- Poruka
- 128.248
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ниси ни погледао клип а већ имаш мишљење.Апокриф... Бајка за одрасле вернике, који се заносе фанатстичном тј. измаштаном духовношћу...
Доказ? Мораш светоотачку критику да изучиш... који ни нећеш разумети, јер превазилази твоје умне силе за духовно
Па кад сам изучио пре десетак година... Нисам нов у материји ко ти ТабеНиси ни погледао клип а већ имаш мишљење.
Не.. баш напротив...Enohova knjiga se pominje u novom zavjetu tj citira se dio.
Zna se da je to apokrif.Ниси ни погледао клип а већ имаш мишљење.
А како се зна аетернум?Zna se da je to apokrif.
Enok je bio sastavni dio krscanstva par stotina godina.Не.. баш напротив...
Нови завет се помиње у Еноху, јер је старији, па је и логично, ко кога цитира
Ko zna Bibliju zna koje su nadahnute knjigeА како се зна аетернум?
А по чему знаш?Ko zna Bibliju zna koje su nadahnute knjige
a koji su apokrifi
jednostavno je
Неки доказ за ову тврдњу? Која листа канонских списа укључује Еноха?Enok je bio sastavni dio krscanstva par stotina godina.
NE bi bio da je tako kako ti kažeš.
Kako po cemu?А по чему знаш?
Никад није била општеприхваћена, ретко се ко и бавио њоме... књига је елитискичких јеретика која је оперисана од стручне цензуре и провере - жидувствујућих Хришћана, које је апостол Павле одлучио од Хришћанства...Enok je bio sastavni dio krscanstva par stotina godina.
NE bi bio da je tako kako ti kažeš.
То није одговор. Конкретно немаш одговор јер је једини одговор "Црква је одредила да је то апокриф".Kako po cemu?
Znam
Da li citas Bibliju?
Apokrifi se jednostavno ne uklapaju u Bozju rec
i oseti se da nisu nadahnute...
Takodje vec je dokazano koje su nadahnute.
Али ти нешто декларишеш на основу сопственог тумачења Божије речи које можда и није тачно.Apokrifi se jednostavno ne uklapaju u Bozju rec
To ni ne taje.Мене у ствари везано за ову тему највише занима да ли црква обликује, прихвата и одбацује ствари по сопственом нахођењу.
Не по сопственом нахођењу већ по нахођењу Духа Светог који дјелује у Цркви.Мене у ствари везано за ову тему највише занима да ли црква обликује, прихвата и одбацује ствари по сопственом нахођењу.
Шта јој одговара прихвати, шта не одговара одбаци или прогласи јересом.
Који говори кроз уста свештеника.Не по сопственом нахођењу већ по нахођењу Духа Светог који дјелује у Цркви.