Sta nam se to desava s vojskom ??

Peruzzi:
bas tako.

e sad ko njih "proizvodi" je vec druga stvar....

postovacu kasnije jedan vrlo interesantan tekst, samo dok ga iskopam, koji mi je poslao prof veronauke sad skoro. bas u vezi sekti.

daj,stvarno pozuri,da vidimo sta je rekao uvazeni profesor inace veoma priznate nauke najvaznije nauke na zemlji otkada je sveta i veka.
ajd sad i ti pljuni po kostima tih nesrecnih momaka,posto vidim da se i crkva ukljucila u pljuvacinu...

serb_pagan:
ovakva i slicna nagadjanja o "specijalnom ratu" proizvod su komunisticke histerije i sistema zaglupljivanja naroda u vremenu sfrj,po sistemu "drzte lopova". i tada je postojao neprijatelj,domaci,strani i oni izmedju,koji uzgred nikad nije bio potpuno prepoznatljiv (setite se stare komunjarske izreke:neprijatelj nikad ne spava,ili neke od mudrolija dragog nam marshala), i koji je svojim zlim namerama hteo da unisti divno i pravedno samoupravno drustvo ili kako su vec zvali tog marxistickog monstruma.
ukratko,lopuze oficiri sada krive nekog drugog da se ne bi fokus bacio na njihove zloupotrebe i lopovluke. uzdam se u novog ministra vojnog...

Твој пост има нелогичности, овде нико не говори да нема разноразних лопужа у војсци али те лопуже се сигурно не баве убиствима војника - а и зашто би то чинили???

Жао ми је што ниси довољно обавештен серб пагане, али и у војсци и у полицији постоје специјална одељења која се баве СЕКТАМА, а такође се и СПЦ тиме бави, нарочито исцељењем људи и то у координацији са психијатрима...

... и ја такође верујем да ће им овај Станковић доакати... а можда су ови најновије трагедије "опомена новом министру војном" по систему: но, но !

Javljeno je da je njih 60 prevezeno u bolnicu zbog trovanja hranom (kafom), a drugi je preminuo....kazu da se tokom noci ocekuje prijava jos otrovanih

Svi vi koji mrsite muda kako nema ni zavere ni ne znam cega...... Ja uopste necu da govorim o nekim metafizickim, svetskim zaverama, ali odgovorite mi na konkretno pitanje "Jel mislite da se 60 ljudi potrovalo onako slucajno, ili mozda zbog slabe higijene !? :evil: " Ko je to mogao da uradi ?

Moja pretpostavka : siptarski u uljezi infiltrirani u nase redove :twisted: . Ovo je samo pretpostavka...

Zarathustra:
Javljeno je da je njih 60 prevezeno u bolnicu zbog trovanja hranom (kafom), a drugi je preminuo....kazu da se tokom noci ocekuje prijava jos otrovanih

Svi vi koji mrsite muda kako nema ni zavere ni ne znam cega...... Ja uopste necu da govorim o nekim metafizickim, svetskim zaverama, ali odgovorite mi na konkretno pitanje "Jel mislite da se 60 ljudi potrovalo onako slucajno, ili mozda zbog slabe higijene !? :evil: " Ko je to mogao da uradi ?

Moja pretpostavka : siptarski u uljezi infiltrirani u nase redove :twisted: . Ovo je samo pretpostavka...
Ne vredi da se nerviras .Vidis da je to nasa prokletinja gde se 2-3 okupe oko iste stvari ,stvori se cetvrti da nabija klipove u tockove i pravi ih na budale .I onda gledamo misa a Slonovi prolaze tj. selo gori baba se ceslja.

Jary:
Ne vredi da se nerviras .Vidis da je to nasa prokletinja gde se 2-3 okupe oko iste stvari ,stvori se cetvrti da nabija klipove u tockove i pravi ih na budale .I onda gledamo misa a Slonovi prolaze tj. selo gori baba se ceslja.

Pa ne, nekako razmisljam treba u perspektivi da idem u vojsku, i nikada nisam postavljao pitanje oko toga. Jednostavno mi je zelja kad bi ta institucija postojala kao stabilna i tradicionalna, a daleko od toga da prizeljkujem bilo kakav rat. Kad nabasam na ovakve vesti stvarno se deprimiram..... Onda se setim onog Spartanca sto kad ide u rat ukucanima porucuje: "Mogu se vratiti pod stitom ili na stitu".... Sta da kazu ovi mucenici sto pomrese u mirnodobskim u tako najboljim godinama, bez ostavljanja poroda :cry: .... i niko da odgovara. Ma uzasss !

Pretpostavka koja mi mirise na najverovatnije i najracionalnije da su sipci iz Preseva i Bujanovca preko nekih uspeli se provuci u nisku kasarnu i jos neke.... To mi je nekako najlogicnije, oni niti prelaze administrativnu granicu, nasi su gradjani, a cak je moguce i da su sluzili........

