Sta nam se to desava s vojskom ??

Zex:
Ako procitas moj post, bice ti jasno. A ti uzivas da teras kontru, pa nije bitno kome. Niko ovde nije blatio te nesrecne momke, nego one koji su ih ubili, neposredno ili navodjenjem na samoubistvo! I ne rise vise, smaras sa tim tvojim kontriranjem bez razloga. Gle sad:
Nemastina - kakav je to razlog za ubistvo u vojsci? Nije mogao da se navikne da za dorucak umesto toplih sendvica jede hladno bareno jaje sa masnom slaninom i cajem?Za samoubistvo zbog nemastine se ne ide u vojsku, samoubice to rade i u civilstvu. Uostalom, znam mnoge koji su problem nemastine resili tako sto su se zaposlili kao ugovorci.
Nesigurnost licnosti - idealan teren za sektase. Dakle, potvrdjujes prethodne postove.
Beznadje = Nemastina + Nesigurnost licnosti
Majmuni od oficira - o tome sam pisao, ako si procitao, ima ih i ohohoo
Droga - Bolesti zavisnosti (procitaj moj post o tom problemu po ovoj temi)

Dakle, sta hoces ti u stvari? Osim ako ti nije cilj da samo bez veze kontriras i dalje?
Kazhesh nesigurna lichnost idealn teren za sektashe...ebote koja si ti *********, za svaki problem su vam krivi sektashi..daj malo sagledajte omladinu ..nisu ista vremena u koji ste vi rasli i sladili se plodovima komunizma..prochitah negde da si imao veze sa vojskom..zvuchish tako shablonski

FrankSWildYearS:
Kazhesh nesigurna lichnost idealn teren za sektashe...ebote koja si ti *********, za svaki problem su vam krivi sektashi..daj malo sagledajte omladinu ..nisu ista vremena u koji ste vi rasli i sladili se plodovima komunizma..prochitah negde da si imao veze sa vojskom..zvuchish tako shablonski

Ti si moron, stavljam te na ignore. I yebo te *********, moronu. Nismo dosli se vredjamo ovde, znas! Da bog da se ti osladio k'o sto sam ja od komunizma, magarce. 'bo te komunizam. Ti ne zvucis sablonski, ti si sablon kao pojava.

Zex, zar nisi pomislio da si ti taj koji kontrira. Samoubistva u vojsci se desavaju u svim zemljama gde se sluzi vojska. Ne zelim da spominjem moguce razloge jer nisam dovolojno kompetentan, ali mogu da setim par. U svakom slucaju samoubistava u vojsci je bilo i u SFRJ kada je bila ono sto je bila, samo sto se o tome nije znalo. Pre par nedelja je onaj pukovnik pokusao da proturi kako je u vojsci smanjen broj samoubistava u mirnodopsko vreme u odnosu na 89-90 (ili tako nesto). Naravno nije spomenuo da je to za celu SFRJ, ali uhvatili su ga u tom "zaboravljenom" podatku. Ipak stvar je u tome da se samoubistva u vojsci desavaju i to mnogo cesce nego u civilstvu, ako racunamo koliko godina ljudi provedu u sluzenju vojske i u civilstvu. Ako se to desavalo tada znaci da nije nesto toliko cudno, vec je jedna zalosna kontinualna pojava. 2 stvari su nama cudne. To sto mediji danas prenesu svaku smrt vojnika (sto i nije tako lose, jer ce mnogi odgovorni konacno razmisliti o tome kako to da sprece), i to da se u VJ desava oko 30% manje samoubistava nego u JNA koja je okupljala 6-7 puta veci broj ljudi(nije postojalo ni civilno). Drugim recima ta stopa bi trebala da bude manja (matematicki racunano uz istu verovatnocu) oko 75%-85%. E tu je vec problem.

marlon:
Razlog nije u lenjosti, vec u necemu mnogo ozbiljnijem, a to je da sa paketom demokratskih pricipa i nacela kao i mondijalistickog uredjenja drzave, stigla je i naredba tolerisanja svih sekti i njihovih delatnosti. Jedino ako se sazna uz pomoc neoborivih dokaza da je neka od njih upletena u kriminal i kultna ubistva, prilazi se resavanju istog. A neki put cak i pored svh dokaza ne. Srecom, vrlo brzo ce se tome stati na put i vecina ce pobeci glavom bez obzira iz Srbije.

opet baratas poluistinama,sekte i droga nisu u ovu zemlju stigli posle petooktobarskih promena,vec naprotiv, za vreme vladavine SM-a,u vremenu najvece bede,bezizlaza i totalnog kraha svih vrednosti...

serb_pagan:
opet baratas poluistinama,sekte i droga nisu u ovu zemlju stigli posle petooktobarskih promena,vec naprotiv, za vreme vladavine SM-a,u vremenu najvece bede,bezizlaza i totalnog kraha svih vrednosti...

Slazem se 100% sa time. Dobro procitaj sta sam napisao jos jednom. Gde sam rekao da su oni usli sa njima? E sad zasto ih ovi demokratski humanisti nisu nogirali, to ih ti pitaj.

marlon:
Crow, to je moje misljenje utemeljeno na razgovoru sa nekim ljudima koji rade na tim stvarima. Ja ne govorim nista napamet. E sad je pitanje da se ne daj Boze nekome od prijatelja ili rodbine desi takva stvar....brate ne znam da li bi cekao pravdu nekoliko godina. Jos uvek se u Srbiji stvari resavaju kaubojstinom, naravno ne u toj meri kao nekad ali ipak toga ima, kao i svuda u svetu.

eeeee :(

u sushtini... u pravu si!

Zarathustra:
Bl stvarno nekad sa tvojim komentarima ne znam dal da placem il' da se smejem
respent.gif
Знам некада се*ем, али сам стварно убеђен да се ватикан намерачио на Сербске земље

Србија је премрежена сектама... ово звучи онако невероватно... али је истинито... е сада што они који су одговорни да забране рад онима који се служе свим и свачим, почев од неке врсте хипнозе и сличних ствари из области контроле ума... то је друга прича... наиме по мојим информацијама и када надлежни крену у акцију - има неких људи који су око државног врха који апсолутно то блокирају...

eremita:
Србија је премрежена сектама... ово звучи онако невероватно... али је истинито... е сада што они који су одговорни да забране рад онима који се служе свим и свачим, почев од неке врсте хипнозе и сличних ствари из области контроле ума... то је друга прича... наиме по мојим информацијама и када надлежни крену у акцију - има неких људи који су око државног врха који апсолутно то блокирају...
Треба све генерале сменити и довести млади кадар, онако су они и водили рат, док су генерали само седили, ОСИМ ЂЕНЕРАЛА МЛАДИЋА И ДР.

Back