sta mislite...

pa ima onaj film Keri .. u kome ona pomera očima prvo kašičice i viljuščice .. pa posle pravi haos na maturskoj večeri ... e ja bih baš volela da mogu tako ... npr. pogledam u bataka, a on već u tiganju :lol:

zezas me natasanatasa, jel da?
ja bi' se onda samoisprzio, prvo na lukcu mladom, za tebe... pa malo persuna, malo sargarepe, pa onda malo vina ili pivceta, pa na kraju jos malo krompirica da se zapece... a za salatu, hm... ima jedna dobra sa povrcem, pa se posle doda i malo jogurta i vegete... mmm... ma prste da polizes...

batka_mija:
pa mozda postoji neki deo mozga koji je razvijeniji kod nekih ljudi usled trauma ili tako necega... ljudski mozak je jos uvek nepoznanica za naucnike... a mozda ih pentagon vec koristi...

Razlicita su verovanja u te stvari , kao sto nisu svi ljudi isti na ovom svetu , ja ne verujem u BOGA , a krsten sam posto sam pravoslavac da se zna , i neko hoce da gore neko postoji i gleda mene sta radim sad i odlucuje o mom zivotu , evo neka mi sada da para koliko imaju svi lopovi ove zemlje , nema nista :)))) . Evo neka nadje mojoj suprugi posao posto ima zavrsenu VISU skolu da je ne zajebava privatnik , ne moze on tu da pomogne , neka me ceka pecenje danas na stolu , nece moci dok ne provucem YUBA karticu i uzmem sam i platim nekome da ga ispece ili odem u restoran gde isto placam , zasto su svima u mojoj firmi blokirali racune , zato sto ne verujemo u boga :))) , kod ljudi postoji FANTAZIJA i MASTA !!! :lol:

Back