Šta mislite o određenim forumašima? Evo neka neko iznese mišljenje prvo o meni, javljam se kao dobrovoljac. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vredan i čovek koji se naradio u inostranstvu, nema mnogo poverenja u ljude.Lep, pametan, zgodan, materijalno i stambeno obezbedjen. A el to za oglase?
O sebi mislim da nisam normalan. Mada na forumu ima daleko većih budaletina i psihijatrijskih slučajeva od mene pa me to teši.
Šta mislite o određenim forumašima? Evo neka neko iznese mišljenje prvo o meni, javljam se kao dobrovoljac.![]()
Ti lud, cim hoces da ti ljudi iznose misljenje o forumasima....pa sta je ovo 3 godina obdanista, a ne Srbija..Šta mislite o određenim forumašima? Evo neka neko iznese mišljenje prvo o meni, javljam se kao dobrovoljac.![]()
Moje misljenje o tebi- Covek koji pise kao troler, a nije troler.Šta mislite o određenim forumašima? Evo neka neko iznese mišljenje prvo o meni, javljam se kao dobrovoljac.![]()
A ti si neoliberalac a uopšte nisi ni svestan opanosti koju sa sobom nose takva ideologija.Moje misljenje o tebi- Covek koji pise kao troler, a nije troler.
Tema se zaključava.Prema Pravilniku Krstarice ZABRANJENO JE otvaranje tema o drugim učesnicima Foruma.