
:lol:

Da li vam se desilo da se zaglavite u liftu ?
Da,ali tada nije bilo mobilnih telefona.Jednostavno sam lupao pesnicom na vrata dok nije dosao komsija koji je imao kljuc od vrata lifta Kod nas je tada uvek neko na svakom spratu imao kljuc od lifta.Jednostavno nisam imao i straha,cak sam se spremao i da legnem i da dremam,ako niko ne cuje,jer je bila noc,ali posle 10 minuta me je komsija otkljucao i izvukao iz lifta.Bio sam zaglavljen tacno izmedju 2 sprata.To je nezgodno recimo na bloku 70 i 45,jer tamo imaju parne i neparne liftove i ako se zaglavis izmedju2 sprata,samo betonski zid.Nema pomoci dok majsori ne dodju.

Pogledajte prilog 1401041

Ukoliko vam se desi da se zaglavite u liftu, važno je da ništa ne radite na svoju ruku,vec treba da pozovete ovlašćeogi servisera tog lifta, koji obično bude istaknut
u liftu. Ako nije, trebalo bi pozvati upravnika zgrade ako ste u svojoj zgradi ako niste pozovete servis ili onog kod koga ste posli liftom da on intervenise i pozove nadlezne.

Znaci, ne pipajte dugmice osim tastature svog mobilnog telefona
Cucnite ili sedite na patos od lifta i idite na tviter ili feis da ubijete vreme dok ne dodju majstori da vas “izvade” iz lifta
:lol:
Sve to fino ali u liftovima obično nema signala

Back