Sta nam se to desava s vojskom ??

analiticar:
1. Ne sprovodim NIKAKVU propagandu već u diskusiji koja je očito postala off-topic iznosim vlastito mišljenje
2. Meni je žao što je tvoj mozak ispran i što si pun mržnje prema svim onim koji ne dijele tvoje ultrapravoslavno-zilotske ideje....
Problem moraš riješiti sam sa sobom...
Pozz, analiticar 8-)

nije on "ultrapravoslavno-zilot"
:D on je "unijat-od-2013"

Zarathustra:
Molim te, objasni ovu svoju recenicu. Kakav je to poslednji cin ? Sta hoces time da kazes ?

Poslednji čin pred konačni raspad jednog glomaznog komunističkog i neracionalnog aparata prozvanog VSCG. U tome se sistemu radi sve i svašta i kada neki nesretnik naleti na nešto što ne smije vidjeti doživi najednom tzv. nervno rastrojstvo i izvrši samoubojstvo.... :sad: :sad:

analiticar:
Poslednji čin pred konačni raspad jednog glomaznog komunističkog i neracionalnog aparata prozvanog VSCG. U tome se sistemu radi sve i svašta i kada neki nesretnik naleti na nešto što ne smije vidjeti doživi najednom tzv. nervno rastrojstvo i izvrši samoubojstvo.... :sad: :sad:

Dobro, a reci mi kakvo ti osecanje gajis prema tom raspadu ? Je li imas neki predlog kako da se to stanje resi ?
Ovo sto je boldirano, molim te otvoreno reci na sta mislis. Nemoj tako misticno, nedovrseno da se izrazavas nego navedi neki primer na sta mislis.

srebro:
Srbijanska vojska se raspada jer je trula,korumpirana i opljačkana,baš kao i država.

Nisi daleko od istine, na zalost. Iako znam za tvoje ranije postove i ne odobravam ih - za ovu izjavu nemam mnogo da dodam. Jedino da te ispravim - nije srbijanska nego srpska. To je vise-manje stvar pravopisa, znas. Kao na primer, Indija - indijska a ne indijanska, Sirija-sirijska a ne sirijanska. Srbija-srpska (uz palatalizaciju, mada je ne volim). I jos nesto za kraj, cisto da ne mislis da smo istomisljenici, ne raduj se previse sto nam je Srbija pod teretom kriminala, korupcije i lopova jer to nije za radovanje. Nisi valjda zlonamerno?

commodore:
Ukinuti sluzenje vojnog roka je, cak sam i ja postao svestan, najbolje resenje. Profesionalizacija je spas. A kako ne znam. Ali ima jedna fora tu, a to je da se vecina dece drogira samo tako, da su onda opasni kao regruti, da se ovi kilavci svi prijavljuju u civilno sluzenje i da se onda drasticno spusta kriterijum kod prijema u regualrnu vojsku - da bi se popunilo brojno stanje. A to je opasno, bre... i po vojsku i po vojnike...
Dakle, kako znamo i umemo da se profesionalizuje. A OD GRADJANA KO HOCE DA SLUZI VOSJKU DA MOZE DA JE SLUZI... Isto kao i profesionalci.
Pa ono malo militantnih sto ima da idu u vojnike a ****** nek se pune u kanticu, narkomani u venu i nozdrvu i svi ce biti srecni.
commodore, prko 80 godine u Rusiju komunisticka mafija je alkoholom drogirala Ruski Narod, a u Srbiju skoro 50, sto znaci da je CIA spiunirao Srbiju i Rusiju, (kad im treba) kako da drodiraju svoj narod sto su, a i dan-danse to isto rade.
Sto se tice Srpske Vojske, vojska je Srbima bila od naj voljenija institucija, iz koju je Srbin ocekivao da mu se Sin vraty covecjog razuma!...

Vojsku pokusavaju dotuci. Prvo su unistili pod nadzorom ono opreme koja je valjala, onda je budzet postao jos mizerniji a sada plase i desetkuju regrute napadima na momke koji su na strazi. Lici li sve ovo na specijalni rat pogotovo kad ide uporedo sa " ljudskim pravima " u Vojvodini i siptarskim oboljenjem Kosova?

King 7:
Vojsku pokusavaju dotuci. Prvo su unistili pod nadzorom ono opreme koja je valjala, onda je budzet postao jos mizerniji a sada plase i desetkuju regrute napadima na momke koji su na strazi. Lici li sve ovo na specijalni rat pogotovo kad ide uporedo sa " ljudskim pravima " u Vojvodini i siptarskim oboljenjem Kosova?

Licno prihvatam ovo kao jednu od pretpostavki. Protiv toga sam da bilo ko ogranicava nekom slobodu da spekulise na datu temu (zato je i otvorena).

Back