G
Gost+gost
Gost
Dali nakon velike ljubavi koja je propala treba ocajavati i ostati zauvek sam ili treba krenuti u neve avanture
ian:nakon velike ljubavi, velika tuga
nakon velike tuge, velika praznina
nakon praznine, savršena svejednoća..
a nakon toga sve ispočetka, naravno ukoliko slediš redosled...
====================================================Gost+gost:Dali nakon velike ljubavi koja je propala treba ocajavati i ostati zauvek sam ili treba krenuti u neve avanture
Gost+gost:Dali nakon velike ljubavi koja je propala treba ocajavati i ostati zauvek sam ili treba krenuti u neve avanture
bavaria:kad bih znao rekao bih vam,ja bar pokušavam da zaboravim.....al ne ide
ian:nakon velike ljubavi, velika tuga
nakon velike tuge, velika praznina
nakon praznine, savršena svejednoća..
a nakon toga sve ispočetka, naravno ukoliko slediš redosled...
Svaka cast!!!bubi:Kad jednoj ljubavi dodje kraj slabici kukaju, energicni smesta pronadju novu ljubav a pametni su je vec dugo vremena imali u rezervi.
Kad bi samo znao koliko si u pravu!!!Dell-Boy:Svaka cast!!!bubi:Kad jednoj ljubavi dodje kraj slabici kukaju, energicni smesta pronadju novu ljubav a pametni su je vec dugo vremena imali u rezervi.
treba ochajavati i na kraju se ubiti.Gost+gost:Dali nakon velike ljubavi koja je propala treba ocajavati i ostati zauvek sam ili treba krenuti u neve avanture
Margott:treba ochajavati i na kraju se ubiti.Gost+gost:Dali nakon velike ljubavi koja je propala treba ocajavati i ostati zauvek sam ili treba krenuti u neve avanture