Sta mislite o vezama izmedju crnca i belkinje...

Ja podrzavam interracial veze,posto sam i ja u jednoj takvoj.Znas,zavisi od zemlje u kojoj zivis.Gde sam ja nije toliko uobicajeno,ali nije i da se ne vidi.Najvise mrkih pogleda dobijem ja od crnkinja koje me pogledaju u smislu-'A jel' ti se nasla,bjelkinja da otimas nase ljude...' I tako puno,puno raznoraznih bocanja i pecanja,a bogami i nasa dijaspora se nesto 'prci' i 'dici' i to sve od ljudi koje sam koji put u svom zivotu vidjela.Osobe koje su nas podrzale istinski su moja i njegova mama,a ostali su eto radi reda-sto moraju.Prije cetiri mjeseca moj Nigerijac me je zaprosio i mojoj sreci nema kraja.z:) Jos mnogo toga treba da se pregura da nismo zivjeli u miru,ali uz slogu,ljubav i postovanje se moze sve.Ja sam njega izabrala zbog dobrote i postenja,kao sto je i on mene.Nismo gledali na razlike u boji koze,kulturi,vjeroispovjesti ili obicajima.Jednom drugom smo najbitniji bez obzira na sve.z:)z:)z:)

fotografija0021yyy.jpg

sad sam razmishljala gde su mi ove gace..kad ono ja mu poklonila

Vrsena su neka istrazivanja u Brazilu i doslo se da zakljucka da ogroman broj belaca (pa i onih sa plavom kosom i svetlim ocima) ima crnacke gene.
Ko zna sta mi sve nosimo u sebi. Iznenadio me procenat turskih gena kod Srba, presisali su nas samo Makedonci i Albanci. Bolje da cutimo.
Sto te iznenadjuje procenat turskih gena ,pa oni su bili ovde 500 god.i verovatno su skakali na nase prababe i cukun babe pa je ostala ta mesavina.

Dobro veče (prije svega, nova sam, pa da se propisno javim), od jedne vrlo ozbiljne i lijepe teme Vi napraviste sprdnju... I moj je dečko crnac! U stvari, ne možemo se više tako nazvati jer smo ozbiljni ljudi u godinama, jel te... ali, eto neka bude dečko obzirom da nismo u braku! Hajde da rezimiramo prošlost: Hrist je bio prilično tamnoput ( ako izuzmemo one silne Hristove iz Američke filmske produkcije, gdje je svaki imao plave oči), ako uzmemo u obzir odakle potiče, i kakav je to zapravo narod- tamne puti, mrkih i tamnih očiju!!! Mnogo velikana naše istorije ( ne mislim Srpske, jer ne počinje i ne završava sve na nama Srbima, ima nešto i oko nas) bili su upravo crnci... da ne pričamo o muzici, na koju ostaviše pečat na sve strane! Pod nebeskom kapom svi smo ljudi, zar mislite da on gore pravi tu vrstu selekcije!? Ma, jok... dobro- loše, plemenit- zao, to bi bile valjda neke odlike čovjeka! Bila sam u braku sa bjelcem ( domaćim crnogorskim irvasom), imala sam i par dugih veza nakon i prije njega, i na koncu upoznam tog čovjeka! Nije mi bio prvi susret sa crnom populacijom, i dala bi Vam odgovore na pitanja:
Ne smrde ništa manje od naših muškaraca, znoj je znoj, i ne postoji lijep i ružan znoj, svi su znojevi smrdljivi, naročito kod naših pojedinaca pomješani sa jeftinim parfemima, i neopranim majicama... Što se tiče dužine polnog organa, prije par godina upoznam jednog lika iz Srbije, koji je bio pravo oličenje svega što sam tražila, ali kada je nakon par dana viđanja sa mnom trebalo doći do sexa i kada je skinuo gaće, ja pobjegoh glavom bez obzira... imao je k... dugačak 25 cm, bez erekcije i to je bilo strašno! Nikada ga više nisam vidjela!!! Dakle, i sami crnci tvrde da su to predrasude o njihovim veliki organima, i sve je to od čovjeka do čovjeka! Ja sam zadnjih dvije godine jako sretna osoba jer uz sebe imam čovjeka koji je pitom kao jagnje, a sa druge strane divalj i hrabar kao lav, i većinom su takvi! Vrlo smo sličnog mentaliteta, vole da se smiju i šale, zabavni su, i vesele naravi ma koliko im život bio loš, od riječi su, i jako ambiciozni! Kada uspijete da probijete rasne barikade, a znam da većina nas bjelih ljudi, kao i crnih ima tu želju za mješanom vezom, pokušajte, budite hrabri, tek toliko da vidite kako to zna da bude sexy, i zapravo fascinantno... nema ništa ljepše od dva tijela različite boje... kiss za sve Vas!!!

Back