Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Šta mislite o muškarcima koji briju dlake na prsima, ispod pazuha i sl.?
ma jok svi stavite mindjusice i masnice u kosu, roze boje sa belim tufnicama, i obujte lakovane baletanke sa masnicom napred, i obucite haljinice do kolena i bele dolokenice pa da igramo lastiz
ma jok svi stavite mindjusice i masnice u kosu, roze boje sa belim tufnicama, i obujte lakovane baletanke sa masnicom napred, i obucite haljinice do kolena i bele dolokenice pa da igramo lastiz
pa na to neki i ciljaju...znas,bilo bi glupo kada bi neki mukarac dosao i rekao kako to radi jer je gej...vec je lepse reci kako se to radi iz higijenskih razloga...sto dalje implicira da su im sapun i voda nesto avangardno...uglavnom,ljudi su pre 10 godina svi smrdeli ko carape zidara posle posla,a sada posle depiliranja svi zire mirise cvetnih livada...bolje je ici sa devojkom u salon lepote,nego moci pretrcati 2 kruga oko igralista...uskoro ce i biti varijanta kako je i odnos izmedju 2 muskarca urbana i sasvim normalna stvar...pa treba i to probati,neces valjda biti ljakse sa planine...mislim,imaj ti devojku,al ok je i probati sa komsijom...ipak smo mi muskarci,treba da se drzimo zajedno...a i treba biti moderan...mislim da ce ovako da rezonuju za 10ak godina...