ШТА МИСЛИТЕ О ОКОЛНИМ НАРОДИМА?

Срба Србић

Domaćin
Banovan
Poruka
4.007
Ево ја ћу први.

Мађари- раније смо имали проблема, али сада су односи пријатељски. Чим прође неко време у миру старе ране се забораве, а то је и добро, јер ипак живимо једни поред других и треба да гледамо напред.
Прошле године сам бијо у Будимпешти, сећам се да ми је један Мађар напоменуо како има рођаке у Србији, баш је употребијо тај термин, није реко Војводина или нешто слично, него баш Србија.

Што значи да су Мађари већи Срби од самих Срба, пошто би ове наше гњиде употребиле термин Војводина.

Само , не знам од када су то нама Мађари пријатељи?

Орбан се окреће ка Русији. То значи да је близак четничком војводи, Николићу Томи. Бијо сам по Мађарској и по Војводини нисам имао никаквих проблема. Све сам се са локалцима дружијо и много су љубазни кад кажеш да си из Србије.

- - - - - - - - - -

Ваљда је боље да имаш више пријатеља него непријатеља. Или ви мислите другачије?

Орбан се окреће ка Русији. То значи да је близак четничком војводи, Николићу Томи. Бијо сам по Мађарској и по Војводини нисам имао никаквих проблема. Све сам се са локалцима дружијо и много су љубазни кад кажеш да си из Србије.

- - - - - - - - - -

Ваљда је боље да имаш више пријатеља него непријатеља. Или ви мислите другачије?

Главни непоријатељи нама су хазари и наша слаба вера у Господа.

Румуни. Цареви. Људине. Православна браћа. Једни од ретких комшија са којима никад нисмо ратовали. Са друге стране нисмо ни успоставили неку блиску културолошку сарадњу и блискост, пошто су они ипак романски а ми словенски народ.

Али то сада у 21-ом веку и нема неке везе, тако да очекујем боље повезивање Србије и Румуније на свим пољима.

Poslednja izmena:
Главни непоријатељи нама су хазари и наша слаба вера у Господа.

Колко ја знам хазари не постоје. А вера у Господа је индивидуална ствар. Ја набример сам верник Србске Православне Цркве и симпатизер Србске Напредне Странке, али не желим никоме да намећем собствене ставове.

Колко ја знам хазари не постоје. А вера у Господа је индивидуална ствар. Ја набример сам верник Србске Православне Цркве и симпатизер Србске Напредне Странке, али не желим никоме да намећем собствене ставове.

Постоје хазари себе називају јеврејима и лажу читав свет како су они Божји народ, ау ствари су сатанини следбеници. Прави јевреји су Сепарди који су очували изворни хебрејски језик.

Постоје хазари себе називају јеврејима и лажу читав свет како су они Божји народ, ау ствари су сатанини следбеници. Прави јевреји су Сепарди који су очували изворни хебрејски језик.

Сефарди.

lupetas gluposti...pretpostavlja se da su askenazi nastali od hazara, ali to je samo nicim potkrepljena teorija...

sefardi ne da nisu ocuvali izvorni hebrejski jezik vec govore ladino jezikom, koji je veoma slican spanskom...

- - - - - - - - - -

Како ветар дува тако су нам они пријатељи , једнако је тако и Николић четник, како ветар дува

па ако баш хоћемо о суседима-једини пријатељи су нам Румуни са којима никад нисмо имали никаква непријатељства и кукавичка забијања ноже у леђа као што смо са свима осталима имали (и имамо)Румуни су нам заиста најискреније и најбоље комшије које имамо иако су стално некако,чини ми се,запостављени..

Бугари. Словенска браћа. Православци. Иста вера, иста крв. Некад смо много ратовали, али сад смо пријатељи. Добро је што се мржња из прошлости заборавила. За разлику од Србије, где је и власт и народ русофилска, у Бугарској само је народ русофил, али надам се да ће се и то ускоро променити.

Бугари су добар народ и увек сам се врхунски провео кад год сам ишао. Иначе и они за Србе имају исту синтагму са забијањем ножа у леђа, али то су неспоразуми из прошлости, а време је да се окренемо будућности која ипак обећава, посебно борба против корубције.

Бугари. Словенска браћа. Православци. Иста вера, иста крв. Некад смо много ратовали, али сад смо пријатељи. Добро је што се мржња из прошлости заборавила. За разлику од Србије, где је и власт и народ русофилска, у Бугарској само је народ русофил, али надам се да ће се и то ускоро променити.

Бугари су добар народ и увек сам се врхунски провео кад год сам ишао. Иначе и они за Србе имају исту синтагму са забијањем ножа у леђа, али то су неспоразуми из прошлости, а време је да се окренемо будућности која ипак обећава, посебно борба против корубције.

nikako...bugari su nas klali skoro koliko i ustase...

па ако баш хоћемо о суседима-једини пријатељи су нам Румуни са којима никад нисмо имали никаква непријатељства и кукавичка забијања ноже у леђа као што смо са свима осталима имали (и имамо)Румуни су нам заиста најискреније и најбоље комшије које имамо иако су стално некако,чини ми се,запостављени..

Осим 1999 , нису пре тога

nikako...bugari su nas klali skoro koliko i ustase...

Не лупај глупости. Морамо реално да гледамо ствари, а не кроз призму неке пропаганде. И ми смо њима чинили злочине, и они су нама, али сад смо другари и браћа и то је позитивно.

