Šta nakon fijaska u Sremskoj Mitrovici?

Jedina ocigledna stvar je da opet, po ko zna koji put, pisete jedno te isto. Opet fijasko, opet je mnogo manje ljudi doslo nego sto mediji izvestavaju, i oni koji su dosli su dovezeni autobusima sa strane, dok su ostali potplaceni. I na kraju po milioniti put:" gotov je". Kako vam ne dosadi da iznova pisete isto i to 24/7. Jedino sto ti pumpas ovde, je broj tvojih postova na ovom forumu i nista vise.

Ne kapiram o čemu govoriš.

Je li dovodis u pitanje da je došlo šestostuko manje ljudi nego što je bilo najavljeno?

Kako se boriti protiv nekoga ko silom i bezakonjem drži vlast? Nego isto silom. Jel tako drug sendvičar?
Pa borite se, nešto ne vidim tu silu, doduše polomili ste neke prozore, neka stakla u Kraljevu, to vam je izgleda maksimum. Uzgred da ponovim po 887 put, zadnje izbore su priznale sve države sveta, i USA, Engleska, EU, Rusija, Izrael Kina...
To što vi neki tvrdite da su nezakoniti je vaše subjektivno mišljenje i vaš problem.

Pa borite se, nešto ne vidim tu silu, doduše polomili ste neke prozore, neka stakla u Kraljevu, to vam je izgleda maksimum. Uzgred da ponovim po 887 put, zadnje izbore su priznale sve države sveta, i USA, Engleska, EU, Rusija, Izrael Kina...
To što vi neki tvrdite da su nezakoniti je vaše subjektivno mišljenje i vaš problem.
Baš zabole EU USA RUS za izbore u Srbiji. A samo lud ne vidi da u Srbiji vlada totalno bezakonje.

NEK' SE VIDI, NEK' SE ZNA KO JE MAJSTOR PUMPANJA" Predsednik Vučić na Tiktoku objavio hit pesmu
1008230_screenshot-2025-02-19-182157_f.webp

Тачно у центар. Мића Грчић је оличење "државотворног народа". :mrgreen:
Ovakvo bezakonje i nepotizam nisu vidjeni u Srbiji čak ni u vreme Miloševića. Ja se sećam tog vemena i lično sam učestvovao u protestima '96/'97. Mislio sam tada da je Milošević nešto najgore ali sam se prevario.

NEK' SE VIDI, NEK' SE ZNA KO JE MAJSTOR PUMPANJA" Predsednik Vučić na Tiktoku objavio hit pesmu
Pogledajte prilog 1687138
У преводу, Крмељуша и Лукасу имењаче, што сте певали, певали сте. Уништићу вас! Одбранио сам Косово и Метохију, заштитио Војводину, ухапсио Грчић Мићу, а сада ћу мало у естрадне воде. Ту се најбоље осећам. И старо и младо, и старо и младо, сви, сви, сви у циркус србистан! :super:

Nije gotov. Vučić efektivno drži sve poluge vlasti; nedavno je bio i sastanak svih vojno-bezbednosnih i policijskih elemenata; pojedini ljudi koji su kolebljivi, bili su smenjeni, da bi se učvrstila kontrola nad najbitnijim polugama vlasti u okviru sistema prinude sile. Takođe, apsolutno nikakvi izbori se u skorije vreme ne održavaju, ni parlamentarni, niti predsednički, pa ni lokalni u Beogradu. Ovih zadnjih nekoliko meseci Vučić lobira po svetu da se osigura da ima podršku i SAD i Rusije i Evrope, itd...da bi definitivno bio siguran da se nijedna strana služba ne ukršta. Zato ga i toliko manje ima u Srbiji; fokusiran je na spoljnu politiku. Zna kako su izgledale smene vlasti i zna kako je i sam došao na vlast, tako da razume tu igru, dosta dobro.

Skup u Mitrovici je bio pravi debakl. Kao i skupovi u Jagodini i Kikindi. Njegova kampanja u samoj Srbiji izgleda tragikomično, kao sprdnja. Ne izvršava čak uopšte ni isplate dnevnica, sem Romima, odnosno to vrši sa velikim kašnjenjima. Sve to vrši zato što se fokusira na međunarodnu politiku; na moratorijum sankcija NIS-u i dr. stvari. Zapostavlja samu Srbiju, zato što računa da je obezbediti međunarodnu podršku sada prioritet, da se nikako spolja ne ubaci kojim slučajem u studentsku revoluciju.
znači vi hoćete i medije i vlast i pare?

onda nastavite da šetate... kažu da je zdravo za zdravlje...

Back