T-Zex
Veoma poznat
- Poruka
- 13.698
Ma, nervira me glupost sa bilo koje strane. A i taj Zox me po razmisljanju podseca na jednog Zokija od 130 kila zive vage koji nije ni musko ni zensko, pa jos sav onako pihtijast i ljigav .... Ljak...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nexus 6:e, vidis...gresis sto se tice nekrofila, pedofila i bolesnika koji jebu zivotinje...
jerbo je seksualni odnos jedino dozvoljen kada postoji pristanak obe osobe...to automatski iskljucuje ove "grupe"
homosi su nesto sasvim drugo...dve osrasle osobe koje pristaju na "snosaj"
ali sto se mene tice, usvajanje dece ne dolazi u obzir...
inace...za gledaoce South Parka (za Pobunjenika: namerno napisano na engleskom)... ona organizacija NAMBLA...postoji u stvarnosti...i pri tom ne mislim na imitatore Marlona Branda...i ljudi imaju redovne demonstracije, i sve...traze prava...
e, TO treba lepo okupiti i tuci, a potom upucati...
a, homose pustite...nikom ne smetaju...
Adalv:"Колико сам ја чито, пћела има три очи!"
Шалим се...
Читао сам пре пар година о томе да ли је хомосексуалност болест или не и колико се сећам некакво Удружење америчких психијатара је усвојило да то није болест. А кад Амери нешто озваниче остали могу само да аминују.
Размишљајте логично: шта је ту нормално кад мушкарац умисли да је жена: понаша се као жена, облачи се као жена, оперише се, ставља силиконе, шминка се?
Зашто онда прогласити лудим оне који умисле да су ванземаљци, или нека позната личност, или нека од животиња ...?
И такав неко тражи права!
Ако њима удовољимо, зашто не би удовољили некрофилима, педофилима, содомистима, родоскрвницима? Они су "нормални", само "другачије сексуално оријентисани"!
Мене баш брига шта ко ради у спаваћој соби, али јавно иступати и тражити признавање брака, усвајање детета и ко зна шта још, то је недопустиво!
Допустимо онда Болету да се ожени крмачом Цветом и да усвоје децу. Има човек право на потомство!
Противити се нечему не значи бити латентни поборник тога!
veKsla:e sad nista ne kapiram
jeste da je tema nakaradno postavljena
ali sad su izgleda samo specijalitet nastrani tipovi i tipovice
ok znaci u srbiji u sklopu igrokaza evropeizacije
treba naci mesto e jebi se veKsla sad moras biti
originalan dakle treba naci mesto pederima i lezbacama
e sad kako to izvesti da uprostim moraju biti legalizovani
dakle registrovani moraju imati pristup medijima
moraju se ispratiti njihove manifestacije pa sve do
toga da im se u skladu sa naprednim europskim
tekovinama dozvoli usvajanje dece
e sad kako je problem nataliteta u ostatku
srbije konstantan sada bi uz kampanju o
vecoj proizvodnji klinaca trebala ici i dodatna
kampanja tipa da se srbijanci malo vise
kresu i proizvedu po jednog klinca pride
kojeg bi dali ovim njuskama na usvajanje
buduci se isti kresu al u prazno
jer posle njihovog kresanja klinci ne ispadaju
jel to to![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
marlon:Pustamo ih mi Nexuse, al' oni nas ne pustaju. Hoce sve i mitinge i socijalnu pomoc i legalizovane brakove i usvajanje dece. Agresivno, potpomognuti od NVO-a koji su placeni da propagiraju takve budalastine. Pristanes na jedno, traze drugo, pristanes na drugo ide trece...Tako je svuda bilo gde su ostvarili "prava". I nemoj se zanositi da nece dobiti pravo na usvajanje dece. Imaces onda legalizovanu pedofiliju. Nijedan homos nije usvojio dete suprotbog pola nego sto je on ili ona. E sad koje to probleme izaziva u nekim zemljama pa se sad cesu i tamo gde ne treba kao npr. u Spaniji, treba da nam bude nauk.
eremita:СВАКУ ОНУ БИТАНГУ КОЈА ТРАЖИ ПРАВА ПЕДЕРА У СРБИЈИ 2005. ГОДИНЕ ТРЕБА ТУЋИ ДОК СЕ НЕ ПРЕДОМИСЛИ !!!
