Gost
Svi govore da zene skorpije izgledaju sexi, da su mnogo dobre u ljubljenju,sexu,prici. Kazu da uvek saslusaju partnera, nadju kompromis i uvek, ali bas uvek zadovolje partnera do kraja? Da li je to istina ili ne?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Heheh...upravo takosilvereye:One ili mogu biti bas lepotice, ili mogu biti rugobe. Idu iz krajnosti u krajnost. Tacno je da su dobre u sexu itd..ai su i jako ljubomorne, i ako ih neko povredi onda zamrze tu osobu...onoliko koliko su je volele!
Imam dosta prijatelja koji su skorpije...meni su oni jedan od najboljih znakova![]()
aquarius:ZENE SKORPIJE NISU NORMALNE,NE ZNAJU STA ZELE U ZIVOTU,VOLE DA SE IGRAJU SA NECIJIM OSECANJIMA!!!![]()
aquarius:ZENE SKORPIJE NISU NORMALNE,NE ZNAJU STA ZELE U ZIVOTU,VOLE DA SE IGRAJU SA NECIJIM OSECANJIMA!!!![]()
JaH_G|rL:Heheh...upravo takosilvereye:One ili mogu biti bas lepotice, ili mogu biti rugobe. Idu iz krajnosti u krajnost. Tacno je da su dobre u sexu itd..ai su i jako ljubomorne, i ako ih neko povredi onda zamrze tu osobu...onoliko koliko su je volele!
Imam dosta prijatelja koji su skorpije...meni su oni jedan od najboljih znakova![]()
ja sam skorpija !
)
Blondie:Zene skorpije su potpuno drugacije od muskaraca skorpija.
Zena skorpija i muskarac skorpija nikako ne mogu zajedno.
Zenama su potrebni blazi znaci... vage, rakovi...
Nije sto sam ja skorpija, ali i ostale zene skorpije koje ja znam su vrlo seksi. To ne znaci da moraju biti lepotice.
-jedna Skorpija me je vukla za nos godinu i po dana pa se povatala sa mojim drugarom. Sve najgore o njima!Skorpijica:aquarius:ZENE SKORPIJE NISU NORMALNE,NE ZNAJU STA ZELE U ZIVOTU,VOLE DA SE IGRAJU SA NECIJIM OSECANJIMA!!!![]()
pa i cesto zene skorpije znaju da budu povredjene ! jesu one opasne,igraju mutne igre,ali se brzo vezu i predaju u potpunosti pa se i razocaraju...i onda "ubijaju" sve ostale i igraju se sa tudjim osecanjima....vrlo su enigmaticne!![]()
aquarius:-jedna Skorpija me je vukla za nos godinu i po dana pa se povatala sa mojim drugarom. Sve najgore o njima!Skorpijica:aquarius:ZENE SKORPIJE NISU NORMALNE,NE ZNAJU STA ZELE U ZIVOTU,VOLE DA SE IGRAJU SA NECIJIM OSECANJIMA!!!![]()
pa i cesto zene skorpije znaju da budu povredjene ! jesu one opasne,igraju mutne igre,ali se brzo vezu i predaju u potpunosti pa se i razocaraju...i onda "ubijaju" sve ostale i igraju se sa tudjim osecanjima....vrlo su enigmaticne!![]()
![]()
Amazonka:...Ali, da remiziramo, jako su dobre i samo treba znati sa zenama skorpionkama, a kada se sastanu sa muskarcem skorpinom onda kazu da one "njemu u seksu skidaju glavu". Sve je to horoskop!
Vidi se ribice da pratis skorpije. A na tvoje pitanje u vezi s"kidanja glave u seksu", to se vise odnosi na zivotinjski svijet tj. skorpije. Kada zenka skorpija i muzjak se pare i muzjak zavrsi svoje onda mu zenka otkida glavu i ubija ga. To je njihov nacin parenja. Pa sada znas, ne odnosi se na ljude! :wink:cpku:Amazonka:...Ali, da remiziramo, jako su dobre i samo treba znati sa zenama skorpionkama, a kada se sastanu sa muskarcem skorpinom onda kazu da one "njemu u seksu skidaju glavu". Sve je to horoskop!
Majkumu, nemam pojma sta to znaci u seksu skidaju glavu![]()
![]()
Moze neko malo pojasnjenje? 8)
Anonymous:uh, ljudi...
kidanje glave (u bilo kom smislu) mi i nije bas sexy. rezanje pogledom, ma daaaaaaj![]()
![]()
![]()
a i ta osvetoljubivost me odbije u startu....
anakin:haaaaa....
eto, nagazis skorpiju i onda bi odmah da zatvara temu![]()
![]()
![]()
![]()
mudrome dovoljno :shock: