Edmund
Veoma poznat
- Poruka
- 12.429
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa deca skoroSta je ovo?![]()

Haha joj
Kečap je često korišćen u kulinarstvu
О чесму се ради, што но кажу јужњачки мангупи ?
Znači, Bože. Bljak je kakve nas generacije trebaju liječiti, braniti, voziti itd.Treba to žena da uradi kad sama poželi, ili da on izazove u njoj želju za tim.
Priča mi stariji sin oni tek imaju 14. drugarica rekla kad su se družili u kući kod nrkog, nešto kao kako ću ja da pušim k kad mi to sad deluje grozno??
Baš mi bilo žao što praktično deca o tome misle, to dođe spontano lad te neko lepo zadovolji onda ga zavoliš, a ne tako treba ili to je neka obaveza, ne!
Pazi kad se i ja pitamO čemu je ova reklama?
O likovima kojima je frtiš da im žene šutaju jaja?
Jaooooo ne znam ja sad ustala slogirana...cekО чему ???![]()

A sta smo kao mi bolji nestaZnači, Bože. Bljak je kakve nas generacije trebaju liječiti, braniti, voziti itd.
Ja sa 14 nisam znala da to može u usta da se meće, tako da..A sta smo kao mi bolji nesta
Ja Sam ga bacao Jos sa 12 ....ne Meri se po tome dal smo mi bolji nego po tome sta smo im ostavili iza sebe a ocigledno da je to praznina pa je popunjavaju na ovaj nacinJa sa 14 nisam znala da to može u usta da se meće, tako da..
I pričao si sa mamom o tome?Ja Sam ga bacao Jos sa 12 ....ne Meri se po tome dal smo mi bolji nego po tome sta smo im ostavili iza sebe a ocigledno da je to praznina pa je popunjavaju na ovaj nacin
O cemu? O bacanju Ili o tome sto su cutali dok su im otimali fabrike I servirali lazni patriotizam namesto skolstva zdravstva kultureI pričao si sa mamom o tome?
O bacanjuO cemu? O bacanju Ili o tome sto su cutali dok su im otimali fabrike I servirali lazni patriotizam namesto skolstva zdravstva kulture
To je normalno u te godine sta se ima pricati posebnoO bacanju
Aj okTo je normalno u te godine sta se ima pricati posebno
crna Paula.......kake kuce ti to sin obilazi ?Treba to žena da uradi kad sama poželi, ili da on izazove u njoj želju za tim.
Priča mi stariji sin oni tek imaju 14. drugarica rekla kad su se družili u kući kod nrkog, nešto kao kako ću ja da pušim k kad mi to sad deluje grozno??
Baš mi bilo žao što praktično deca o tome misle, to dođe spontano lad te neko lepo zadovolji onda ga zavoliš, a ne tako treba ili to je neka obaveza, ne!
Mi smo sadašnjim generacijama koje rastu ostavili pozamašne informacije na netuZnači, Bože. Bljak je kakve nas generacije trebaju liječiti, braniti, voziti itd.
Pa mišljenja sam da današnje generacije, većinom, su nikako ili jako slabo kontrolisanog boravka na internetu.Mi smo sadašnjim generacijama koje rastu ostavili pozamašne informacije na netu
Pa vidi, deca danas vie znaju tehnologiju od roditelja. Znaju da izbace parental control sasvim, moj čak zna da pravi svoj kernel .. teško se roditelji mogu nositi sa njima.Pa mišljenja sam da današnje generacije, većinom, su nikako ili jako slabo kontrolisanog boravka na internetu.