Sta mislite o zenama skorpijama?Da li mislite da su one sexi

cpku:
anakin:
haaaaa....
eto, nagazis skorpiju i onda bi odmah da zatvara temu :lol: :lol: :lol: :lol:
mudrome dovoljno :shock:

Ne kapiras, nije to zato sto je ona skorpijica, vec zato sto je Amazonka pa se lako hvata za tesko oruzje :lol:

Pa otkuda ti znas za sta se ja hvatam, mozda uhvatim tebe takvog lakog :P ali vi dalje nastavite ovu temu i komentarisite skorpije. Po mome Skorpije su najbolje! :twisted:

Amazonka:
cpku:
anakin:
haaaaa....
eto, nagazis skorpiju i onda bi odmah da zatvara temu :lol: :lol: :lol: :lol:
mudrome dovoljno :shock:

Ne kapiras, nije to zato sto je ona skorpijica, vec zato sto je Amazonka pa se lako hvata za tesko oruzje :lol:

Pa otkuda ti znas za sta se ja hvatam, mozda uhvatim tebe takvog lakog :P ali vi dalje nastavite ovu temu i komentarisite skorpije. Po mome Skorpije su najbolje! :twisted:

E sad "lakog" :D Zahtevam objasnjenje za ovaj komentar :!: :D

Amazonka:
E sad "lakog" :D Zahtevam objasnjenje za ovaj komentar :!: :D

Pa isto i za tebe pitanje, otkuda znas da se amazonka hvata "za tesko oruzje"? Samo kazem da bi mi bio lak plijen, to ti je odgovor za "lakog"! 8)[/quote]

Kako se ne hvatas za tesko oruzje, kad iz cistog mira proglasavas temu zakljucenom :?: :D

A to si mislila pod "lakim" :lol: . 5min prakse vredi vise od 100god price... hocu da kazem da nisam bas siguran... brze noge su me svaki put do sad spasile, pa ne vidim sto i u buduce ne bi bilo isto :D ... izuzev ako nisi sportista :?: :!:

cpku:
Pa svi znamo da kod skorpija nema cile/mile :D . T.j. - kad si njihov - sve ti je dozvoljeno, ali kad pogresis - kao da nokad nisi ni postojao (u pozadini se cuje "crno/bijeli svijet...". Osveta je sladja od svega, a nekaznjenih nema :twisted:

Tu si u pravu "cpku". Sta ces takve su one slatke, male skorpijice, a ni ostalima nije mane (mislim na horoskopske znake).

Amazonka:
cpku:
Pa svi znamo da kod skorpija nema cile/mile :D . T.j. - kad si njihov - sve ti je dozvoljeno, ali kad pogresis - kao da nokad nisi ni postojao (u pozadini se cuje "crno/bijeli svijet...". Osveta je sladja od svega, a nekaznjenih nema :twisted:

Tu si u pravu "cpku". Sta ces takve su one slatke, male skorpijice, a ni ostalima nije mane (mislim na horoskopske znake).

Nemoj tako, upravo se radi o pristrasnosti. Ja mislim da nema goreg znaka od riba (mozda blizanci :D ). Ali skorpije se bore ne kao skorpije, vec kao tigrovi :!: za svoju superiornost :lol: . Ono sto kod njih jeste za pohvalu, to je sto u kriznim situacijama kada ostali cupaju kosu s glave, one mirno preuzimaju komandu i vode brod do mirne luke - sto u tom trenutku i jeste najbolje i najvaznije.

