Pumpaj Pumpanović Pumpanov
Zaslužan član
- Poruka
- 101.099
znači vi hoćete i medije i vlast i pare?
Šta?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znači vi hoćete i medije i vlast i pare?
osećam miris svežine u Nišu...
osećam miris svežine u Nišu...
sve sami hedovi...
kvalitetno granje...
Ili srbija sljivica ili srbija ko bundeva nema trece.Богами, ако ваши Грчићи не добију старање о државном торшку, а сви сте ви Мића Грчић, и она шљива ће нам бити превелика.![]()
Ovaj je avanzovao botuje za pivoJe li možeš da pričaš malo normalnije, kao nekad.
Ili si toliko Lav Premium propio da te je obuzelo
Ovaj je avanzovao botuje za pivo
Iebe se njemu za lucidnostTeško avanzovanje, ako je pre lava bio lucidniji.
Iebe se njemu za lucidnost
Postoje oni koji glasaju pod ucjenama gubitka posla, koji su prinudjeni da prodaju svoju volju za koju hiljadu dinara ili koka kolu i sendvic, oni koji su obmanuti konstantnom propagandom i lazima na javnim medijima, oni koji se dovoze hiljadama autobusa iz drugih drzava a i onih koji imaju licnu korist, dobro zaposlenje i privilegije. Koliki je to procenat?Narod koji glasa, dovoljno. A ima i onih koji čuvaju javni red i mir, i njih dovoljno.
Мжда и јесте, у његовом "универзуму". Угледан.Ja znam da će neko možda shvatiti ovu objavu kao provokaciju, ali ne znam šta se ovo desilo. Jeste da ima po ovom forumu svakojakih ličnosti, ali od pristalica režima ovde maltene se ne zna ko je luđi od koga.
Većina piše iz inostranstva, srpski jezik im nije jača strana, jedna nema pojma uopšte gde se nalazi grad u kojem (navodno) živi i nema pojma šta joj se pred nosom zbiva, a jedan čak pušten iz ludnice u Sloveniji i predstavlja se da je ugledni naučnik i nekakav univerzitetski profesor u Moskvi.
Majko, božja.![]()
Profesor Kovjenić je svakako obrazovaniji od vas pristalica obojenih revolucijaМжда и јесте, у његовом "универзуму". Угледан.![]()
Ja kao idealista ne mogu da verujem da neko ko je iole informatički pismen i može da napravi profil na Krstarici - može svojom voljom da podržava režim. U mojoj glavi to su jadni bedni botovi koje je život naterao da pišu to što pišu.Ja znam da će neko možda shvatiti ovu objavu kao provokaciju, ali ne znam šta se ovo desilo. Jeste da ima po ovom forumu svakojakih ličnosti, ali od pristalica režima ovde maltene se ne zna ko je luđi od koga.
Većina piše iz inostranstva, srpski jezik im nije jača strana, jedna nema pojma uopšte gde se nalazi grad u kojem (navodno) živi i nema pojma šta joj se pred nosom zbiva, a jedan čak pušten iz ludnice u Sloveniji i predstavlja se da je ugledni naučnik i univerzitetski profesor u Moskvi.
Majko, božja.![]()
Mogo si ti da pustis video.Bakarec
![]()
Mogo si ti da pustis video.
Sto se nisi potrudio da zeznes bakarca.
Ima se, može se. Magacin u Maxiju je mila majka, bajo moj.Je li možeš da pričaš malo normalnije, kao nekad.
Ili si toliko Lav Premium propio da te je obuzelo
Ima se, može se. Magacin u Maxiju je mila majka, bajo moj.
Profesor Kovjenić je svakako obrazovaniji od vas pristalica obojenih revolucija
I kanalizaciju mu po oslobođenju konačno napraviti.A, ne.
Ponižavanje ljudi na taj način, to ne mogu da pozdravim.
Makar i zaslužili.
On je žrtva ovog režima, a ne njegov saveznik ili poluga. I za njegovo oslobođenje i odisaj se treba boriti.
Ja kao idealista ne mogu da verujem da neko ko je iole informatički pismen i može da napravi profil na Krstarici - može svojom voljom da podržava režim. U mojoj glavi to su jadni bedni botovi koje je život naterao da pišu to što pišu.
M da inostranstvo a botuješ za džak krompiraNe shvataš ti mnogo toga, ne shvata ni žaba koliko je veliki okean, kad bi i probala nadula bi se i pukla.
Demokratija je volja većine, nisam ni ja voleo žute, mnogo su zla napravili ali nikad nisam bio za to da se nasilno skidaju, poštovao sam volju drugih ljudi. Demokratija je upravo to. Izbor većine. Zato sam ja napustio Srbiju.
Vi ne poštujete volju drugih, samo je vaša volja bitna, vaše mišljenje, samo ste vi narod , ovi drugi su krezava stoka, marva, sendvičari, botovi, untermenchen, što bi rekao Ado , na koga vučete.
Hebote, vama ni studenti koji neće blokade već predavanja i ispite nisu studenti.
Totalni izliv nekakve političke arijevštine u mozak.
Tuga.
Rekoh ti, nisi sposoban da shvatiš.M da inostranstvo a botuješ za džak krompira