Šta nas čeka sa druge strane?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Može li ubjedljivije?
Šta je problem Bogu da bilo koga vrati u život?

Ako sam jednom došao ovde...šta mu je problem da me i drugi put u živo stanje vrati?!...Nisam došao bez razloga...neko je želeo da sam tu. Neko mi je dao neprocenjiv dar koji ima svoju svrhu. Zar to nije izraz velike ljubavi. Neko me voli.
Dao mi je odgovore za smisao života, patnje, smrti...Dao je obećanje o lepoj budućnosti...koja se po našoj prirodi bića i logike podrazumeva.

Ja sam samo neko ko veruje i u tim rečima vidi smisao ovog života.
Ako je rekao da ide dan kada će 'svi' ustati iz grobova, ja to verujem. A u moć ne sumnjam...

Ja ne vjerujem. Ako je istina da nas je stvorio na svoju sliku i priliko živo me zanima kakav je ON?
Ok. Ali šta je onda svrha života?
Zašto nas je stvorio...da se malo zlopatimo, na ovaj ili onaj način, par desetina godina i zauvek da odemo?!
Šta je smisao toga? Šta će mu takav svet?

Hoće li večno gledati plač i bol na licu koji dalazi usled raznih nevolja. Da majka bdije nad posteljom neizlečivog deteta, koje će prerano izgubiti?!...da ne nabrajam sve muke...

Bili ti kao majka pomogla svom detetu a da možeš? Glupo pitanje, jel' da?

E takav je i Bog. Ako ti u sebi nosiš pravdu, ljubav, želju...nosi i On...to je ta slika...

Ok. Ali šta je onda svrha života?
Zašto nas je stvorio...da se malo zlopatimo, na ovaj ili onaj način, par desetina godina i zauvek da odemo?!
Šta je smisao toga? Šta će mu takav svet?

Hoće li večno gledati plač i bol na licu koji dalazi usled raznih nevolja. Da majka bdije nad posteljom neizlečivog deteta, koje će prerano izgubiti?!...da ne nabrajam sve muke...

Bili ti kao majka pomogla svom detetu a da možeš? Glupo pitanje, jel' da?

E takav je i Bog. Ako ti u sebi nosiš pravdu, ljubav, želju...nosi i On...to je ta slika...
Mora li biti svrha? Život je jednostavno život. Nekada kraći, a nekada duži.
Kako smo samo sažaljivi nad sobom? I u životinjskom svijetu postoji majka, otac, braća, pleme.... Takođe i u srcima životinja postoji ljubav.

Mora li biti svrha? Život je jednostavno život. Nekada kraći, a nekada duži.
Kako smo samo sažaljivi nad sobom? I u životinjskom svijetu postoji majka, otac, braća, pleme.... Takođe i u srcima životinja postoji ljubav.
Slažem se...jedino ovo oko svrhe života ne.

Ako ima Boga ima i svrhe. Ako nema Boga nema ni svrhe.
Ako ti želiš deci dobro, želi i Bog...jer njegova smo deca. Drugačije ne može biti.

Za vernike nije misterija da postoji život nakon smrti, to je ili večno blaženstvo ili su večne muke.
Veliki broj predanja je posvećen ovom pitanju - šta nas čeka sa druge strane?

Pogledajte prilog 1878517

Test dugovečnosti

Ljudi su od davnina pisali o životu posle smrti. Najpoznatija legenda se pojavila u X veku u Vizantiji: „Priča blažene Teodore o mitarstvima" (vrsta carine na koju duša nailazi nakon smrti na svom uzdizanju ka Bogu).Legenda govori o tome kako se nekom Grigoriju, učeniku prepodobnog Vasilija Novog, u snu pojavila pokojna služavka njegovog nastavnika, Teodora.Ona mu je rekla da čovek nakon smrti vidi zagrobne sile.

Duša uz pratnju dva anđela se sa zemlje uzdiže na nebo – u raj. Međutim, put je blokiran nečistom silom koja sedi na 20 stepenica na mitarstvima. Svako je posvećeno određenom grehu - laži, zavisti, škrtosti i drugim.Iskušenja, prema legendi, traju četrdeset dana. Ako duša nije uspela sa njima da se izbori, onda je „knezovi u mitarstvima kidnapuju, žestoko muče i odvode na dno pakla i drže je tamo vezanu do Strašnog suda Hristovog. Oni koji dođu do kraja postižu večno blaženstvo.
U Svetom pismu o posmrtnom iskustvu priča se samo na temu vaskrsa Hristovog voljenog prijatelja Lazara iz Vitanije.
Pre nekolkiko godina sam čitala knjigu"Koliba"u kojoj pisac daje jedan slikovit , simboličan, veoma snažan i upečatljiv prikaz tih unutrašnjih pitanja, a kroz sudbinu čoveka koji traga za ubicom svoje ćerke. Nije reklama za knjigu ali je fenomenalno opisan taj drugi svet. Knjiga ne odudara od raznih predanja i duhovnih učenja posvećenih ovom pitanju. „Smrt nije kraj, već prelazak u drugi oblik postojanja“, ovo je jedan od citata iz knjige. Gledala sam na nekom kanalu i svedočenja ljudi koji su se našli u onome svetu usled kliničke smrti. Priče o tim njihovim "putovanjima" deluju veoma ubedljivo. Verujem da postoji nešto posle smrti, da se život nastavlja u nekom obliku koji još ne možemo u potpunosti da razumemo.