[quote="cpku"

Nemoj tako, upravo se radi o pristrasnosti. Ja mislim da nema goreg znaka od riba (mozda blizanci :D ). Ali skorpije se bore ne kao skorpije, vec kao tigrovi :!: za svoju superiornost :lol: . Ono sto kod njih jeste za pohvalu, to je sto u kriznim situacijama kada ostali cupaju kosu s glave, one mirno preuzimaju komandu i vode brod do mirne luke - sto u tom trenutku i jeste najbolje i najvaznije.[/quote]

Mozda su ribe gore, ali nisu toliko, nego su samo preromanticni znak, i veoma brzo mijenjaju raspolozenje, cas su vesele a cas tuzne, tuzne. A blizance ja ne podnosim, jednostavno ne mogu s njima. A slazem se s tobom sto se tice skorpija u vezi kriznih situacija. Skorpije svoju bol vjesto skrivaju (sto ponekad zna da ne bude dobro za njih), uvijek nasmijanje kada im je najteze i ne dramatiziraju u kriznim situacijama, nego preuzimaju stvar u svoje ruke. Jedina im je mana sto znaju ponekad da budu zatvorene i mracne... :P

:D :D :D :D :D :D :D
ma hej, ionako su skrenuli sa teme.....koja glasi "da li su zene skorpije sexy"....sta bi?

to o cemu sad pricamo, pa to je simptomaticno...
zapravo, skorpije ulazu 2000% u svoju sexualnost i naravno da ce postizati rezultate vece od prosecnih. odeca, taj pogled (koji je meni iskreno kao iz groba), ponasanje.....
ali sta se krije iza toga? tako opsesivno bavljenje ovom temom od strane skorpija mora da nosi neku gadnu unutrasnju frustraciju! jer, ako ne mozes da podnesec da te neko odbije, ne smatra sexy....ako si u stanju patoloski da zamrzis coveka kome nisi interesantna (imala sam taj slucaj, jos se pitam gde ce skorpija da me saceka)....pa sestro, to vec nema veze sa sexualnoscu vec sa dijagnozom :shock:

anakin:
:D :D :D :D :D :D :D
ma hej, ionako su skrenuli sa teme.....koja glasi "da li su zene skorpije sexy"....sta bi?

to o cemu sad pricamo, pa to je simptomaticno...
zapravo, skorpije ulazu 2000% u svoju sexualnost i naravno da ce postizati rezultate vece od prosecnih. odeca, taj pogled (koji je meni iskreno kao iz groba), ponasanje.....
ali sta se krije iza toga? tako opsesivno bavljenje ovom temom od strane skorpija mora da nosi neku gadnu unutrasnju frustraciju! jer, ako ne mozes da podnesec da te neko odbije, ne smatra sexy....ako si u stanju patoloski da zamrzis coveka kome nisi interesantna (imala sam taj slucaj, jos se pitam gde ce skorpija da me saceka)....pa sestro, to vec nema veze sa sexualnoscu vec sa dijagnozom :shock:

Ako ne volis skorpije nemoj da ih kritiziras. I ovdje nije rijec o frustracijama i dijagnozama, nismo u ordinaciji. Nego lijepo je postavljena tema i ima svako pravo na svoje misljenje i komentar. I mozda bi ti sestro treba otici po dijagnozu kada tako zakljucujes. :twisted: Ipak, zene skorpije su veoma, veoma seksi, naravno i sve druge zene imaju na svoj nacin svoju izrazenu seksualnost.

anakin:
pitala si da li mislimo da su zenske skorpije sexy...
sta je, imas problem ako dobijes odrecan odgovor?
pa upravo o tome pricam...
i sigurno neces ti davati za pravo drugim zenama da budu sexy!

Pa ti si "anikin" otisli malo s teme. A nisam ni primijetila nekakav odrecan tvoj odgovor, osim da postavljas dijagnoze... sto nije u tvojoj struci!
Uopste nemam problema ako dobijem odrecan odgovor, ja se svoga misljenja drzim i dalje! :roll:

anakin:
ma daj....
ne mozes postaviti pitanje, pritom ocekivati odredjeni odgovor i naljutiti se ako ga ne dobijes.

Kao sto vidis - moze :twisted: . Ovo je mesto za diskusiju: dakle ti iznesi zasto mislis da nisu sexy, ona neka iznese zasto misli da jesu, a porota ce da presudi. Evo spiska nekih skorpija, pa vi razmislite: Bil Gejts, Demi Mur, Lari Flint, Leonardo di Kaprio, Pablo Pikaso, Kalista Flokhart, Hilari Klinton... 8)

Back