gost 281026
Aktivan član
- Poruka
- 1.991
Imale su naslovnicu Srbijo izvini, pisali sta su pisali, pa potom opet promena kursa?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imale su naslovnicu Srbijo izvini, pisali sta su pisali, pa potom opet promena kursa?
Промењен власник пре пар дана.
Gde god se ti pojavis, Dijana i ostali analiticari prate tvoje komentare. Zanimljivo. Uzeo sam te ja na moj, psihijatrijski nisan.
_nobody_
Mislim da je kurir u rangu toalet papira. Previse su objavljivali lazi iza lazi i jos lazi da se poneka istinita vest jednostavno utopila u tom buckurisu.
Toalet papir i to ce i ostati.
Наравно, кад си психијатријски случај.
Mnogo zuris pred rudu, bratane. Brzak se. Ne valja ti rabota. Ne valja to.
_nobody_
Prodali se i oni !
Bili su jedno vreme u klinču sa AV i opljuvali ga za sve pare !
Ne znam kako i zašto, ali postaju kopija" informrra "!
Pogledajte prilog 526238
Оће да ради УДБА ,Ција снајка, и Мосад?
Ne zurimo nikuda, bratane. Langsam, aber sicher (BND).
_nobody_
Nije bash sve, Saliva... U nekim stvarima koje su objavili, ima mnogo istine. Ali, sve zavisi od urednistva, jer kako lova pritice sa strane (iz podzemnih izvora), tako se Kurirovo urednistvo i okrece. U interesnom pravcu. Kao "petao"" na vetru!
_nobody_
teško je poslovati sa profitom...bez donacija
Zato ovakvi kao Lesi... I jesu tu. Analiticari. Procenjuju. Ali nisu oni prevalentni za te zadatke.
No, novine, razne... Potrebno ih je donirati. Par stvari su izbacili (Kurir), zaista sokantnih... Em istinitih, em zaiebanih.
_nobody_
Zato ovakvi kao Lesi... I jesu tu. Analiticari. Procenjuju. Ali nisu oni prevalentni za te zadatke.
No, novine, razne... Potrebno ih je donirati. Par stvari su izbacili (Kurir), zaista sokantnih... Em istinitih, em zaiebanih.
_nobody_
Тајне службе, из поверљивих извора, рече ми један чоек....
мислим да је то само био неспоразум између њега и информера .драго ми је да су изгладили односе до мере пристојности јер заиста су они наслови и једних и других били стравични .A cekaj oni su napadali Vucica a sad mu lizu boolju? Jel se Rodic dogovorio sa vlastima?
Mislim da je kurir u rangu toalet papira. Previse su objavljivali lazi iza lazi i jos lazi da se poneka istinita vest jednostavno utopila u tom buckurisu.
Toalet papir i to ce i ostati.
много сте агресивни ,желите крв да видите .болесно
бежте , бре , психопате