Borac za prava zivotinja
Legenda
- Poruka
- 51.037
Борка, како му лечиш курје очи?
Молим те за рецепт, да знам, да немам проблема ако затреба да помогнем свом драгом?![]()
Ljubavlju svojom.

Trljam mu (kurije oko) belim lukom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Молим те за рецепт, да знам, да немам проблема ако затреба да помогнем свом драгом?![]()
Ja ne smem, muž bi se naljutio da nekom drugom lečim kurije oči.![]()
Pa izadiš ih...viljuškom... samo paziš da se ne zezneš.....mislim da ne promašiš pa u nos...![]()
Misliš da će se tebi uvek vratiti?Ја му пеглам и кувам, Марице, и не могу да поднесем његове изласке и лудовања до зоре!
Али, ћутим и трпим, јер га неће ниједна овако пазити, знам да ће се увек мени вратити..
Mani formalnosti....nego se dogovorite koja će da me okupa.....može đakuzi....
Ljubavlju svojom.
I jel zaplačeš(od sreće) kad mu izlečiš kurje oko?Ljubavlju svojom.
![]()
Не смем тако, ако ме остави, шта ћу? Куд ћу са децом?![]()
![]()
Не смем тако, ако ме остави, шта ћу? Куд ћу са децом?![]()
Misliš da će se tebi uvek vratiti?
Pa varaš se, ima i onih koje bolje peglaju, znaš...
Ja mogu samo da Vam kažem da me je stid...![]()
I treba da se stidiš....sram te bilo..da se pokriješ po glavi.....može suknjom.....![]()
I jel zaplačeš(od sreće) kad mu izlečiš kurje oko?
Mlada sam, želim da naučim kako da zadovoljim muškarca...![]()
Tako i ja...kad njega boli, mene boli jače...![]()
Misliš, suze radosnice?
Bogami, plačem dok mu ga lečim - od brige i nežnosti.
A kad je on zadovoljan, onda sam i ja!![]()
Naravno. A ako treba, i zubima da mu izgricka zanoktice.![]()
pa ne znam sta ta druga strana smatra zato sto ja nisam ta strana,ali zanimalo me je vase mislenje uopste za vezu...kako mislite da treba da se ponasamo i tako dalje
a svako ko kaze da u vezi obe strane imaju ista ponasanja i ista prava to je laz
pa ne znam sta ta druga strana smatra zato sto ja nisam ta strana,ali zanimalo me je vase mislenje uopste za vezu...kako mislite da treba da se ponasamo i tako dalje
a svako ko kaze da u vezi obe strane imaju ista ponasanja i ista prava to je laz
Ko ima pravo da ima kurje oči a ko ne?Ček malo svi mi oćemo da ovaj drugi sedi kući i piše seminarski dok se mi zajebavamo i sve to ali pošto većina zna da tako ne more onda se uzima ona fora sa istim pravima da ne bi bilo trljanja nosa. I šta ustvari tu ima diskutabilno...
ja mislim da kada prema nekome osecas ljubav ipak treba da te boli uvo![]()
pfff nisam to rekla kako lose protumacite,nego sam rekla da da li mislite da naprimer ako on izlazi svaku noc sa drustvom da li mozete to i vi
..
to je bilo pitanje