Šta nam se ovo dešava? (Slučaj Ribnikar)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Обилић

Elita
Poruka
15.401
Kakvo je ovo pederisanje, kuknjava i ajmekanje ?

Gledam Utisak nedelje, to je toliko arlaukanja nad grobovima one dece, da je to prešlo svaku granicu !

Da je moje dete stradalo dohvatio bih motku pa dobro nalupao prvog koji iz političkih razloga kuka nad sudbinom moga deteta ...

Postupio bih kao prema satanisti koga nađem da baje na grobu moga deteta !

Baš sam ljut !

rekao bih da satanizam vlada svetom trenutno... no to je tako prirodno, da nema govora o tome...
no, satanizacija, je popularna stvar, prvo da se lažno optuže, a onda eliminišu protivnici.
Kao kad je franuski kralj optužio templare da obožavaju satanu, pa ih pobio,
zapravo zbog toga što im je dugovao velike pare...

Kakvo je ovo pederisanje, kuknjava i ajmekanje ?

Gledam Utisak nedelje, to je toliko arlaukanja nad grobovima one dece, da je to prešlo svaku granicu !

Da je moje dete stradalo dohvatio bih motku pa dobro nalupao prvog koji iz političkih razloga kuka nad sudbinom moga deteta ...

Postupio bih kao prema satanisti koga nađem da baje na grobu moga deteta !

Baš sam ljut !
A sa psihologijom ovo ima veze kako?

A sa psihologijom ovo ima veze kako?

Ako nije dovoljno očigledno, ja ne mogu da ti objasnim.

Ti si verovatno primetila da ima veze i sa politikom, pa te to zbunjuje.

Ima veze sa politikom u tom smislu što su neki ljudi odlučili da psihotičnim ponašanjem postignu političke ciljeve.

Smatram da ih treba podučiti direktnijem delovanju, znači ako hoće vlast neka predlože politička rešenja, a ako hoće u duševnu bolnicu neka nastave da nariču po tuđim grobovima (dok ne naljute ožalošćene porodice).

Ako nije dovoljno očigledno, ja ne mogu da ti objasnim.

Ti si verovatno primetila da ima veze i sa politikom, pa te to zbunjuje.

Ima veze sa politikom u tom smislu što su neki ljudi odlučili da psihotičnim ponašanjem postignu političke ciljeve.

Smatram da ih treba podučiti direktnijem delovanju, znači ako hoće vlast neka predlože politička rešenja, a ako hoće u duševnu bolnicu neka nastave da nariču po tuđim grobovima (dok ne naljute ožalošćene porodice).

Podučavanje u ovom kontekstu nije u domenu psihologije, a deo sa naricanjem i duševnom bolnicom je neprimeren.

Žao mi je, možda tema drugačije formulisana i može biti za neki drugi forum, za Psihologiju i ovakva kakva jeste nije.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back