sta mislite o ovome s oba stanovista ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
devojka 30-35 godine nije udata
nezaposlena
dete oko 10 godina
visi na netu (kao i ostali da se ne vredjamo)) ima rekord do 24 sata SEM ako nisam pogresio ne znam kad stigne za drugo i da odmara oci ,kakav joj je bioritam mogla bi dve smene da radi :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
trazi uzbudjenje od mladjeg a sigurno i vise :!:
nararani ga svim i svacim pokaze svoje pravo lice nema stida za svoje ponasanje ovo je moje lichno mishljenje a mozda nije svesna toga a trebalo bi
ima tri nika ...i to nije sigurno znaci

znaci klinci nezreli aut
provincija stanje u zemlji hajmo svida osudimo ovako nesto
postoje slucajevi i gori ali ovo je fenomen >> :???::confused::o:arrow::idea::arrow::neutral:
jel su nam zato deca manijaci,krembili,ubice i ostalo sve zbog nespretnosti nasih kad se otrgne s lanca ili diktira zivot da cujem vase misljenje

Iako ljudi misle da je deklarativno zalaganje za nesto "out", ipak nije, na neki nacin.

Pisao sam o jednoj zenskoj osobi ovde koju licno poznajem, kako je upala u silne probleme izazvane zeljom da bude popularna, pa je vecina zenskih posetilaca ovog foruma bila "zgranuta", "zblanuta" i davale su komentare tipa - ona ne zna sta hoce, cuvaj se ti od nje, ona je nezrela i slicno.
Shio mi ga Djura. SVE su prolazile kroz te faze, neke jos uvek prolaze, neke ce uvek prolaziti i ja kazem samo - TO NE ODOBRAVAM, ali i ne osudjujem.
Kazem da nije dobro, ali ne zelim da ispravljam krivu Drinu.
Svet i jeste ovakav jer smo svi tako razliciti...

Dakle, ovu tvoju iz teme poznajem licno. Kao da je poznajem licno.
I radujem se kad god se bilo ko opasulji, pre ili kasnije.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back