eremita
Zaslužan član
- Poruka
- 117.180
JABUCHILO:b-ijeee-dnih.
Који си Ти ЦАР Јабучило... ЗЛАТНИ ДЕЛИШЕС... :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
JABUCHILO:b-ijeee-dnih.
Elvin:ajde nadji uzbenik istorija za 6 razred osnovne skole,evrentualno za drugi razred srednje drustveno jezickog smera(to je vec malo naprednije),pa onda procitaj ko je pokrstio i opismenio srbe.....
al bojim se da tamo gde si ti tesko mozes da nabavis te zanimljive i poucne knjizice...
analiticar:1. Ne sprovodim NIKAKVU propagandu već u diskusiji koja je očito postala off-topic iznosim vlastito mišljenje
2. Meni je žao što je tvoj mozak ispran i što si pun mržnje prema svim onim koji ne dijele tvoje ultrapravoslavno-zilotske ideje....
Problem moraš riješiti sam sa sobom...
Pozz, analiticar 8-)
analiticar:Što bi se reklo ovo je POSLEDNJI ČIN naše vojske...
Zarathustra:Molim te, objasni ovu svoju recenicu. Kakav je to poslednji cin ? Sta hoces time da kazes ?
Човече немој да те нервира овај см*ад, то није његова војска његова војска је у хрватскојZarathustra:Molim te, objasni ovu svoju recenicu. Kakav je to poslednji cin ? Sta hoces time da kazes ?
analiticar:Poslednji čin pred konačni raspad jednog glomaznog komunističkog i neracionalnog aparata prozvanog VSCG. U tome se sistemu radi sve i svašta i kada neki nesretnik naleti na nešto što ne smije vidjeti doživi najednom tzv. nervno rastrojstvo i izvrši samoubojstvo.... :sad: :sad:
Zarathustra:Dobro, a reci mi kakvo ti osecanje gajis prema tom raspadu ? Je li imas neki predlog kako da se to stanje resi ?
Ovo sto je boldirano, molim te otvoreno reci na sta mislis. Nemoj tako misticno, nedovrseno da se izrazavas nego navedi neki primer na sta mislis.
analiticar:Ko je imalo upoznat u stanje Vojske znaće na šta mislim...
srebro:Srbijanska vojska se raspada jer je trula,korumpirana i opljačkana,baš kao i država.
analiticar:Za tebe i eremitu ću ja da postavim dijagnozu i da vas lišim problema oko smještaja do kraja vaših bednih života, važi? :razz: :razz:
Onako preko vjeze, za sugovornike sa foruma... :razz: :razz:
commodore, prko 80 godine u Rusiju komunisticka mafija je alkoholom drogirala Ruski Narod, a u Srbiju skoro 50, sto znaci da je CIA spiunirao Srbiju i Rusiju, (kad im treba) kako da drodiraju svoj narod sto su, a i dan-danse to isto rade.commodore:Ukinuti sluzenje vojnog roka je, cak sam i ja postao svestan, najbolje resenje. Profesionalizacija je spas. A kako ne znam. Ali ima jedna fora tu, a to je da se vecina dece drogira samo tako, da su onda opasni kao regruti, da se ovi kilavci svi prijavljuju u civilno sluzenje i da se onda drasticno spusta kriterijum kod prijema u regualrnu vojsku - da bi se popunilo brojno stanje. A to je opasno, bre... i po vojsku i po vojnike...
Dakle, kako znamo i umemo da se profesionalizuje. A OD GRADJANA KO HOCE DA SLUZI VOSJKU DA MOZE DA JE SLUZI... Isto kao i profesionalci.
Pa ono malo militantnih sto ima da idu u vojnike a ****** nek se pune u kanticu, narkomani u venu i nozdrvu i svi ce biti srecni.
Tko sam sigurno neću pokazivati na forumu već u real life-u. A što je čudno u riječi vjeza iliti štela.... :shock: :shock: :shock: :shock:Elvin:ma ne znam zasto ga prozivate samo mu dajete na vaznosti...on je pokazao ko je 8-)
King 7:Vojsku pokusavaju dotuci. Prvo su unistili pod nadzorom ono opreme koja je valjala, onda je budzet postao jos mizerniji a sada plase i desetkuju regrute napadima na momke koji su na strazi. Lici li sve ovo na specijalni rat pogotovo kad ide uporedo sa " ljudskim pravima " u Vojvodini i siptarskim oboljenjem Kosova?
Добара ти та сликаmarlon:Pa vjeze covek goblene.....