H
Hmmmmmmmmm
Gost
huh ja to mrzim kada su stvarno mrsave a misle da su ribe nemogu da podnesem pogtovo kada vidim neke modele smuci mi se stvarno je gadno bolesno kao hodajuci kosturi .
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gazdarica:Hmm, negdje 100-65-100
Mislim, ako bi imale one idealne mjere 90-60-90, ipak ne bi bile sisate...
To,care! Nasmejao si me do suza! Mislim da si "ubo" pravo u centar svojom izjavom, svaka cast :wink: MAKAatomski mrav:Ne volim te sto mozes da ih objesis kao skelet na casu biologije...
veseli:Pa ljudi ako bi manekenke bile obdarene kako treba (naravno govorim o vecini) onda bi se ljudi fokusirali na sise,dupe,noge; a ovako ako su ko kostur morace sebi da skrenu paznju i da gledaju garderobu koja je na njima!
MvS:A sta da radim ja sto sam srednje mrsava? Nisam skelet ali sam malo mrsavija nego sto bi trebalo...? :?
Pa, ako nemas brata - mozda i jeste!avesic:... moj ćale je u stanju da provede sate ispred ogledala i da priča kako je on najlepši muškarac u našoj kući
Snezna_kraljica:Pa, ako nemas brata - mozda i jeste!avesic:... moj ćale je u stanju da provede sate ispred ogledala i da priča kako je on najlepši muškarac u našoj kući