Sta mislite o >>Kuriru<<?

Mislim da je kurir u rangu toalet papira. Previse su objavljivali lazi iza lazi i jos lazi da se poneka istinita vest jednostavno utopila u tom buckurisu.
Toalet papir i to ce i ostati.

Nije bash sve, Saliva... U nekim stvarima koje su objavili, ima mnogo istine. Ali, sve zavisi od urednistva, jer kako lova pritice sa strane (iz podzemnih izvora), tako se Kurirovo urednistvo i okrece. U interesnom pravcu. Kao "petao"" na vetru! :mrgreen:

_nobody_

Prodali se i oni ! A bili su OK, držali neki balans Tabloida i normalnog obaveštavanja.
Ispostavilo se kasnije da je dosta njihovih informacija bila istina !
Bili su jedno vreme u klinču sa AV i opljuvali ga za sve pare !
Ne znam kako i zašto, ali postaju kopija" informrra "!
Dv7sLS5WoAEH6X_.jpg

Poslednja izmena:
Тајне службе, из поверљивих извора, рече ми један чоек....

Ti si frontman. Druga linija. Takav ti zadatak. Ti, svakako, ne razumes mnogo toga o cemu ja pisem. I NE TREBA. Znas, ja mnoge stvari ovde pisem SEBE radi (i tvoga imaginarijuma, iz Laze). Za to, sto ja pisem, ti NEMAS nikakav kapacitet niti da povezes, niti da razumes. Tebi su dati prizemni zadaci, za prizemne pare. :lol:

A ti nastavi da se pravis "bitan". Meni si zanimljiv, jer si deo kockica sistema... Koji i ne razumes bash najbolje (defakto, nikako). :cepanje:

_nobody_

Poslednja izmena od moderatora:
A cekaj oni su napadali Vucica a sad mu lizu boolju? Jel se Rodic dogovorio sa vlastima?
мислим да је то само био неспоразум између њега и информера .драго ми је да су изгладили односе до мере пристојности јер заиста су они наслови и једних и других били стравични .

Back