Urwald
Aktivan član
- Poruka
- 1.372
Da li ste imali situaciju da se nađete u stanju straha i da u momentu preveziđete taj strah zarad vas/nekog?
Šta može da nadvlada strah?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Strah je jači pa tek onda ljubavLjubav
Ako ti se neko davi u reci ,ocel pobediti strah da ne skocis u vodu ili ljubav da skocis?Strah je jači pa tek onda ljubav
Kontam da neko hoće, a neko neće.Ako ti se neko davi u reci ,ocel pobediti strah da ne skocis u vodu ili ljubav da skocis?
spašavanje života ili opstanak nadvladava strahDa li ste imali situaciju da se nađete u stanju straha i da u momentu preveziđete taj strah zarad vas/nekog?
Ja bih se kladio da bi svako skocio i za psa kamo za covekaKontam da neko hoće, a neko neće.
Primer:
Da li će neko ko ne ume da pliva da skoči za nekim svojim u reku - strah za sopstvenu bezbednost vs strah za bezbednost druge osobe vs strah od davljenja?
Razum i samokritičnost - zbog samoslabosti.Da li ste imali situaciju da se nađete u stanju straha i da u momentu preveziđete taj strah zarad vas/nekog?
Više puta,bio sam na ratištu,detonacije,geleri,vrištanje,jaukanje,krv,blato, mislio sam da se neću živ vratiti,pomislio sam na majku i da nema nikog osim mene,nekako sam minimizirao strah i preživeo.Da li ste imali situaciju da se nađete u stanju straha i da u momentu preveziđete taj strah zarad vas/nekog?
Mislim da i taj strah mozes da pobedis razumom.Ja ne mogu da savladam jedan strah. Pokušavala sam ali ne mogu. To je strah od fizičke povrede..Živim oprezno 24/7 non-stop.
I plašim se da ću se povrediti ako sam na ulici a ne vidim nikoga da mi pomogne ( u nekim večernjim satima ).
Ostale strahove pobeđujem razumom.
Racionalna percepcija nema sanse kod naglog izmicanja podloge.Ili tla, pod nogama.Racionalna percepcija situacije i volja, nadvladavaju svaki strah.
U tome i jeste poenta. Mora da se razmišlja veoma brzo, a da sačuvaš život, ako je to moguće.Racionalna percepcija nema sanse kod naglog izmicanja podloge.Ili tla, pod nogama.
Adrenalin.samo neki drugi veći strah