Бл:
Ипак мислим да је папа

Bl stvarno nekad sa tvojim komentarima ne znam dal da placem il' da se smejem
respent.gif

Zarathustra:
Pa ne, nekako razmisljam treba u perspektivi da idem u vojsku, i nikada nisam postavljao pitanje oko toga. Jednostavno mi je zelja kad bi ta institucija postojala kao stabilna i tradicionalna, a daleko od toga da prizeljkujem bilo kakav rat. Kad nabasam na ovakve vesti stvarno se deprimiram..... Onda se setim onog Spartanca sto kad ide u rat ukucanima porucuje: "Mogu se vratiti pod stitom ili na stitu".... Sta da kazu ovi mucenici sto pomrese u mirnodobskim u tako najboljim godinama, bez ostavljanja poroda :cry: .... i niko da odgovara. Ma uzasss !

Pretpostavka koja mi mirise na najverovatnije i najracionalnije da su sipci iz Preseva i Bujanovca preko nekih uspeli se provuci u nisku kasarnu i jos neke.... To mi je nekako najlogicnije, oni niti prelaze administrativnu granicu, nasi su gradjani, a cak je moguce i da su sluzili........

Мислим да ће Станковић истерати на чистину шта се догодило... али очигледно је да је најбоље да војска буде професионална... једини проблем је то што Србија тренутно нема лове за такву војску и како сада премостити тај период :confused:

Zarathustra:

malo ti je suplja pretpostavka,cini mi se da su tim vojnicima dali neku budjavu kafu ili hranu ko zna kakvu i odakle skupljenu,da bi oficiri lopuze mogli vise da zarade na pljackanju magacina.bre ti lopovi ce svaku svoju pljacku pokusati da zamaskiraju ofucanim komunjarskim frazama,te krivi su "strani placenici","peta kolona" ili "siptarski uljezi infiltrirani u nase redove!!????"(ovo ti je stvarno bilo genijalno)
jel zna neko koliko kosta flasica sprite-a od 0.5 u vojnoj kantini?ja cu da vam kazem,kao i na fensi beogradskom splavu...

p.s. a i tebe ce sa tim joint-om u ustima docekati tamo siroko rasirenih ruku

serb_pagan:
malo ti je suplja pretpostavka,cini mi se da su tim vojnicima dali neku budjavu kafu ili hranu ko zna kakvu i odakle skupljenu,da bi oficiri lopuze mogli vise da zarade na pljackanju magacina.
jel zna neko koliko kosta flasica sprite-a od 0.5 u vojnoj kantini?ja cu da vam kazem,kao i na fensi beogradskom splavu...

Па ако је тако, онда ће се врло лако и једноставно ПРОНАЋИ КРИВАЦ... е, а онда га треба јавно кастрирати... и то као ждрепца... са две цигле... :evil: :evil: :evil:

eremita:
Па ако је тако, онда ће се врло лако и једноставно ПРОНАЋИ КРИВАЦ... е, а онда га треба јавно кастрирати... и то као ждрепца... са две цигле... :evil: :evil: :evil:

vrana vrani ne kopa oci.mnogi visoki oficiri su napravili pravu malu industriju i umetnost od pljackanja vojske.siguran sam da svako ovde zna za barem jedan primer toga.
ipak,rekao sam i malopre,uzdam se u ministra vojnog...

Peruzzi:
bas tako.

e sad ko njih "proizvodi" je vec druga stvar....

postovacu kasnije jedan vrlo interesantan tekst, samo dok ga iskopam, koji mi je poslao prof veronauke sad skoro. bas u vezi sekti.

ma svashta se navuklo zadnjih godina :( :( :(
verujem da ima i toga, al pitanje je da je sve? ono shto nisu O.T.O. i slichni idioti, mislim da je B.I.A. ... ako ne i jedno i drugo... istovremeno :(

serb_pagan:
daj,stvarno pozuri,da vidimo sta je rekao uvazeni profesor inace veoma priznate nauke najvaznije nauke na zemlji otkada je sveta i veka.
ajd sad i ti pljuni po kostima tih nesrecnih momaka,posto vidim da se i crkva ukljucila u pljuvacinu...

ako neko pomene sekte, ne mora da bude crkvena demagogija i borba za trzishte...
veruj mi, znam shta pricham :(

crow:
ali u nishu i okolini ima! PROVERENO! mnooooogo njih, i to onih najopasnijih :(

pazi,ne kazem da ih nema,ali samo poneke sekte kao npr.OTO ili crna ruza zahtevaju samozrtvovanje... jehovini svedoci,subotari i ostale pseudo-judeohriscanske sekte,kao ni hinduisticko-budisticke ne zahtevaju od clanova samoubistvo,mislim glupo bi bilo sve ih strpati u isti kos i reci da navlace ljude na samoubistvo...a pogotovo manipulisati ovim da bi neko pokrio svoje d*pe.
ne znam,ali mi se ipak cini da ti vojnici nisu mogli da podnesu krajnje nehumane uslove u vojsci...

