sta mislite o rakovima-zenama

Sve najbolje i najgore od zena u jednoj.Vecite devojcice i majke.Lujke.Daju se u potpunosti.Zahtevne.Zayebane.Podlozne uticaju.Osobina koje iznenade i one sa kojima su godinama zivele.Stalno promenljivog raspolozenja,neretko nicim izazvanog.Osecajne,nezne,osetljive,postene.Ako su izneverene manipulativne do granica fantastike tako da si nayebo-neces znati gde ti dupe a gde glava kad zavrsi sa tobom.Samo naizgled krhke,nezne i povucene.Teske.Daju vise od drugih zena ali i vise ocekuju za uzvrat.Umeju mnogo da smaraju.Sta na kraju reci...ne pipaj ako ne mislis ozbiljno.
 
corazon:
bas me zanima sta mislite o rakovima........ali zenama :-D :-D :-D :-D

iz dugogodisnjeg iskustva:
nadrndane bez ikakvog razloga, menjaju raspolozenja kako im dune i ocekuju da to neko razume, deluju nezno, ali to bas i nisu...manipulatori pod plastom iskrenosti, sve ce da urade da njima prvo bude dobro...i ne bas sexipilne...ima mnogo privlacnijih znakova:)
 
evo ja RACICA se javljam....sta mogu da kazem o sebi, tj o svom znaku....pa naravno sve najbolje :)
mada mi je podznak devica, nekako mislim da sve vise preovladjuje, sve mi smeta, nervira, analiziram do besvesti, svemu nalazim manu, trazim savrsenstvo......ma gotovo, jadni rak u meni je ugusen :(
 
Ja wohl, Gazdaricel!!!

Npr, jako su osetljive, preterano emotivne, toliko razmišljaju kakve mogu biti posledice njihovih reči da često čak zaborave da uzvrate, vole, vole, vole sve oko sebe... prijatelje, komšije, decu i životinje, za svaki tuđ loš postupak će pronaći odgovarajući razlog ili izgovor ... Jako su privrženi domu i porodici, brižni i saosećajni, često traže da se ostvare u kakvom privatnom/porodičnom poslu kako bi porodica uvek bila dobro osigurana solidnim finansijskim sredstvima. Mogu preterati sa nežnostima i biti dosadne majke ili se čak i prema partneru ponašati majčinski "da li je ručao, obukao se, popio čaj... pozvao majku, izveo poslovnog partnera na piće nakon uspešnog sastanka"...

Mane su što ih je teško pratiti - to je napisano u nekom od ranijih postova, jako brzo menjaju raspoloženja, mogu biti depresivne i umorne a desetak minuta nakon toga nasmejane, vedre, sretne. Plaše se nedostatka ljubavi, plaše se da ih više nećete voleti nakon par meseci, godina pa stalno zapitkuju "a jel me voliš još?", strahuju i od gladi, bede, selidbe ili nedostatka kućne stabilnosti, neharmoničnih odnosa, mržnje, patnje, bolesti... silni strahovi im se skoro svakodnevno odražavaju na želudac, kiselinu ili ostale probleme sa stomakom a majstori su da sebi izazovu gastritis, čir ili ne daj Bože nešto još gore...

Kako otkriti kog je tipa VAŠ RAČIĆ ?
Svaki pripadnik ovog znaka je pod uticajem sazvežđa u kom se nalazi Mesec u trenutku njegovog rođenja. Dakle ako ste Rak, Asc Ovan a vaš Mesec je npr. u Ribama imaćete najviše osobina ovog vodenog znaka i pogledajte položaj Neptuna kao i aspekte koje Mesec i Neptun primaju. Pogledajte zatim i aspekte koje prima Mars u zodijačkom znaku, kući i aspektima... ali najviše je različitih priroda baš među Rakovima - one mogu biti jako nežne, suptilne, blage ali i izuzetno uspešne profesionalno, čak umeju gaziti preko drugih kako bi se ostvarile što je sasvim u suprotnosti sa osnovnom prirodom. Cilj opravdava sredstvo. Ne, nisu beskrupulozne ali ako ste ih povredili ne računajte na saosećanje i nećete ih uspeti ubediti da "niste imali nameru ili je posredi nesporazum, slučajnost..."
"Vuk dlaku menja ali ćud nikada" ili "Koga zmija ujede taj se i guštera plaši" to su njene stalne pošalice dok sumnjičavo vrti glavom samo sebe uverava da se neće dva puta opeći na isti problem, isti slučaj već se truditi da bude promišljenija, opreznija. Možda će vas bledo gledati i klimati glavom dok se izvinjavate ali ne nadajte se da će zaboraviti vaš postupak. Kardinalni su iako ostavljaju utisak blage, nesigurne prirode.

Sve ovo važi pod uslovom da je jako naglašeno sazvežđe Raka [da su Sunce, Mesec ili makar tri lične planete u ovom sazvežđu u natalnoj karti].
NE VAŽI za pojedince koji imaju u Raku samo Sunce a npr. Mars i Veneru ili Merkura u Blizancima ili Lavu jer će u tom slučaju primarno biti to drugo sazvežđe.
JAKO je važan položaj Meseca jer je npr, i kada je dosta planeta u Raku ako je Mesec u Lavu sve opet sličnija priroda ovom vatrenom znaku pa se takvi ljudi neće prepoznati u generalnim opisima Raka.
 
Zaista nisam od onih koji ce zene deliti na rakove,strelce...

Pre sam cuo kako neko za nekog rece, ma covek jednostavno poznaje zene.
Ha, kako mi je to bilo samo smesno, jer znam da bih poznavao zene onda moras da upoznas bukvalno svaku zenu na ovoj planeti.

Mozemo da pricamo nesto najuopstenije i tada bih rekao da rakovima najvise odgovaraju bas zenski rakovi.
 

Back
Top