Sta muskarce zadrzava u vezi?

Mislim da je lepo dati neku malu retrospektivu na ove"kako udovoljiti mushkarcima?"teme..kako ih je sasvim lepo parka primetila uz sasvim opravdan rervolt prave feministkinje koja samo chuchi duboko unutra i sprema se da izadje.
PoJenta je da sve zavisi od stepena zaljubljenosti.Ako je tip zaljubljen mozete bukvalno da mu se po.serete na glavu on tje samo da treptje i smeshi se,ako nije ili vishe nije,nema te sile koja ga moze zadrzati na duze staze.Prosto.

A sta je za tebe prava zena? To je pitanje.
ne,pitanje je "Sta muskarce zadrzava u vezi?"
ne vidim sta bi tebi znacilo da znas sta je za mene prava zena,ali evo...ona zena koja me ispunjava,koja je sa mnom i u meni i kada nismo jedno pored drugog,koja me ne ogranicava ni u jednom smislu,zena koju sanjam,ali ipak jedva cekam da se probudim da bih osetio njenu uvek toplu i mirisnu kozu,zena koja mi neda da padnem,zena koja me razume bez i jedne izgovorene reci,zena koja me oseca i koju osecam svim telom svojim,svim srcem svojim i svom dusom svojom,ukratko...moja zena :heart:

Jao sto je to slatko....
whatever_02.gif

ne,pitanje je "Sta muskarce zadrzava u vezi?"
ne vidim sta bi tebi znacilo da znas sta je za mene prava zena,ali evo...ona zena koja me ispunjava,koja je sa mnom i u meni i kada nismo jedno pored drugog,koja me ne ogranicava ni u jednom smislu,zena koju sanjam,ali ipak jedva cekam da se probudim da bih osetio njenu uvek toplu i mirisnu kozu,zena koja mi neda da padnem,zena koja me razume bez i jedne izgovorene reci,zena koja me oseca i koju osecam svim telom svojim,svim srcem svojim i svom dusom svojom,ukratko...moja zena :heart:
predivno..
razbija..
ovakav odgovor ne prochitah za skoro 5 god ovde..

Zadržava? Ništa ! Apsolutno ništa me ne zadržava ako u glavi nemam želju da ostanem!
Ne volim da me iko zadržava ili sputava
Sa njom sam dokle god imam osećaj da ne želim bez nje da se budim
Ne zadržavam nikog i ne želim da me bilo ko zadržava - ni na koji način bolest,dete,...itd

Back