serb_pagan:
malo ti je suplja pretpostavka,cini mi se da su tim vojnicima dali neku budjavu kafu ili hranu ko zna kakvu i odakle skupljenu,da bi oficiri lopuze mogli vise da zarade na pljackanju magacina.bre ti lopovi ce svaku svoju pljacku pokusati da zamaskiraju ofucanim komunjarskim frazama,te krivi su "strani placenici","peta kolona" ili "siptarski uljezi infiltrirani u nase redove!!????"(ovo ti je stvarno bilo genijalno)

Pa i nije tako genijalno. Jedno jednostavno pitanje za tebe "Je li neko iz Bujanovca ili Preseva ne moze sluziti vojsku u Nisu ?"

serb_pagan:
pazi,ne kazem da ih nema,ali samo poneke sekte kao npr.OTO ili crna ruza zahtevaju samozrtvovanje... jehovini svedoci,subotari i ostale pseudo-judeohriscanske sekte,kao ni hinduisticko-budisticke ne zahtevaju od clanova samoubistvo,mislim glupo bi bilo sve ih strpati u isti kos i reci da navlace ljude na samoubistvo...a pogotovo manipulisati ovim da bi neko pokrio svoje d*pe.
ne znam,ali mi se ipak cini da ti vojnici nisu mogli da podnesu krajnje nehumane uslove u vojsci...

mogo bi o tome poduze da pricham, al nije bash zahvalno na forumu, a ni bezbedno...

nisam ni mislio na neke smeshne svedoke, jogi letache ili kojekakve smejurije
u ovom delu zemlje O.T.O. i Belo Bratstvo su mnogo zajebane :(

al vidish da orto-dushebriznike vishe brinu papa i makedonska-crnogorska crkva nego ozbiljne teme :(

mislim... ne mora da bude, al nesme da se odbaci u startu!

serb_pagan:

Уопште не разумем како си тако неозбиљан и површан... па зашто би и Војска и Полиција имале специјална одељења за борбу против секти... распитај се мало... :shock:

eremita:
Мислим да ће Станковић истерати на чистину шта се догодило... али очигледно је да је најбоље да војска буде професионална... једини проблем је то што Србија тренутно нема лове за такву војску и како сада премостити тај период :confused:

Meni isto taj covek uliva utisak posle one emisije kod Lekicke..... bar za pocetak !

Eremita nasa drzava ima para za profesionalnu vojsku. Mozda cak i da je lepo opremi, ali problem je u civilnom delu vojske i otpustanju iste, kao i glomaznog aparata koji navikao na rad sa rezervnim sastavom. Sve te barake i osoblje u njima, svi koji rade na regrutaciji rezervista kao i oprema i oruzje za njih se placaju od necega. To su ogromne pare. Nije novac problem, vec nespremnost na promenu.
Inace za ta samoubistva. Verujem da svako od vas poznaje nekoga u vojsci, bar na sluzenju vojnog roka. Osim ako su specijalne jedinice obuka traje mesec dana posle cega se dzabalebari. Pusi se marihuana, alkoholise se i sve ostalo da bi se prekratilo vreme. Jedina briga ti je sta ces da imas za do/rucak/veceru. Pa cak i o tome moras da razmisljas da li da se snalazis negde drugde zbog toga sto ti (u nekim kasarnama) daju neku sasusenu kobasicu podrigusu i vlaski sir atomske gustine uranijuma zato sto je neki oficir na njoj na neki nacin zaradio (pricao mi je komsija da se to desavalo jos '60.kada je on sluzio). Plus neki mali osecaj beznadja koji postoji u Srbiji (pogledajte Antunove postove; ja njega nikako ne bi slao u vojsku :) ).
Ne znam kako je pre bilo, ali i ja sam za neku vojnu sluzbu koja bi nadgledala vojnike onako iz prikrajka.

Па управо је ЗЕКС писао у претходним постовима да су неки кретени отпустили људе који су били стручни и запослили неке жентураче ПСИХОЛОГЕ које појма немају... и да се од тада дешава да лабилни војници дижу руку на себе или из разлога што су увучени у неку секту путем дроге, или зато што уопште нису ни били способни да служе војску... има много родитеља примитиваца који своје проблематичне синове намерно гурају у војску у фазону "е тамо ће да га среде, па ће да се поправи" и слична срања...

п.с. а што се тиче сатанистичких ритуалних самоубистава, ја знам тако ужасне приче да ако би сада ставио неку од њих на форум - сви би мислили да је чиста измишљотина... а стварно су се догодиле... то је то... да нормалан човек не може да верује шта нам се догађа... 8-)

eremita:
Уопште не разумем како си тако неозбиљан и површан... па зашто би и Војска и Полиција имале специјална одељења за борбу против секти... распитај се мало... :shock:

ti ko da zivis u zemlji snova,zar stvarno mislis da oni rade svoj posao???? pa ni inspektori protiv narkotika se ne pretrzu od posla,a kamoli odeljenja protiv sekti.jedino sto sam video u vojsci je da gledaju tetovaze,toliko od specijalnih odeljenja za borbu protiv sekti

Back