Šta mislite o ovome

Da li volite ovako

• Ne

glasova: 0 0,0%
  • Da

glasova: 1 33,3%
  • Ne jedem kečap

• Užas

• Grubo

• Kuckam odgovor

• Tresem kečap

• Ukupno glasova
    3
Treba to žena da uradi kad sama poželi, ili da on izazove u njoj želju za tim.

Priča mi stariji sin oni tek imaju 14. drugarica rekla kad su se družili u kući kod nrkog, nešto kao kako ću ja da pušim k kad mi to sad deluje grozno??

Baš mi bilo žao što praktično deca o tome misle, to dođe spontano lad te neko lepo zadovolji onda ga zavoliš, a ne tako treba ili to je neka obaveza, ne!

Priča mi stariji sin oni tek imaju 14. drugarica rekla kad su se družili u kući kod nrkog, nešto kao kako ću ja da pušim k kad mi to sad deluje grozno??

Baš mi bilo žao što praktično deca o tome misle, to dođe spontano lad te neko lepo zadovolji onda ga zavoliš, a ne tako treba ili to je neka obaveza, ne!
Znači, Bože. Bljak je kakve nas generacije trebaju liječiti, braniti, voziti itd.

crna Paula.......kake kuce ti to sin obilazi ?

О чему се догађа ?

Ово сам гледао једном на ратишту:
Играју момци фудбал на мале голиће, играју,
кад после извесног времена утврдих да они не знају ко на коју страну напада ! :eek: :eek: :eek:

Борба црнаца у тунелу !

Pa mišljenja sam da današnje generacije, većinom, su nikako ili jako slabo kontrolisanog boravka na internetu.
Pa vidi, deca danas vie znaju tehnologiju od roditelja. Znaju da izbace parental control sasvim, moj čak zna da pravi svoj kernel .. teško se roditelji mogu nositi sa njima.
Kažem usa napala iran, sin kaže u pa to još juče bilo, videćemo šta će ispasti od njih . Malo zabrinjavajuće što mladi u bg još od osnovne puše elektronske cigarete masovno.. ali, druga tema.

Back