Ne razumem zasto se sprdati na ovu temu
!
Covek prica o ozbiljnim stvarima, a vi spominjete neke macke!!!!????
!Covek prica o ozbiljnim stvarima, a vi spominjete neke macke!!!!????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
!pismonosa:Ne razumem zasto se sprdati na ovu temu!

storm cloud:pismonosa:Ne razumem zasto se sprdati na ovu temu!
Uputstvo za početnike: ovde su sve teme sprdačina!![]()
pismonosa:

DOKONI UM:mackica ns:crnogorci...![]()
Tvoj post i moj kada se sastave dobija se preava suština :
samo neka se ubijaju...crnogorci
Samuraj_NS:DOKONI UM:mackica ns:crnogorci...![]()
Jeste da je iz naftalina ali pošto je reč o momcima koji su važili za primer u svom kraju moram da odgovorim....Prvo ti crnogorci što ih toliko pljujete su bili izuzetni momci, sportisti (vaterpolisti) i jedan policajac koji NIKAD nisu imali veze sa kriminalom. Neke od njih sam poznavao i znam da su leto pre toga žestoko crnčili da bi otvorili kafić ovde za svoje društvo. Na njihovoj sahrani je bilo pola Herceg Novog i okoline. Prema tome kad iznosite tako ružne stavove prema pokojnim ljudima prvo se raspitajte o kome je reč..a uostalom o pokojnicima sve najlepše... Nisu momci krivi što im se šlepao retardirani "tatin sinčić" koji je sebi umislio da je Bog i batina i koji pritom nije bio crnogorac za informaciju.
Znam šta je bio Oblačak, ali to uopšte nije bitno...ljudi su ljudi...zar ne???storm cloud:Samuraj_NS:DOKONI UM:mackica ns:crnogorci...![]()
Jeste da je iz naftalina ali pošto je reč o momcima koji su važili za primer u svom kraju moram da odgovorim....Prvo ti crnogorci što ih toliko pljujete su bili izuzetni momci, sportisti (vaterpolisti) i jedan policajac koji NIKAD nisu imali veze sa kriminalom. Neke od njih sam poznavao i znam da su leto pre toga žestoko crnčili da bi otvorili kafić ovde za svoje društvo. Na njihovoj sahrani je bilo pola Herceg Novog i okoline. Prema tome kad iznosite tako ružne stavove prema pokojnim ljudima prvo se raspitajte o kome je reč..a uostalom o pokojnicima sve najlepše... Nisu momci krivi što im se šlepao retardirani "tatin sinčić" koji je sebi umislio da je Bog i batina i koji pritom nije bio crnogorac za informaciju.
...nego Hercegovac![]()
![]()
Samuraj_NS:Znam šta je bio Oblačak, ali to uopšte nije bitno...ljudi su ljudi...zar ne???
:shock: Teško. storm cloud:Samuraj_NS:Znam šta je bio Oblačak, ali to uopšte nije bitno...ljudi su ljudi...zar ne???
:shock: I posle trostrukog ubistva:shock: Teško.
![]()
Samuraj_NS:storm cloud:Samuraj_NS:Znam šta je bio Oblačak, ali to uopšte nije bitno...ljudi su ljudi...zar ne???
:shock: I posle trostrukog ubistva:shock: Teško.
![]()
Pa zločine ne prave nacije nego ljudi.... i kakve to veze ima što je on hercegovac a oni crnogorci. Ja sam crnogorac pa me niko još nije koknuo... a nema ni razloga...
storm cloud:Evo, javno se izvinjavam što sam izjavila da je trostruki ubica Hercegovac, sram me bilo što sam tako uvredila tog (ne)čoveka.![]()
Samuraj_NS:storm cloud:Evo, javno se izvinjavam što sam izjavila da je trostruki ubica Hercegovac, sram me bilo što sam tako uvredila tog (ne)čoveka.![]()
Ti stvarno ništa ne kapiraš.....
storm cloud:Samuraj_NS:storm cloud:Evo, javno se izvinjavam što sam izjavila da je trostruki ubica Hercegovac, sram me bilo što sam tako uvredila tog (ne)čoveka.![]()
Ti stvarno ništa ne kapiraš.....
Ne, ti ne kapiraš, upravo je u tome stvar, ja sam samo rekla da je Hercegovac, a ti si pročitao otprilike ovo: "Svi Crnogorci i Hercegovci su grozni ljudi."![]()
Otprilike. :wink:storm cloud:Ne, ti ne kapiraš, upravo je u tome stvar, ja sam samo rekla da je Hercegovac, a ti si pročitao otprilike ovo: "Svi Crnogorci i Hercegovci su grozni ljudi."![]()
storm cloud:
nesons:storm cloud:
Privuko sam nesrecu ...![]()
Pesak pregazen autom u Kralja Petra - milicija je blokirala ulicu , vidim da telo lezi na putu !
storm cloud:nesons:storm cloud:
Privuko sam nesrecu ...![]()
Pesak pregazen autom u Kralja Petra - milicija je blokirala ulicu , vidim da telo lezi na putu !
![]()
![]()
![]()
A ti si u Kralja Petra?