Sta mislite o Mariji Magdaleni?

Meni je metal muzika spasila zivot bukvalno koliko i vera, da se razumemo nisam bio nikakav narkoman, alkoholicar ili sta vec ....niti sam sada.
Da, razumem. I ja sam birala da u tajnosti to slušam, da ljudi ne bi mislili da
sam narkomanka.. :malav: Kad pustim samoj sebi muziku, onda je to metal.
Kad su tu drugi ljudi, pustim šta oni hoće, da se ne sablažnjavaju..

Nego. Ovo što sam ti rekla je ozbiljno i neozbiljno. Moj utisak, koji ne mora
biti tačan, je da si se fokusirao na nešto što ti pravi problem do te mere da
si pomislio da si to ti. A nisi. To je samo deo tebe i ima ga i Zilot i svi muškarci.
Radi igre samo probaj da izađeš iz toga. Neće to nigde nestati. Čisto da
bi posmatrao šta se dešava.

Bez seksa samo neljudi ne bi bilo. Ljudi nisu igračke. Svaki trenutak
od samog začetka je bitan u formiranju čoveka. Pa je tako bitno i da
li je čovek začet u ljubavi ili u običnom drndanju.
Da li su roditelji imali nameru da stvore dete ili je nastalo slučajno.

Pa ručak kad kuvaš imaš nameru da stvoriš nešto smisleno. Zamisli
da uđeš u kuhinju i radiš koješta očekujući da će tako ručak nastati,
a možda i neće. Važno je da se ti tamo vrzmaš pa šta bude..
Mislim da suviše precenjuješ našu svesnu ulogu u tome. Lično poznajem par usvojenih ljudi iz sirotišta. Što bi ti rekla "začeti u drndanju", odbačeni i neželjeni. Jedna od njih je devojka koja je duša od ljudskog bića. Predivna osoba.
A tek suprotnih primera što znam...

Nosim svoj krst kako ga nosim ali ga ne nosim bas dobro.
Не тугуј према себи већ се поправљај ка Богу... И мало је нешто...

Не сме туга много да се тегли јер баца у безнађе, мора веселост оптимизма да би принуђаво себе на поправке... Мора за сва стања промене да се благодари Промислитељу, и за падове и за покајања

Mislim da suviše precenjuješ našu svesnu ulogu u tome. Lično poznajem par usvojenih ljudi iz sirotišta. Što bi ti rekla "začeti u drndanju", odbačeni i neželjeni. Jedna od njih je devojka koja je duša od ljudskog bića. Predivna osoba.
A tek suprotnih primera što znam...
Ne može našta uloga u tome ni biti svesna ako smo nesvesni. Prvo se
moramo osvestiti.
Nisam ni rekla da oni koji su začeti na pogrešan način šansu nemaju.
Bog je tu za sve. Već samo da im roditelji nisu dali najviše moguće.

Не тугуј према себи већ се поправљај ка Богу... И мало је нешто...

Не сме туга много да се тегли јер баца у безнађе, мора веселост оптимизма да би принуђаво себе на поправке... Мора за сва стања промене да се благодари Промислитељу, и за падове и за покајања
Nije on tema.

Марија Магдалена је буквално мама могла да буде Исусу... Идијотски је и богохулно ово шта измишљају масони о Магдалени и Исусу, ниђе ни трага сексуалности у НЗ ко у СЗ...

Ем је много старија од њега, ем је побожна девица која живи сама цео живот, ем је Бог Христос побожнији од ње, а и од свих заједно... Ни трага од животињске привлачности и стремљења...

Дакле, тотална будалаштина о сексуалности светих људи и жена, мајмунска фантазија опседнутих старозаветним примитивизма међу назадним Јеврејима пројектовано на НЗ и Бога Светога...
Polako ne zuri.
Koristi metafore da bi razumeo duhovne priche.
Svaki chovjek na zelmju zaboravio otkud je doshao....

30928857-pregnant-woman-with-fetus-in-womb.jpg
To je svet u kojem ste bili jedno sa vodom i ona ste stvara-raga.

Sada metafore.Voda svima gasi zed(bludnica), chisti i pere vas,daje hranu i zivot.
To su osobine zene , ona gasi vashi telesnu zed, chisti i pere, daje vam hranu i raga zivot(daje zivot).
Telo vashe majke je isto kao sto je telo vashe zene.Tako i voda u kojom ste rasli i od nje izashli, biche ona ista sa kojom trebate biti jedno.
Voda nema oblik,miris i ukus.Ta je na nebu,na zemlju i ispod zemlje.
Postoi svuda oko vas.I u vashem telu je.Ali vi niste jedno sa njoj.A mogli bi!

Neka pokusha neko da zavoli vodu toliko silno i zarom kao sto moze voliti zenu.
Marija Magdalena u duhovnu prici je voda!
Ime Marija znachenje....Ona koja ljubi Boga, Vozvishena , Ona ko je voljena, Lepa ,Gospoga ,

Da bi bili jedno sa vodom kao kad ste bili na pochetku,treba vasha dusha biti bez oblika, bez imena, nit kulture i nacije,sve ono sta ste stavili na vashu dushu od ovog sveta treba izvaditi i ostati samo goli chovjek-dushu,a to jedino moze se dogoditi kada ukusite smrt.
To je ono kada kaze Isus da se chovjek vrati u utrobu svoje majke.

Svi ste vi sinovi bozji, ali niko se nesecha kad je bio jedno sa vodom!
Seti se smrti!

Марија Магдалена је буквално мама могла да буде Исусу... Идијотски је и богохулно ово шта измишљају масони о Магдалени и Исусу, ниђе ни трага сексуалности у НЗ ко у СЗ...

Ем је много старија од њега, ем је побожна девица која живи сама цео живот, ем је Бог Христос побожнији од ње, а и од свих заједно... Ни трага од животињске привлачности и стремљења...

Дакле, тотална будалаштина о сексуалности светих људи и жена, мајмунска фантазија опседнутих старозаветним примитивизма међу назадним Јеврејима пројектовано на НЗ и Бога Светога...

Колико је година имала Марија Магдалена?

Promeni avatar, ko Zilot i Maki.
Мешаш мене и Малог који нестално мења сличице... То раде деца, док не нађу прави и непроменљиви икониј

Нити једном не промених аватар, мада неки кажу да су три налога са исте ај пи адресе... Хаковано смо два пут...

На сваком је аватар непроменљив, тако да похвали моју "неизменљивост" усликавања наступа... А не са ветропиром да ме бркаш :)

Мешаш мене и Малог који нестално мења сличице... То раде деца, док не нађу прави и непроменљиви икониј

Нити једном не промених аватар, мада неки кажу да су три налога са исте ај пи адресе... Хаковано смо два пут...

На сваком је аватар непроменљив, тако да похвали моју "неизменљивост" усликавања наступа... А не са ветропиром да ме бркаш :)
Ma, bolje da te ne zamišljam u njegovim godinama.

Колико је година имала Марија Магдалена?
Двајест година старија од Христа... Мало старија од Његове маме...

Живела је око 70 год, нема баш уцифрени инфо, него измеђуредна аналитика биЈографских података...

Back