Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 28.924
Mili moj, SDP-njare nisu dustojne pod prozor da mu pljunu.MNozda bi sad stavio Plenkija sa sendvicem da imas veca leda
Kao neki lokalni šibicari HDZ-u.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mili moj, SDP-njare nisu dustojne pod prozor da mu pljunu.MNozda bi sad stavio Plenkija sa sendvicem da imas veca leda
Dade mi ideju - da se politicari tetoviraju u znake svojih partija. Ako su pravi pripadnici - tetovirace se.Mili moj, SDP-njare nisu dustojne pod prozor da mu pljunu.
Kao neki lokalni šibicari HDZ-u.
Dobra ideja.Dade mi ideju - da se politicari tetoviraju u znake svojih partija. Ako su pravi pripadnici - tetovirace se.
Pa da vidimo preletace.
Bas tako. Jakuze bi bile fleka za nase politicare koliko stolica promijene.Dobra ideja.
Mnogi bi bili bas isarani.
Neka radi ko sta hoce, to je stvar estetike, meni izgleda ruzno, a ko voli nek izvoli jel te.Тако је. То је сада мода (видела жаба где се коњи поткивају па и она дигла ногу) а мода се мења.
Neka radi ko sta hoce, to je stvar estetike, meni izgleda ruzno, a ko voli nek izvoli jel te.
šta fali lijepim, kurvanjskim tetovažama?
Jel ti nije poželjno da se žigose i odmah znaš sve
Darling,Дарлинг,
Припадати неком, нечему путем неке тетоваже, логоу, корпорацији итд, ...јесте нихилистичко !
Kao što napisah: žigosanje hahahaДарлинг,
Припадати неком, нечему путем неке тетоваже, логоу, корпорацији итд, ...јесте нихилистичко !
Ја то не носим!
И када сам држао заставу у рату или на свадби, било ми је неугодно и превише обавезујуће. Увек размишљаш и оптерећен си у тој одговорности и достојности , чувајући заједнички грб, значку, заставу и сл.инсигније, да ће нека дилеја или дијабола направити неку глупост и брљотину у име те исте заставе за коју толико одговараш.
И тако је то ... ... код нас вукова.
А код вас вучица?
(и што сам оволико писао када ми је обрисано 20-так постова)
Kao što napisah: žigosanje hahaha
Isto mislim za sebe samu: zašto bih sebe ograničavala i sužavala svjesno? Kao da to ne činim dovoljno nesvjesno!
Ali mi je sasvim svejedno šta neko drugi radi sa svojim tijelom ili umom.ahahaha
Nisam ja ni za kakvo učlanjivanje, obilježavanje...meni trebaju razni Najkovi ili Adidasi da plate da ih reklamiram sa natpisima po odjeci...
Biranje pripadnosti bi trebalo da bude svjesna odluka
Šta reći na ovoliku količinu predrasuda, na toliko propovedni, sveznajući ton... Najbolje ništa.Tetovirani ljudi me asociraju na kriminalce,ljude sa margine drustva,ljude koji nisu narocito inteligentni ili obrazovani,na prljavstinu itd.
Dakle,ni na sta lijepo.
Estetski,tetovaze su mi ruzne i odbojne.Uvijek me asociraju na nesto prljavo,kao kad se djeca isaraju hemijskom olovkom.
Nikoga mi ne uljepsavaju,samo unakazuju.
Da ne pominjem kad tijelo ostari,na sta to lici.
Takodje,kao sto rekoh,ne pokazuju mi visok intelekt..stavljas nesto na kozu sto kasnije tesko mozes da skines,samo da bi pokazao sta...kao nesto ti znace kineska slova ili ti silni zmajevi,srca i ostale gluposti.
Ili istetovirano ime djevojke ili momka...a zivot je dug,pa se zaebu.
Ili neki bitan datum...kao ne mozes ga zapamtiti i ne znaci ti,ako ga nemas napisanog na kozi.
Vecina ljudi se tetovira da bi bili "in" i u trendu, kao nesto "iznad"ostalih i tetovaza zapravo pokazuje povrsnost njihovog razmisljanja,a ne neku dubokoumnost i smislenost.
Istu majicu da nosis citav zivot,dosadi ti,kamoli neki tamo crtez.
I na kraju,a u stvari je i najvaznije...sigurnosni rizik za zdravlje.Tetovirani ljudi ne mogu biti davaoci krvi,pitam se zasto.
Postoji i religijski aspekt,ali ne bih o njemù,nisu svi vjernici.
Tetovaza lica,beonjaca i slicno je vec ozbiljan psihicki poremecaj.Neko ko to radi nije cist u glavi sigurno.
Kad vidim nekog sa tetovazom,imam za nijansu nize misljenje o njemu,nego da nema istu.
Mislim da je jasno sta mislim o tetovazama.