D Dusorad Početnik Poruka 5 11.06.2021. u 17:47 - Sta mogu da radin nakon srednje "Elektrotehnicar informacionih tehnologija" #1 ?
buudala Stara legenda Poruka 82.110 11.06.2021. u 18:17 - Sta mogu da radin nakon srednje "Elektrotehnicar informacionih tehnologija" #2 Možeš svašta, al prvo pitanje je šta umeš?
Baad_Boy Elita Banovan Poruka 15.545 11.06.2021. u 20:30 - Sta mogu da radin nakon srednje "Elektrotehnicar informacionih tehnologija" #3 Mozes da napravis pasos i zapalis u Dansku. Jer je nordius prodat za 378 milke.
D Dusorad Početnik Poruka 5 11.06.2021. u 21:37 - Sta mogu da radin nakon srednje "Elektrotehnicar informacionih tehnologija" #4 Pa jednom sam dobio posao na freelanceru i ok sam ga uradio mislim da je to dobar pocetak
D Dusorad Početnik Poruka 5 11.06.2021. u 21:58 - Sta mogu da radin nakon srednje "Elektrotehnicar informacionih tehnologija" #5 I želeo sam da se raspitam takodje za smer elektrotehnicar računata zanimame da li ga vredi upisivati?
I želeo sam da se raspitam takodje za smer elektrotehnicar računata zanimame da li ga vredi upisivati?
$ $tefan Početnik Poruka 18 10.08.2021. u 13:39 - Sta mogu da radin nakon srednje "Elektrotehnicar informacionih tehnologija" #6 Dusorad: I želeo sam da se raspitam takodje za smer elektrotehnicar računata zanimame da li ga vredi upisivati? Kliknite za proširenje... Jel si upisao it? Ako da, gde?
Dusorad: I želeo sam da se raspitam takodje za smer elektrotehnicar računata zanimame da li ga vredi upisivati? Kliknite za proširenje... Jel si upisao it? Ako da, gde?
cronnin Veoma poznat Poruka 13.795 10.08.2021. u 21:40 - Sta mogu da radin nakon srednje "Elektrotehnicar informacionih tehnologija" #7 Dusorad: Pa jednom sam dobio posao na freelanceru i ok sam ga uradio mislim da je to dobar pocetak Kliknite za proširenje... Па то је прави почетак. Упиши и вишу школу истовремено.
Dusorad: Pa jednom sam dobio posao na freelanceru i ok sam ga uradio mislim da je to dobar pocetak Kliknite za proširenje... Па то је прави почетак. Упиши и вишу школу истовремено.