gost 36952
Elita
- Poruka
- 17.066
Koja ti je granica izmedju tih starijih i mladjih?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja ti je granica izmedju tih starijih i mladjih?
ja se slazem s Mini
nebitna je duzina zabavljanja, vec da buduci mladenci pre braka zoive neko vreme zajedno i ako njihova ljubav postaje jos jaca - onda je to to
Rodjenje dece je najveci ispit.
...da li je bolje uci u brak posle duze ili krace veze?
Da li trebaju da prodju godine zabavljanja...
Vase misljenje o tome.
da,da,tako sam ja posle sedam godina zabavljanja izabrala sigurnost.al sad mi tako fali taj adrenalinski udar.najbolje je udati se kad osetis da je to to
treba da se udas za onog ko ti daje osecaj sigurnosti (u smislu da mu verujes,da mozes da se oslonis na njega...)a ne za onog ko ti daje neprekidne adrenalinske udare (ne javlja se na fon po dva dana,ne znas gde je ne znas s kim je,ima neke opasne navike-droga,prebrza voznja,kocka)
ovaj drugi moze da bude dobar za avanturu al za zivot nije,sem ako si i ti neka ludaca ko on
ali ja ipak za brak preferiram stabilnog i pouzdanog s kim mogu da se dogovaram i cije postupke uglavnom mogu da predvidim
Зависи шта се хоће постићи забављањем....da li je bolje uci u brak posle duze ili krace veze?
Vase misljenje o tome.
Vase misljenje o tome.
Vase misljenje o tome.
ako je duzina veze jedini faktor koji odlucuje jesmo li spremni na brak, u svakom slucaju ce se raspasti prije ili kasnije...da li je bolje uci u brak posle duze ili krace veze?
Vase misljenje o tome.
Mislim da je sposobnoj zeni brak smetnja. Gledam ljude iz svog okruzenja, i cini mi se da zene vise stradaju u braku. One se lome, zrtvuju, odricu raznih stvari zarad porodice. Mozda je sve stvar finansija, mozda je brak bez finansijskih problema bolji, to ne znam. Otisla sam od teme. Uglavnom, ja sam protiv braka, ali za dete. Ako si sposobna, muz ce te ugusiti. Treba biti pametan i pametno birati. Ipak je to 20, 30 godina zivota sa jednim covekom. Mene je vise od toga strah, nego od samoce.
Ja mislim isto kao i Harmony, jer znam i za uspešne i neuspešne brakove u oba slučaja.
И једно и друго може бити и добро и лоше....da li je bolje uci u brak posle duze ili krace veze?
Vase misljenje o tome.
Ne.Ako si ti sposobna a on neiskompleksiran, normalan i poštuje te on će te podržavati u tvojim ambicijama i neće te sputavati i trudiće se da si ti zadovoljna svojim životom jer će tako biti i on i svi srećni i zadovoljni.Ako imaš kompleksaša/slabića/budalu (po kom god osnovu) taj će te sputavati, ljubomorisati, biti mužjak u familiji koji naravno treba da donosi novac al tebe će tretirati ko krpu...Zavisi što kažeš dal pametno izabereš i kako se ti postaviš u svemu.Nisu svi muškarci isti kao što nisu ni žene
![]()
Uh, ovo je baš lepo rečeno, ali ...
tačno je da nisu svi muškarci isti kao ni sve žene, ali naći neiskompleksiranog, normalnog muškarca koji poštuje sposobnu ženu ... e takvog bih volela da vidim ...
Ovo je Balkan ...![]()
Vase misljenje o tome.
Zavisi... ja sam sa mm počela da živim posle 6 meseci veze... a udala se posle 4 i po godine... pa nemam pojma......da li je bolje uci u brak posle duze ili krace veze?
Vase misljenje o tome.