Sta najradije gledate na tv?

Rotflajver

Zainteresovan član
Poruka
273
Sta najcesce gledate na tv i najradije, da li je to neki film, serija, neka emisija, ne bitno na kom kanalu...
Evo ja da kazem, najradije gledam jutarnji program rts, taman se onako lepo probudim, skuvam kafu i onda gledam dusicu spasic kako nas zabavlja :) mada se posle 10 minuta sve ponavlja pa se smorim i promenim kanal ;) I gledam friends na b92...ostalo ako zakacim...i to je to..

Stalno mi je ukljucen TLC, tako da kad bacim pogled gledam i kako se mrsavi i kako se sisaju psi, i kako se prave torte, i kako se grade kuce, i kako se sprema klopa i kako se tetoviraju i kako se biraju vencanice, jedino skrenem pogled ili promenim kanal kad ide ona tupava emisija o onim "takmicenjima u lepoti za dechicu"...mada nisu ni ostale manje tupave, cista razbibriga...
...a kad hocu da gledam nesto al bas da gledam to su serije (trenutno stizem da gledam Criminal minds, dobar ima termin, tad mi mladunce spava) i teniski mechevi..

Sta najcesce gledate na tv i najradije, da li je to neki film, serija, neka emisija, ne bitno na kom kanalu...
Evo ja da kazem, najradije gledam jutarnji program rts, taman se onako lepo probudim, skuvam kafu i onda gledam dusicu spasic kako nas zabavlja :) mada se posle 10 minuta sve ponavlja pa se smorim i promenim kanal ;) I gledam friends na b92...ostalo ako zakacim...i to je to..

Od jutarnjih programa, koji su na svim tv manje više isti, ebeš ga, svi čitaju iste novine, svi sede u parovima muško-žensko, svi pričaju iste priče, gužve u saobraćaju, prohodnosti na mostovima, ista vremenska prognoza....jedino mi je jutarnji program rts nekako najbolji. I to, od kad nema one suvopi.....Jovane, ili već kako se zvaše. Ove dve devojke, Dušica i Maja, daleko su lepše i prijatnije. Mada i taj rts-ov jutarnji ima puno zamerki: ne mogu da shvatim da nacionalna tv jedino se brine za Pirot, nekako im se najviše svidja Pirot, ne znam zašto njega najčešće uključuju, Čačak i Kruševac, kao da drugi gradovi u Srbiji ne postoje! O Somboru, Zrenjaninu, Kuli....da ne govorim...To kao da nije naše. I tako do juče kad me iznervira jedan lik, majko mila....Priča počela o velikim dugovima za struju, i čovek poče da priča kako je najverovatnije u narodu "navika" da se ne plaćaju računi, jer on ne može da razume drugi razlog...Besna okrenem Studio B, kad tamo isto se čitaju novine, i isti naslov o eps-ovim velikim dužnicima, i opet neki reče kako su njegovi mesečni izdaci 45 hiljada dinara i kako on sve redovno plaća, taman da nema 'leba da jede....
Ugasim tv, i prestajem ga gledam čitalačke emisije na našim tv stanicama.
Za razliku od ta dva gosta, ja ne mogu da verujem da u ovom gradu, ovoj zemlji, postoje ljudi koji ne znaju koliko naroda ne radi i nema para 'leba da jede, a kamoli da plaća račune.

Što se tiče B92, gledala sam do skoro tenis, i vidim od juče, bez ikakve najave više ne prenose teniske mečeve, a US Open počeo. A, vikendom gledam prilično dobru emisiju o poljoprivredi..Ima jako dobrih saveta, interesantnih priloga o gajenju voća i povrća, cveća...malo odmaram mozak. Savete o stoci, preskačem.

Eto....:aha:

Dokumentarce na kablovskoj (National geographic, History, Discovery, Animal planet, Explorer), Sunđer Boba, Herkula na RTS, Fox crime, vesti... i to je otprilike sve. Jedino Sunđer Boba i Herka gledam obavezno, sve ostalo povremeno, kad imam vremena.

Poslednja izmena:
Dva i po muškarca, Ultimate survival, Prijatelje, Dva i po muškarca, Air crash investigation (ovo ne računam da sam gledao bez tri reprize), Dva i po muškarca, tenis kad komentariše Višković, Untamed and Uncut na Animalu, i jel sam pomenuo Dva i po muškarca? Njih ne propuštam!

TV mi je stalno ukljucen i uglavnom na B92, ali mi paznju jedino privuce Dva i po muskarca i neke vesti. Sex i grad valjda svi znamo napamet a filmovi su im ocajni.

Kad mi je bas bas dosadno vrtim kanale i uglavnom zaustavim na nekom filmu na HRTovima ili na nekoj emisiji na History

moja tema :mrgreen: volim da gledam tv prvo cu poceti sa emisijama koje gledam,top gear(skoro svako vece) na ultri,pawn stars(ponekad) na historiu,mitbasters(ponekad) na discaveriu, i neku dobru naucnu emisiju.takodje volim da gledam i kad ima neki dobar film.od serija hausa dok je bio a sad ponekad dva ipo muskarca i prijatelje.i za kraj naravno sport fudbal je jedini sport koji gledam redovno(sve osim nase lige koja je za plakanje),ostale sportove gledam samo kad igraju nasi i naravno partizan :D.

moja tema :mrgreen: volim da gledam tv prvo cu poceti sa emisijama koje gledam,top gear(skoro svako vece) na ultri,pawn stars(ponekad) na historiu,mitbasters(ponekad) na discaveriu, i neku dobru naucnu emisiju.takodje volim da gledam i kad ima neki dobar film.od serija hausa dok je bio a sad ponekad dva ipo muskarca i prijatelje.i za kraj naravno sport fudbal je jedini sport koji gledam redovno(sve osim nase lige koja je za plakanje),ostale sportove gledam samo kad igraju nasi i naravno partizan :D.

Bas lepo sto si to podelio sa nama. Hajde, sada lepo to skrati malo.

Back