Шта мислите о следећим групама људи?

Које од следећих ликова мрзите/неподносите?

• Албанце

• Хрвате

• Словенце

• Мађаре

• муслиманске Србе(Бошњаке)

• православне Србе

• Цигане

• педере

• Амере

• Никога,сви су цвећке

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
zox:
Kakva je ovo imbecilna tema?Pa ovo je otvoreno iskazivanje mrznje prema jednoj naciji i ovomanketom se samo postize to da je ustvari savim OK prezirati jednu naciju kompletno pa cak jos i glasati koja je najomrazenija!Bolesno,j3bote!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ako ja imam razloga da nekoga mrzim, ko mi to može/sme uopšte i pomisliti da mi zabranjuje!!?? Ako ga nije briga za razloge moje mržnje, neka ga nije briga ni za moju mržnju.....
PS: zar mržnja nije mišljenje, a mišljenje je dozvoljeno u demokratiji, ili smo još u tiletovoj 'demokratiji'!!??

Bilo je ranije na Forumu, cak su se navukli sami da dokazuju sa tim postom :lol: . Ima u izvodu sa sednice Ujedinjenih Nacija, lekar je Jevrej, inace iz pederskog lobija koji je najjaci u svetu. Svaki psihijatar ce ti reci da je to bolest i da je izleciva, osim u jako malom procentu ekstremnih slucajeva. A sad zasto je to napisano da je neizleciva, to je da bi imali sva ova sranja danas u svetu sa tzv. pravima, socijalnom pomoci, usvajanjem dece, paradama...

AleksV:
mržnja pedera - ekstremna homofobija - upravo proizilazi iz biseksulalizma
tj. onaj koji je nesiguran u svoje opredeljenje poricaće to strašno mehanizmom odbrane
upravo kroz neverovatnu mržnju i šutiranjem i pesničenjem pedera
heteroseksualca je lako izlečiti od homofobije sa svega par rečenica, to znam i iz iskustva, kod biseksualaca to je već malo teže
to je opšte prihvaćena stvar u psihijatriji
dako da svi koji mrzite pedere malo bolje razmislite o sebi da niste i sami ****** (biseksualci)
(onim bogougodnim homofobima mogu se ajd možda izuzeti za njih ovo ne važi sasvim, za ostale važi)
hahahhahahahaha

Ovo sto ti tvrdis je nevidjena glupost. Ta naravoucenija iz nekih psihoanaliza su glupava. Znaci da svi oni koji na ovom forumu mrze Srbe i SPC su, u stvari nasi latentni obozavaoci? :confused: Znaci da svi koji stalno pisu kako mrze fasizam i rasizam, da su u stvari latentni fasisti i rasisti? :confused: Oni koji ne mogu da podnesu da se spomene Sloba Milosevic su u stvari zamalo glasali za njega? :confused: I na kraju krajeva, oni koji se najvise busaju protiv nedemokratskih rezima su u stvari - najvece autokrate? :confused: A, kako vidim, na ovom forumu ima gomila latentnih glasaca za Srpsku radikalnu stranku i Seselja, po psihoANALizi. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zex:
Ovo sto ti tvrdis je nevidjena glupost. Ta naravoucenija iz nekih psihoanaliza su glupava. Znaci da svi oni koji na ovom forumu mrze Srbe i SPC su, u stvari nasi latentni obozavaoci? :confused: Znaci da svi koji stalno pisu kako mrze fasizam i rasizam, da su u stvari latentni fasisti i rasisti? :confused: Oni koji ne mogu da podnesu da se spomene Sloba Milosevic su u stvari zamalo glasali za njega? :confused: I na kraju krajeva, oni koji se najvise busaju protiv nedemokratskih rezima su u stvari - najvece autokrate? :confused: A, kako vidim, na ovom forumu ima gomila latentnih glasaca za Srpsku radikalnu stranku i Seselja, po psihoANALizi. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

E Zex, razlikuje ti se nick u jednom slovu od zoxa, al ti covece kao da pade sa neke normalne planete a ne iz crne rupe kao onaj. :lol: :lol: :lol:

Back