Interesuje me sta mislite o komunistima, o nekadasnjoj komunistickoj partiji i o zivotu u komunizmu i socijalizmu? Nisam neki pristalica komunizma ali sam slusao razne price o tome pa me zanima i sta vi mislite.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve najgore!
Pokvarena banda koja se uz pomocu SSSR spustila iz svojih planinskih vukojebina, zavela teror i diktaturu i upropastila Srbe i Srbiju.
Nisam pristalica komunizma samo volio bih ziveti onako kako se tad zivelo,
Sve najgore!
Pokvarena banda koja se uz pomocu SSSR spustila iz svojih planinskih vukojebina, zavela teror i diktaturu i upropastila Srbe i Srbiju.
o komunizmu mislim sve najbolje i svakog dana pred spavanje se pomolim Karlu Marxu da se komunizam vrati.
![]()
Spavaš danju, je li neradniče? Zato se ti Karlu moliš...![]()
Sve najgore!
Sve najgore!
Interesuje me sta mislite o komunistima, o nekadasnjoj komunistickoj partiji i o zivotu u komunizmu i socijalizmu? Nisam neki pristalica komunizma ali sam slusao razne price o tome pa me zanima i sta vi mislite.![]()
Ja ne razumem čemu ovakve teme, a bilo ih je trilion od kada ja znam za pdf.politika i krstaricu...
Jednostavno, socijalizam, tiletovo vreme, komunisti sve je to nešto što pripada prošlosti, čime treba da se bave istoričari, a ne da se svako malo raspravlja o tome kao da se time rešava bilo šta. To mi dođe kao da počnemo raspravu o tome da li je šteta što nismo živeli u doba dinosaurusa.