1000007085.png

Vidjeh bogove na nebu lebdili su u zraku kratkih zlatnih kosa, iz očiju im je sijalo svjetlo bilo ih je mnoštvo obučeni uska bijela odijela. Ispod njih su lebdjela sjajna jaja gledali su ih ljudi kojima su bogovi posvetili posebnu pažnju i obećanja zaštite. Kako sam se kretao putem oni su uklanjali sve prepreke unaprijed.

А то је ко ? Зашто би му било ко веровао ?
Људи попусте са живцима и живот им оде у аут, мани се астралне пројекције да не полудиш.
Jedan od najpoznatijih teoretičara zavera. Skupljao je svo to znanje preko 30 godina. Zašto? Pa zato što priča istinu, probaj astralnu projekciju i videćeš, pobegni iz kutije u kojoj živiš. Kažeš mi da se manem nečega što radimo nesvesno svako veče XD Wake the F up!
Демони неће да ти се представе и да кажу "добар дан, ја сам демон".
Не очекуј да ти се неко тако престави нити очекуј да су ружни и гадни. Демони могу да себе преобуку у шта год хоћеш. И тако прикрију своју ружноћу.
Могу да изгледају као анђели и да ти се чини да су анђели а у ствари нису.
Demoni se uveliko hrane "looshom" tvojom negativnom energijom, teorija je da nas uzgajaju na ovoj planeti baš zbog loosha.

Lepo je verovati u zivot posle smrti, raj, reinkarnaciju sta god, nekako je lepse znati da nije kraj.
Al meni sžje to ravno verovanju u bajke.
Nema sustinske razlike izmedju kad ubijes komarca, ubered cvet ili umres... krug materije... emocije i sve ostalo je samo plod he ijskih realcija u mozgu, iluzije... posle smrti mrak

Lepo je verovati u zivot posle smrti, raj, reinkarnaciju sta god, nekako je lepse znati da nije kraj.
Al meni sžje to ravno verovanju u bajke.
Nema sustinske razlike izmedju kad ubijes komarca, ubered cvet ili umres... krug materije... emocije i sve ostalo je samo plod he ijskih realcija u mozgu, iluzije... posle smrti mrak
Srmt ne postoji, nema nikakvog mraka. Ovaj trenutak ne možeš nikad napustiti, život nema početak ni kraj. Možeš verovati u šta želiš ali kad fizičko telo umre ne umireš ti jer opet kažem smrt ne postoji.

Kako se ,,proba,, astralna projekcija?
To ti nije potrebno kao što sam rekao iluzija u iluziji, a za život poslije smrti je u pravu kada umre fizičko tijelo ostaje "ono" što nastavlja da egzistira i dalje jer "Ja Jesam" ili naš bitak kojeg mnogi nazivaju "Energijom" čak za ovog života može da prolazi koroz značajne transformacije putem inicijacija, a kad umremo onda dolazi konačna transformacija koja nam omogućava Vječni Život.

Kako se ,,proba,, astralna projekcija?
Na probu mislim da astralna projekcija bude svesna, da je doživiš od početka do kraja svesno. Ti to htela ili ne radiš nesvesno kad zaspiš, telo pada u trans i um ostaje aktivan i nesvestan i ti kad se probudiš si tek svesna da si nešto sanjala. Kod astralne projekcije telo mora da padne u trans tj. a um mora ostati budan bez ikakvih misli. Tada ćeš doživeti nešto neopisivo, svesnu separaciju tvoj astralnog tela od ovozemaljskog. Najbolje ti je da probaš ako se budiš u toku noći tipa 3-4-5 sati ujutru, fokusiraj da opustiš telo maximalno a um da isprazniš i možeš koristiti tehniku zamisli da je iznad tebe kanap/merdevine koji se spušta sa plafona do tvojih grudi, zamisli kako posežeš rukama i grabiš kanap i penješ se polako ka plafonu. Ovo će ti omogućiti da tvoje astralno telo izađe. I ako ne doživiš prvi put to je zbog straha, osećaj separacije je toliko intenzivan da ljudi jednostavno se ne usude da idu do kraja. Toliko je jednostavno ali strah je taj koji većinu sputava.

