Sta mislite o tetoviranju

• Začetnik teme Začetnik teme Zohar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
moze biti...
.
ne znam mislimo li na istu stvar. rec je o isecanju delova koze kako bi se obio oziljak nekog zanimljivog izgleda. rade se citave slike, i to vrlo detaljne u vidu sara, likova, pojmova...po meni jako ekstremno.

pa dobro ako cemo da pricamo o ucinku na covecanstvo....nijedan ovaj oblik ukrasavanja tela nema posledice po reprodukciju. tako da osudi u nema mesta. moze da ti se svidja ili ne.
Рекла си да су неки облици ,,украшавања" тела били подразумевани као и хомосексуалност, а мој одговор је да хомосексуалност није могла бити широко присутна појава јер би угрозила просту репродукцију културе у којој би постала доминантна, а не да би наведено ,,украшавање" довело до пропасти такве културе( мада с обзиром на већу склоност ка инфекцијама код тетовираних особа не сме се занемарити опасност од већег моратлитета у она вунена времена)!

vid ga ovaj smarac i njegova reprodukcija :lol:

a tetoviranje, sto je i tema, sto da ne, ko je spreman na bol i na deo koze za ceo zivot da izdvoji, nek izvoli.. :D

licno, mozda i uradim to jednog dana! msm tetovazu :lol:

ovakvu neku
4vihu8h.jpg
:hahaha:

O tetoviranju mislim sve najgore.

Prvo, ne razumem da se neko igra povredjujuci i ostecujuci svoje telo (iako neki to ne smatraju igrom).

Drugo, ne razumem sta je ljudima u glavi kad rade tetovazu (pogotovo ako nije diskretna i simbolicka, vec predstavlja "modni detalj"), da li zaista veruju da ce citavog zivota zeleti da gledaju tu jednu istu stvar na svojoj kozi? I koliko zaista ima takvih? Pa iz jedne majice da ne izlaziz mesecima, mislim da bi ti se smucila, a kamoli ovako nesto, za citav zivot...

I trece, tetovaze mi najcesce vrlo ruzno izgledaju i sto su upadljivije, sarenije i komplikovanije, meni su groznije.

Back