ИПХ ЗИЛОТ+
Poznat
- Poruka
- 8.323
Ниси... Не знаш колико је лакше кад преживиш искушеништво...Ja sam taj put monaski okusio
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ниси... Не знаш колико је лакше кад преживиш искушеништво...Ja sam taj put monaski okusio
Nosim svoj krst kako ga nosim ali ga ne nosim bas dobro.Ниси... Не знаш колико је лакше кад преживиш искушеништво...
Смањи дрогу...Što bre, ja se sa božom sprdam stalno, voli on šalu smeje se ko lud na moje bolesno retardirane rasističke fore.
Da, razumem. I ja sam birala da u tajnosti to slušam, da ljudi ne bi mislili daMeni je metal muzika spasila zivot bukvalno koliko i vera, da se razumemo nisam bio nikakav narkoman, alkoholicar ili sta vec ....niti sam sada.
Mislim da suviše precenjuješ našu svesnu ulogu u tome. Lično poznajem par usvojenih ljudi iz sirotišta. Što bi ti rekla "začeti u drndanju", odbačeni i neželjeni. Jedna od njih je devojka koja je duša od ljudskog bića. Predivna osoba.Bez seksa samo neljudi ne bi bilo. Ljudi nisu igračke. Svaki trenutak
od samog začetka je bitan u formiranju čoveka. Pa je tako bitno i da
li je čovek začet u ljubavi ili u običnom drndanju.
Da li su roditelji imali nameru da stvore dete ili je nastalo slučajno.
Pa ručak kad kuvaš imaš nameru da stvoriš nešto smisleno. Zamisli
da uđeš u kuhinju i radiš koješta očekujući da će tako ručak nastati,
a možda i neće. Važno je da se ti tamo vrzmaš pa šta bude..
Не тугуј према себи већ се поправљај ка Богу... И мало је нешто...Nosim svoj krst kako ga nosim ali ga ne nosim bas dobro.
Ne može našta uloga u tome ni biti svesna ako smo nesvesni. Prvo seMislim da suviše precenjuješ našu svesnu ulogu u tome. Lično poznajem par usvojenih ljudi iz sirotišta. Što bi ti rekla "začeti u drndanju", odbačeni i neželjeni. Jedna od njih je devojka koja je duša od ljudskog bića. Predivna osoba.
A tek suprotnih primera što znam...
Nije on tema.Не тугуј према себи већ се поправљај ка Богу... И мало је нешто...
Не сме туга много да се тегли јер баца у безнађе, мора веселост оптимизма да би принуђаво себе на поправке... Мора за сва стања промене да се благодари Промислитељу, и за падове и за покајања
Jeste. Šta je tvoja poenta?Sem Adama i Eve i pre pada nije bilo ljudi i to je cinjenica.
Dali su im drugi roditelji. Šta je sa životinjama? One sigurno nisu začete iz ljubavi već iz nagona. Da ne kažem "drndanja".Ne može našta uloga u tome ni biti svesna ako smo nesvesni. Prvo se
moramo osvestiti.
Nisam ni rekla da oni koji su začeti na pogrešan način šansu nemaju.
Bog je tu za sve. Već samo da im roditelji nisu dali najviše moguće.
Poenta je da je Bog jednostavno dopustio pad i da imamo ovo sto imamo do dana danasnjeg, ne samo na mnozenje i radjanje koja je i zapovest nego i uopsteno stanje u drustvu.Nije bas volja Bozija ali dopustenje jeste samo je pitanje dokle.Jeste. Šta je tvoja poenta?
Тачно, већ Христос у њему, ко у Девици Марији Магдалини...Nije on tema.
Kakva vrhunska demagogijaТ
Тачно, већ Христос у њему, ко у Девици Марији Магдалини...
Tako je, ali životinje i nemaju dimenziju koju ima čovek. Zato čovek nastaoDali su im drugi roditelji. Šta je sa životinjama? One sigurno nisu začete iz ljubavi već iz nagona. Da ne kažem "drndanja".
Ja ti opet kažem da imam suprotne primere na obe strane.Tako je, ali životinje i nemaju dimenziju koju ima čovek. Zato čovek nastao
drndanjem, kroz generacije, sve više postaje nalik životinjama.
Polako ne zuri.Марија Магдалена је буквално мама могла да буде Исусу... Идијотски је и богохулно ово шта измишљају масони о Магдалени и Исусу, ниђе ни трага сексуалности у НЗ ко у СЗ...
Ем је много старија од њега, ем је побожна девица која живи сама цео живот, ем је Бог Христос побожнији од ње, а и од свих заједно... Ни трага од животињске привлачности и стремљења...
Дакле, тотална будалаштина о сексуалности светих људи и жена, мајмунска фантазија опседнутих старозаветним примитивизма међу назадним Јеврејима пројектовано на НЗ и Бога Светога...
Марија Магдалена је буквално мама могла да буде Исусу... Идијотски је и богохулно ово шта измишљају масони о Магдалени и Исусу, ниђе ни трага сексуалности у НЗ ко у СЗ...
Ем је много старија од њега, ем је побожна девица која живи сама цео живот, ем је Бог Христос побожнији од ње, а и од свих заједно... Ни трага од животињске привлачности и стремљења...
Дакле, тотална будалаштина о сексуалности светих људи и жена, мајмунска фантазија опседнутих старозаветним примитивизма међу назадним Јеврејима пројектовано на НЗ и Бога Светога...
Neku prosvetljenu životinju? Probuđenu?Ja ti opet kažem da imam suprotne primere na obe strane.
Мешаш мене и Малог који нестално мења сличице... То раде деца, док не нађу прави и непроменљиви иконијPromeni avatar, ko Zilot i Maki.
Ma, bolje da te ne zamišljam u njegovim godinama.Мешаш мене и Малог који нестално мења сличице... То раде деца, док не нађу прави и непроменљиви икониј
Нити једном не промених аватар, мада неки кажу да су три налога са исте ај пи адресе... Хаковано смо два пут...
На сваком је аватар непроменљив, тако да похвали моју "неизменљивост" усликавања наступа... А не са ветропиром да ме бркаш
Ne, možda i ima, ali ja još nisam sreo. Pune ljubavi jesam.Neku prosvetljenu životinju? Probuđenu?
Двајест година старија од Христа... Мало старија од Његове маме...Колико је година имала Марија Магдалена?
Хвала на поштеди сестро, наши смо...Ma, bolje da te ne zamišljam u njegovim godinama.
То је теологија тупко, обраћа твоју глупост у Хришћанску мудрост изражавања реалногKakva vrhunska demagogija