Šta najviše volite da fotografišete i zbog čega?

dlugomir

stari roker
Moderator
Poruka
223.624
Pitanje je prosto, a evo počeću od sebe - najviše volim prizore iz vojvođanske ravnice u kojoj i živim. Ceo taj krajolik me opušta. Zatim recimo razne ulične prizore, neke interesantne objekte. Sem toga volim slike vozila, naročito starih, te sam ovde postavljao i slike sa susreta automobilskih veterana.
A vi?

Slikam sve ono što me na neki način privuče u trenutku, ne znam objasniti zašto mi se svidi neki prolaz, drvo ili mačka...
Nebo je beskrajno, oblaci, more, rijeka,... putevi
Isto,
Kad mi se "poklope sve kockice", boje i oblici.

Nekad fotografišem čisto za uspomenu da mi bude podsetnik gde sam bila, šta sam videla, a nekad jer se nešto tako lepo namestilo i uklopilo da je greota ne slikati :)

Volim sve da fotografišem, ali najviše lepe ženske guze.

Ne znam zašto.
Prilažem jednu u to ime sa ovog letovanja...Doista nije bilo namerno...uletela mi je u kadar a mrzelo me da čekam da ode :lol:

hhhh.jpg

Pitanje je prosto, a evo počeću od sebe - najviše volim prizore iz vojvođanske ravnice u kojoj i živim. Ceo taj krajolik me opušta. Zatim recimo razne ulične prizore, neke interesantne objekte. Sem toga volim slike vozila, naročito starih, te sam ovde postavljao i slike sa susreta automobilskih veterana.
A vi?
Prirodu i zensko telo

Back