НЕКА ОЛОШ ДЕОМОНОКРАТСКИ, ПАПИСТИЧКИ... ПРВО СТВОРИ СТАНДАРД И ЖИВОТ И ЛОВУ КАО ШТО ЈЕ НА ЗАПАДУ - ПА ТЕК ОНДА НЕКА ПЕДЕРИ ВРТЕ ГУЗИЦАМА - А ДОТЛЕ, НОКАТ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Срамота, болештине и рак се распростиру као епидемија... људи у беди умиру као пси - А ЈА ЋУ ОВДЕ ДА СЕ БРИНЕМ О ПЕДЕРИМА....ЉУДЕ УБИЈАЈУ СКИДАЈУЋИ ИХ КАО ГЛИНЕНЕ ГОЛУБОВЕ... СТОТИНЕ ХИЉАДА СРБА БЕЗ ДОМА И КРОВА НАД ГЛАВОМ... МИЛИОН ЉУДИ БЕЗ ПОСЛА... и ко уопште брани педерима да се педеришу - НИКО... АЛИ ЊИХОВЕ ПАРАДЕ И "БРАКОВИ" САДА НЕ МОГУ БИТИ ТЕМА ОКО КОЈЕ БИЛО КО НОРМАЛАН РАСПРАВЉА И.......................................... МОРЕ, МАРШ, БРЕ, У ТРИ &/)/&%457675&()/=)=)(//((&/%$$##"$%&/$%&/////&%$/&&$%&/%$%/&%&$$/&
ma ja sam mu govorio da je u pravuStrela:Ovo je 100% istina! Apsolutno se slažem s tvojim stavom!
marlon:Pustamo ih mi Nexuse, al' oni nas ne pustaju. Hoce sve i mitinge i socijalnu pomoc i legalizovane brakove i usvajanje dece. Agresivno, potpomognuti od NVO-a koji su placeni da propagiraju takve budalastine. Pristanes na jedno, traze drugo, pristanes na drugo ide trece...Tako je svuda bilo gde su ostvarili "prava". I nemoj se zanositi da nece dobiti pravo na usvajanje dece. Imaces onda legalizovanu pedofiliju. Nijedan homos nije usvojio dete suprotbog pola nego sto je on ili ona. E sad koje to probleme izaziva u nekim zemljama pa se sad cesu i tamo gde ne treba kao npr. u Spaniji, treba da nam bude nauk.
Nexus 6:ma nek oni traze sta hoce, a na drzavi je da izvrdava...
sto se mene licno tice, deca nikako, a nisam ni za gej-parade...to mi je nekako nabijanje na nos...
sad malo sto se tice prava...
desnicarsko shvatanje prava, se uglavnom ogranicava na pravu pred zakonom...
a homosi traze neka druga prava...oni postavljaju, trenutno, nerealne zahteve da budu socijalno prihvatljiva pojava...tj. da imaju gej-barove, mada tih i ima, da mogu da idu ulicom i da se drze za ruke, a da ih niko ne maltretira...i slicno...sto je, bar meni, sasvim u redu...to i drzavu ne kosta nista, osim sto policija mora da ih stiti od netolerancije...
oni uopste i ne drve na drzavu nego na celokupno drustvo...ne vidim kakve veze imaju prava homosa sa porezom, standardom ili bilo cim drugim...
oni se bore da izmene svest ljudi sto se homoseksualizma tice, i to je njihovo pravo...
to, naravno, smeta konzervativcima, ali to je normalno...
dok sve ostaje u granicama verbalnog okrsaja, sve je u redu...
Strela:Zato i postoje desničari i konzervativci da
bi korigovali sve gluposti levičara i liberala!
Da nije desničara i konzervativaca svet bi ubrzo ličio na deponiju!
jel neko raspolozen za djevrekmarlon:E sa kim mi diskutujemo....Nexus jel se ti zajebavas ili si ozbiljan. 8)