Само тако можемо ићи напред. Да су Немци и Французи памтили једни другима сваки рат из прошлости, онда би вечито били у непријатељству и вечито би гурали једни друге у блато.

Срби и Бугари су сада другари такорећи, и врло је битно да више никада међусобно не ратујемо пошто смо словенски и православни народи и није лепо да се крвимо.

Добро би било да се СНС оснује у Бугарској и крене у борбу против корубције, само што би се у том случају звао БНС.

Ti ces misliti da ti je prijatelj svako ko je ljubazan?
Istorija je pokazala da je to cesto bio recept za pogibiju.
Ne veruj Latinu ni kad ti darove donosi.

Mozes imati prijatelje na individualnom nivou, ali na kolektivnom nikad papska Mađarska neće biti prijateljska prema pravoslavnima. Ma nikad...Mađarska je clan NATO. Dozvoljavali su da sa njihove teritorije, tj.preko teritorije, idu napadi EU i SAD na nas. Grci, iako clan i EU i NATO nisu hteli da ucestvuju. Toliko o prijateljstvu.
Na kolektivnom nivou prijateljstvo postoji sa Rusima, i mozda sa Grcima. I to je to.

O ostalima u našem okruženju mislim isto što i Izraelci(Jevreji) o Arapima i Nemcima.

Mozes imati prijatelje na individualnom nivou, ali na kolektivnom nikad papska Mađarska neće biti prijateljska prema pravoslavnima. Ma nikad...Mađarska je clan NATO. Dozvoljavali su da sa njihove teritorije, tj.preko teritorije, idu napadi EU i SAD na nas. Grci, iako clan i EU i NATO nisu hteli da ucestvuju. Toliko o prijateljstvu.
Na kolektivnom nivou prijateljstvo postoji sa Rusima, i mozda sa Grcima. I to je to.

O ostalima u našem okruženju mislim isto što i Izraelci(Jevreji) o Arapima i Nemcima.

Са Грцима сигурно , само што су Грци тешко пукли

Православни брате, мађарски Вожд Орбан је већи русофил чак и од господина Вучића, Боже ме обрости.

Уосталом, и славни Немањићи, претходници Србске Напредне Странке, су сарађивали и били добри са Мађарима, а ратовали са Православним Византинцима.

- - - - - - - - - -

А што правите свугде непријатељство, чак и тамо где га нема? ***** му матер.

Ваљда је Србском Отечеству у интересу да има више пријатеља него непријатеља. Него вама нико не ваља.

Православни брате, мађарски Вожд Орбан је већи русофил чак и од господина Вучића, Боже ме обрости.

Уосталом, и славни Немањићи, претходници Србске Напредне Странке, су сарађивали и били добри са Мађарима, а ратовали са Православним Византинцима.

- - - - - - - - - -

А што правите свугде непријатељство, чак и тамо где га нема? ***** му матер.

Ваљда је Србском Отечеству у интересу да има више пријатеља него непријатеља. Него вама нико не ваља.

:rotf:

Него да не дужим. О Мађарима, Румунима и Бугарима сам рекао све што имам, дакле мишљење је изузетно позитивно и пружа перспективе за даљи развој.

Македонци. Браћа. Добри људи. Воле Србе највише од свих народа, додуше остале околне народе мрзе, али нема везе.

Шибтари. Вулинови најљући небријатељи. А и небријатељи Србског Отечества. Окупатори Србске земље. Прави Албанци из Албаније нису лошi да одеш тамо као туриста, али Косовари су зло и мрзе све што је Србско.

Црногорце и Хрвате уопште не волим.

Poslednja izmena od moderatora:

Bugari - nein.

Isuvise su nam zabadali noz u ledja kroz istoriju, s njima samo poslovno saradjivati, kao sto i saradjujemo.

Него да не дужим. О Мађарима, Румунима и Бугарима сам рекао све што имам, дакле мишљење је изузетно позитивно и пружа перспективе за даљи развој.

Македонци. Браћа. Добри људи. Воле Србе највише од свих народа, додуше остале околне народе мрзе, али нема везе.

Шибтари. Вулинови најљући небријатељи. А и небријатељи Србског Отечества. Окупатори Србске земље. Прави Албанци из Албаније нису лошi да одеш тамо као туриста, али Косовари су зло и мрзе све што је Србско.

Црногорци. То ипак није права нација, али постоји известан ментални поремећај код неких особа, тако да сам и њих уврстијо у посебан народ. Срби из ЦГ+Црногорци просрбски орјентисани=цареви, легенде, шмекери, другари, браћа. Цетињани и остала багра која себе сматра Монтенигерима=хуље, подлаци, лопови, ниткови, гњиде.

Усташе. Мрзитељи свега што је Србско. Нема мира између нас и њих, никад. То само будале пропагирају. А они што иду тамо на море и остављају њима паре су највећи јадници и пацери.

Bratko Srbašine tačno je to što zboriš. Svaka ti je na mestu.
Iako je ovo fina muzika... a ima je još,
izgleda da se ipak nećemo sa ovakvim Ekspresom baš naputovati...
Ma ovakvi i slični Eskpresi baš drmaaju, ljuljaju, tresu...štaviše i eksplozivni su.
Mada i Balkanaca ima različitih od ljudina do gnjidica i pijavica,
ma baš kao što ti i napisa

Back