Sta nam se to dogadja u gradu?!!

• Začetnik teme Začetnik teme Leka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
U Novom Sadu nema muvanja ni kada se privatizuje neku D.Preduzeće a kamoli na forumu.
Ovde se samo takmičimo ko ima gluplje fazone koje ni sam ne razume u čemu prednjači "Pepeljarko sa skele" a o muvanju smo čuli i spominje se negde u zapisima iz praperioda Krstarice...jest u tragovima ali to dokaz da ga je nekad bilo 8)

DOKONI UM:
mackica ns:

Tvoj post i moj kada se sastave dobija se preava suština :

samo neka se ubijaju...crnogorci

Jeste da je iz naftalina ali pošto je reč o momcima koji su važili za primer u svom kraju moram da odgovorim....Prvo ti crnogorci što ih toliko pljujete su bili izuzetni momci, sportisti (vaterpolisti) i jedan policajac koji NIKAD nisu imali veze sa kriminalom. Neke od njih sam poznavao i znam da su leto pre toga žestoko crnčili da bi otvorili kafić ovde za svoje društvo. Na njihovoj sahrani je bilo pola Herceg Novog i okoline. Prema tome kad iznosite tako ružne stavove prema pokojnim ljudima prvo se raspitajte o kome je reč..a uostalom o pokojnicima sve najlepše... Nisu momci krivi što im se šlepao retardirani "tatin sinčić" koji je sebi umislio da je Bog i batina i koji pritom nije bio crnogorac za informaciju.

Samuraj_NS:
DOKONI UM:
mackica ns:

Jeste da je iz naftalina ali pošto je reč o momcima koji su važili za primer u svom kraju moram da odgovorim....Prvo ti crnogorci što ih toliko pljujete su bili izuzetni momci, sportisti (vaterpolisti) i jedan policajac koji NIKAD nisu imali veze sa kriminalom. Neke od njih sam poznavao i znam da su leto pre toga žestoko crnčili da bi otvorili kafić ovde za svoje društvo. Na njihovoj sahrani je bilo pola Herceg Novog i okoline. Prema tome kad iznosite tako ružne stavove prema pokojnim ljudima prvo se raspitajte o kome je reč..a uostalom o pokojnicima sve najlepše... Nisu momci krivi što im se šlepao retardirani "tatin sinčić" koji je sebi umislio da je Bog i batina i koji pritom nije bio crnogorac za informaciju.

...nego Hercegovac :?: :roll:

storm cloud:
Samuraj_NS:
DOKONI UM:
mackica ns:

...nego Hercegovac :?: :roll:
Znam šta je bio Oblačak, ali to uopšte nije bitno...ljudi su ljudi...zar ne???

Samuraj_NS:
storm cloud:
Samuraj_NS:
Znam šta je bio Oblačak, ali to uopšte nije bitno...ljudi su ljudi...zar ne???

:shock: I posle trostrukog ubistva :?: :shock: Teško. :roll:

Pa zločine ne prave nacije nego ljudi.... i kakve to veze ima što je on hercegovac a oni crnogorci. Ja sam crnogorac pa me niko još nije koknuo :D ... a nema ni razloga...

Evo, javno se izvinjavam što sam izjavila da je trostruki ubica Hercegovac, sram me bilo što sam tako uvredila tog (ne)čoveka. :roll:

storm cloud:
Samuraj_NS:
storm cloud:
Evo, javno se izvinjavam što sam izjavila da je trostruki ubica Hercegovac, sram me bilo što sam tako uvredila tog (ne)čoveka. :roll:

Ti stvarno ništa ne kapiraš.....

Ne, ti ne kapiraš, upravo je u tome stvar, ja sam samo rekla da je Hercegovac, a ti si pročitao otprilike ovo: "Svi Crnogorci i Hercegovci su grozni ljudi." :roll:

A što si to morala da naglasiš??? Mislim nema smisla, stvarno :?

storm cloud:
nesons:
storm cloud:
nesons:
Dugo se u gradu nije nista desilo ?

Šteta. :roll:

Privuko sam nesrecu ... :(

Pesak pregazen autom u Kralja Petra - milicija je blokirala ulicu , vidim da telo lezi na putu !

:cry: :cry: :cry:

A ti si u Kralja Petra?

Sad javljaju na radiju da je nastradao ( pogino ) decak od 11 godina ! :cry:
Iako su javili da se to desilo na bulevaru ( rgeska )
Sad mi je jos vise zao :cry:
Nisam u Kralja Petra - samo sam bio u prolazu ( radim u okolini )

Izvinjavam se na dezinformaciji - pesak ima 30 godina

Back