Na probu mislim da astralna projekcija bude svesna, da je doživiš od početka do kraja svesno. Ti to htela ili ne radiš nesvesno kad zaspiš, telo pada u trans i um ostaje aktivan i nesvestan i ti kad se probudiš si tek svesna da si nešto sanjala. Kod astralne projekcije telo mora da padne u trans tj. a um mora ostati budan bez ikakvih misli. Tada ćeš doživeti nešto neopisivo, svesnu separaciju tvoj astralnog tela od ovozemaljskog. Najbolje ti je da probaš ako se budiš u toku noći tipa 3-4-5 sati ujutru, fokusiraj da opustiš telo maximalno a um da isprazniš i možeš koristiti tehniku zamisli da je iznad tebe kanap/merdevine koji se spušta sa plafona do tvojih grudi, zamisli kako posežeš rukama i grabiš kanap i penješ se polako ka plafonu. Ovo će ti omogućiti da tvoje astralno telo izađe. I ako ne doživiš prvi put to je zbog straha, osećaj separacije je toliko intenzivan da ljudi jednostavno se ne usude da idu do kraja. Toliko je jednostavno ali strah je taj koji većinu sputava.
A ako pobijediš strah i ustraješ u tom nazovimo eksperimentu.... šta se dogodi?

Sve se svodi na transmutaciju bioenergije tijela u esencijalnu energiju za dug, sretan i zdrav zemaljski život, a nije niti dato u potpunosti da se zna šta poslije smrti. Majstori koji vladaju bioelektrikom svoga tijela ascendiraju njegovu energiju u petodimenzionalnu (Esencijalnu) energiju Duha.

A ako pobijediš strah i ustraješ u tom nazovimo eksperimentu.... šta se dogodi?
Osetićeš prvo udar energije u nekoj od 7 chakri, obično je to solar plexus chakra. Nešto slično nisi nikad osetila. Recimo je kao da ti neko strujni kabal prisloni na stomak toliko je jako da je na granici sa bolom. Kad se desi separacija osetićeš astralno telo kako se podiže iznad tvog fizičko i ti ćeš biti to novo telo koje će lebdeti iznad fizičkog, na tebi je šta ćeš da lje da radiš, nalazićes se u RTZ-u (real time zoni), zoni ili dimenziji najbližoj našoj fizičkoj zoni, niži astral, moći ćeš da vidš svoje telo kako leži u krevetu...itd.
Ima li negdje opis ulaska u astralnu projekciju?
Skini knjigu or Roberta Bruce-a, Astral Dynamics: The Complete Book of Out-Of-Body Experiences. On i Robert Monroe su ti pioniri astralne projekcije, nema iskusnijih od njih u ovom polju.

Osetićeš prvo udar energije u nekoj od 7 chakri, obično je to solar plexus chakra. Nešto slično nisi nikad osetila. Recimo je kao da ti neko strujni kabal prisloni na stomak toliko je jako da je na granici sa bolom. Kad se desi separacija osetićeš astralno telo kako se podiže iznad tvog fizičko i ti ćeš biti to novo telo koje će lebdeti iznad fizičkog, na tebi je šta ćeš da lje da radiš, nalazićes se u RTZ-u (real time zoni), zoni ili dimenziji najbližoj našoj fizičkoj zoni, niži astral, moći ćeš da vidš svoje telo kako leži u krevetu...itd.

Skini knjigu or Roberta Bruce-a, Astral Dynamics: The Complete Book of Out-Of-Body Experiences. On i Robert Monroe su ti pioniri astralne projekcije, nema iskusnijih od njih u ovom polju.
Ман'те се чакри, аура и астралног тела, то је све ђавоља обмана. Молите се светом архангелу Михаилу да отера од вас демоне који вас прелашћују:

У име Оца и Сина и Светога Духа.
Свети Михаило Архангеле, брани нас у боју; против пакости и замки ђаволских буди нам заштита. Нека му Бог запрети, смерно молимо; а ти, кнеже војске небеске, силом Божијом сатану и друге зле духове, који по свету обилазе ради пропасти душа, сурвај у пакао. Амин.

Ман'те се чакри, аура и астралног тела, то је све ђавоља обмана. Молите се светом архангелу Михаилу да отера од вас демоне који вас прелашћују:

У име Оца и Сина и Светога Духа.
Свети Михаило Архангеле, брани нас у боју; против пакости и замки ђаволских буди нам заштита. Нека му Бог запрети, смерно молимо; а ти, кнеже војске небеске, силом Божијом сатану и друге зле духове, који по свету обилазе ради пропасти душа, сурвај у пакао. Амин.
Molili smo se, pa vidi sta bi?

Jevanđelje po Filipu:
Oni koji govore da će prvo umreti a potom vaskrsnuti, greše. Jer ako ne prime vaskrsenje za života, ni kada umru neće primiti ništa.

Šah-mat vernici.

Rećićete ali to nije prihvaćeno od strance crkve. Pa ne može tako, ovo mi se malo sviđa prihvatam i priključujem Bibliji ovo mi se ne sviđa, ne priključujem.

Back