Sta mislite o streberima?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakwi su wam oni drugowi?Da li se uopste druzite sa njima???

kghmmm.... Zavisi shta podrazumevash pod shtreberima :D
Ja idem u Devetu beogradsku gimnaziju, prosek odeljenja na polugodju prve godine (!!!) je bio 4,20 , i nije bio najbolji, bilo je i boljih...dakle, oko 25 vukovaca (iz osnovne) u odeljenju i (ne lazem, majke mi) 4 DJAKA GENERACIJE u odeljenju, 2/3 za malo...
Dakle, ljudi....uveravam vas ne znate vi shta su shtreberi....pardon SHTREBERCINE :-|
u Devetoj, opshte poznato, ljudi se razvaljuju od ucenja za neki pristojan prosek (vr.dobar, odlican). Zamislite vi devojku koja je 5,0 na polugodju prve godine...:roll: Knjige i gradivo su njena jedina tema, po ceo dan samo uci, to joj je zanimljivo, na casovima guta svaku rec profesora, ne daj boze da je pitash neshto u toku casa....ili da probash da prepishesh na kontrolnom...zaklanja svoj rad :roll: kuka kako nema slobodnog vremena da procita neku lepu knjigu (guta samo 2 na dan...):-|
Ne volim da se druzim s njima ne zato shto toliko uce, vec zato shto nemam mnogo tema za razgovor sa takvim ljudima. Shta imam da pricam s njom o Dostojevskom??? :p daaaaaaj...
To je moj stav o tome. Mada ima i normalnih ljudi koji su 5,0....ali ja ih ne zovem shreberima, jer su normalni...zanima ih josh poneshto osim proseka u skoli.

Shteberi ruleZ

nerd_385x261.jpg

ma meni su streberi totalno ok..ima par njih koji su mi bas ok drugovi, al ne mogu da podnesem one koji moraju da se smjeskaju i uvlace u dupe nastavniku:mad: aaaaa!!!to mrzim!!!ma nauci ti brate, i svaka ti cas kad mozes...al brate ako zans lekciju nema potrebe da omalovazavas ostale i da se supkas!a inace kod nas u raz je ovakva situacija: svi uce po cijeli dan, pa se bude u 3ujutro, i na kraj imaju 4...strasno!pa da ucim toliko magistrirala bi do sad!! al ja ne smatram strebere odlicne niti luce..nego one koji uce napamet i koji uvijek moraju bit spremni, i koji ostanu u ucionicu kad cijeli razred pobjegne!!grrrrr...........

Za početak štreber je osoba koja samo buba, ništa ne kapira i bitna joj je jedino ocena.Osobe koje su inteligentne, uče normalno, imaju dobar prosek, žive normalno nisu štreberi samo zato što su vukovci.Nisam ljubitelj štrebera, ne volim glupe ljude oko sebe.

ma ni ja ne mogu da smislim one prave strebere, zarozane, koji cesto iako duplo vise uce od mene zabodu neku sklj ocenu...i pritom sve vreme cupkaju ispred profesora ko da ce se svaki cas unerediti....
imamo u susednom odeljenju jednu skupinu streberki, onih najgorih, ne znas koja je ruznija, sve te mrze iako ni same ne znaju zasto....gde bre s njima da se druzim, najradije bi me rastrgle

sta msm o sebi? :p heh...iskreno, sve naj naj. zasto? zato sto stignem da idem na 5 treninga nedeljno, da imam decka, da imam prosek 4,93 u prvoj godini, a i da se zayebavam sa drustvom i na casu i van skole. eto, zato ja msm da nisu svi koji imaju odlican prosek strebercine najgore koje nemaju ni zivot, ni vremena za bavljenje sportom ni vremena za sebe, tj. msm da oni mogu da budu itekako kul ljudi... 8) realno...

ma kod mene su shtreberi normalni, i ja sam skoro bila deo njih.... ali ima jedna kod mene, nije shtreber, ona stalno uchi, al' ne mozhe da nauchi.... kad neki nastavnik/ca kazhu da se neshto kutji prochita ona to obavezno sve chita.... onda nosi u shkolu sve mogutje knjige, zbirke, radne listove.... nesme da izlazi i josh uveche se sheta sa matorcima...... strashno....

Za početak štreber je osoba koja samo buba, ništa ne kapira i bitna joj je jedino ocena.Osobe koje su inteligentne, uče normalno, imaju dobar prosek, žive normalno nisu štreberi samo zato što su vukovci.Nisam ljubitelj štrebera, ne volim glupe ljude oko sebe.

Upravo tako.
Najviše mrzim kad neko nekoga zove štreberom, a pojma nema šta ta reč znači :roll:
Štreber = bubalica
Inteligentan đak = inteligentan đak :mrgreen:

o njima nema sta da se misli........................meni recimo ne smetaju u drustvu,mislim da ce bolje proci u zivotu od nekih koji je ne otvaraju(knjigu)......................a i mogu valjat,ima period kada ide talas pismenix ,kontrolnih.............tako da su tada bas oni drugovi vredniji od svega na svetu a oni mangupi mi ne trebaju-neka sami idu u wc da puse,ja moram da ucim.............xe xe xe kako sam pokvarena:twisted:

Ima ih....
Ali evo u mom odelenju postoji jedan shtreber,kao svima se uvlachi i na kraju u drushtvu pricha da je extra,vrh da se ne folira...
Kao kaze moja drugarica e od sada vishe necu da uchim,necu vishe da budem aktivna,blaaaaaa.......
A na sledecem chasu,nastavnice,nastavnice........
Shtreber=shlihtara,bubalica......blaaaaaa

Streberi...ja sama nisam streber,aliuvek prolazim odlicna.
U mom drustvu su svi odlicni.A ti odlicni su i mnogo zanimljiviji i duhovitiji,cak i bolji drugovi od ovih drugih.Dobra vecina odlicne naziva streberima,a ni ne znaju sta ta rec zapravo znaci.
Ja sam nekako hepi kad mi kazu da sam streber,jer me nikad nisu tako zvali,pa mi sad zesce godi,daje mi utisak da ni ne moram da se brinem o skoli,jer sam streber:lol:

Streberi...ja sama nisam streber,aliuvek prolazim odlicna.
U mom drustvu su svi odlicni.A ti odlicni su i mnogo zanimljiviji i duhovitiji,cak i bolji drugovi od ovih drugih.Dobra vecina odlicne naziva streberima,a ni ne znaju sta ta rec zapravo znaci.
Ja sam nekako hepi kad mi kazu da sam streber,jer me nikad nisu tako zvali,pa mi sad zesce godi,daje mi utisak da ni ne moram da se brinem o skoli,jer sam streber:lol:

Cuo sam da znaci na Nemackom utikac verovali ili ne!!A ukucaj te na Googleu streber da vidite staga ima rezultata!!A to da nista ne ucite a imate sve petice mozete nekome drugom da prodajete, ko je jos u osnovnoj!!Takvih prica sam se naslusao u pm!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back