sta mislite?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ја му пеглам и кувам, Марице, и не могу да поднесем његове изласке и лудовања до зоре!
Али, ћутим и трпим, јер га неће ниједна овако пазити, знам да ће се увек мени вратити..
Misliš da će se tebi uvek vratiti?:roll:
Pa varaš se, ima i onih koje bolje peglaju, znaš...:manikir:
Mani formalnosti....nego se dogovorite koja će da me okupa.....može đakuzi....

Ja mogu samo da Vam kažem da me je stid...:rumenka:

pa ne znam sta ta druga strana smatra zato sto ja nisam ta strana,ali zanimalo me je vase mislenje uopste za vezu...kako mislite da treba da se ponasamo i tako dalje:D

a svako ko kaze da u vezi obe strane imaju ista ponasanja i ista prava to je laz

Zasto je laz?
Mozda po tebi jeste jer tako nesto jos nisi dozivela...

pa ne znam sta ta druga strana smatra zato sto ja nisam ta strana,ali zanimalo me je vase mislenje uopste za vezu...kako mislite da treba da se ponasamo i tako dalje:D

a svako ko kaze da u vezi obe strane imaju ista ponasanja i ista prava to je laz

Ček malo svi mi oćemo da ovaj drugi sedi kući i piše seminarski dok se mi zajebavamo i sve to ali pošto većina zna da tako ne more onda se uzima ona fora sa istim pravima da ne bi bilo trljanja nosa. I šta ustvari tu ima diskutabilno...

ja mislim da kada prema nekome osecas ljubav ipak treba da te boli uvo;)

Za šta, za izlazak? Nas dvoje volimo jedno drugo, i poznajemo se - on zna da ja volim da izlazim, i zbog toga me i voli, izmedju ostalog. Isto i sa moje strane. Ne znam koliko ti imaš godina, ja imam 39, i izlazim već 25 godina :) i to je navika koju ne nameravam da menjam - ne vidim zašto bih... ceo život tražim zanimljive i dobre ljude, negujem prijateljstva i najlepša svar koja postoji u životu je za mene baš to - izaći sa prijateljima. Zašto bi se mm protivio protiv stvari koja me čini srećnom? Ili ja protiv njegovog uživanja?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back