Redmond
Elita
- Poruka
- 16.026
šta kao škorpije nemaju inteligenciju pa ne može da se smanji, još jedna glupost
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
šta kao škorpije nemaju inteligenciju pa ne može da se smanji, još jedna glupost
zaboravi...
pa ne hajde objasni, kad si toliko pametna najlakše je tripovati da si inteligentan a da su svi ostali glupi jer te ne razumeju
ovo je moj jedini nalog, ali ok nastavi da se praviš da sve znaš
ni ti ne znaš šta si htela reći...
nekad si bila bas seksipriznajem, ima dana kada sam konfuzna, ali u ovom se slučaju radilo o slovnoj grešci.
koju si izignorisala i neka bude da nemam pojma.
pitanje je šta ćemo sa nedostacima koje je nemoguće nadomestiti, a koji veze nemaju sa položajem sunca?
Meni bas lepa, ali mi nema vajb duplog Marsa nikako.
Bas nezno i pitomo deluje.
Подзнак у Овну јој је дао јаку вилицу. Ватрени знаци су познати по четвртастом облику лица.Meni bas lepa, ali mi nema vajb duplog Marsa nikako.
Bas nezno i pitomo deluje.
Pa ona meni zapravo bas i ima izraženu tu grublju aries fizionomiju glave ,sa isturenom,jačom vilicom..isturenijim ocnim arkadama i zigomaticnim kostima,ušiljenijim nosem i tanjim usnama (i btw vidi se da ima tu arijevsku genetiku tipicnu za sjevernu europu,nordijci i sl) ....medjutim znam na sta mislis..i meni nedostaje taj oštar prodorni pogled i izraz tipican za marsov tip...upravo jer ima mjesec (takodje nositelj temeljnih karakateristika,pogotovo kada govorimo o "govoru" lica i onom sto se iz unutrasnjosti ogleda spolja,pogotovo u očima ) u raku...koji taj izraz umnogome ublazava i cinim skromnijim,pitomijim,toplijim ,nekada gotovo uplasenim kao na ovoj slici gore.
Још једна жена Ован са таквим понашањем - Лена Олин@TherionII : Ja, recimo, mogu odmah da provalim Mars tipove kod zena po tome kako namestaju kosu iza usiju kao i po nesto muskobanjastijoj pozi/sedenju/pokretima tela. Ako to ne odaje, onda sigurno odaje nacin po kojoj se sminka nabacuje, pogotovo u predelu obraza od jagodica do ociju.
Ipak, saglasan sam sa tim da slika ne moze najjasnije da prikaze zenu Ovna, potrebni su i pokreti tela, ali uglavnom je veoma primetna ta dinamicna energija, upadljiva visina.
Generalno gledam nacin na koji izrazavaju kosu ili ukoliko je chelo odmah primetno (Lady Gaga) ili na koji nacin su Oci u ekspozituri (Mariah Carey)
Naglasio bih kao bitno nacin na koji se mahinalno hvataju za glavu ili predeo oko usiju.
Ti chuperci ili zulufi ili kakogod se to kaze u frizerskoj terminologiji ( ) i njihova kombinacija sa ushima je nesto sto se cesto moze sagledati kod zena u znaku Ovna jer one su stalno u pokretu i cesto zaboravljaju da se bakcu tim detaljima, te ako postanes zanimljiv u trenutku, obavezno sledi veliki osmeh i mahinalno namestanje kose i diranje ushiju.
Sto se tice Skorpija, kod Skorpija ce uvek da budu izrezane, upadljive ochi koje deluju kao da imaju 100+ godina neke mudrosti.
Она није била нека празноглава лепотица, нити се посматрала искључиво као сексуални симбол, била јеLegenda Hedi Lamar
Prva je snimila umetnički erotski film, čuvenu Ekstazu
Трећа кућа у Лаву. Владар, Сунце у Шкорпији у конјукцији са Меркуром у Шкорпији. Диспозитор Сунца и Меркура, Марс се налази у домицилу - у Шкорпији. Дакле, свест, воља (Сунце) и интелект (Меркур) добијају велику моћ и снагу од диспозитора, Марса који се налази у свом седишту, а Шкорпија, као знак је позната по томе што је у њој егзалтиран Уран. Позитиван аспект Меркура и Сатурна упућује на заинтересованост природним и техничким наукама и фокусираност/преданост научном раду.Vidi joj se po pogledu da nije praznoglava
A i po horoskopu
Владар подзнака, Месец у Лаву конјукција Нептун и тригон Венера у Стрелцу. Венера у Стрелцу, лепо аспектована даје прелепе и презгодне жене. Поред тога што је у тригону са Месецом, у секстилу је са Јупитером (који је иначе њен диспозитор).Ja sam je uvek gledala ko hrabru ženu koja razbija led
I mnogo je lepa