Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 219.225
procitaj cinicnog ducica pa ces videti dal se poklapa i koliko se ti sabloni danas mogu primeniti
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko kaže da je ova literatura bezveze taj nije svestan šta prpopušta..
Postoje i posebni kursevi na kojima naravno nisam bio, a par knjiga sam preleto. Ima li nekog da je probao da radi baš to što savetuju ''eksperti za zavođenje''? Radi li to? Meni su se neki saveti učinili korisnim, ali neki prilično glupim - pogotovu oni tipa treba da budeš zgodan i da imaš glas kao Šon Koneri.
Postoje i posebni kursevi na kojima naravno nisam bio, a par knjiga sam preleto. Ima li nekog da je probao da radi baš to što savetuju ''eksperti za zavođenje''? Radi li to? Meni su se neki saveti učinili korisnim, ali neki prilično glupim - pogotovu oni tipa treba da budeš zgodan i da imaš glas kao Šon Koneri.
Кажу да се шмекер не постаје него рађа. Џабе је неком да прочита не знам ни сам колико књига о завођењу ако ће му се везати језик и ако ће се збунити кад треба да приђе некој цури.
Ma dobro to deluje nekada skroz sarmantno i simpaticno.U svakom slucaju simpaticnije od nekog fejk prenaglasenog samopouzdanja koje lici pre na bahatost.Кажу да се шмекер не постаје него рађа. Џабе је неком да прочита не знам ни сам колико књига о завођењу ако ће му се везати језик и ако ће се збунити кад треба да приђе некој цури.
Pazi mozes ti iz knjige procitati neku pametnu stvar,neki detalj koji ce te podstaci na razmisljanje ali ne moze ti knjiga niti bilo sta drugo dati onu osobinu koju sam po sebi ne posedujes. Samo stidljivim momcima ne fali nista samo ako su normalni.Kad ti pridje neki balvan sa Chaoo machkitzee i puca od smekerstva to je onoСлажем се са тобом у потпуности. Заправо сам хтио да кажем да не постоји књига која од неког стидљивка може направити заводника и шмекера. То би било исто као кад би ја прочитао неку Фројдову књигу и постао психотерапеут
U pravu si ne valjate nistaЕто, кад смо стидљиви не ваља, кад пуцамо од самопоуздања опет не ваља. Аман жене
Znala sam da sam zakasnilaСвакако не можете без нас Или ако ти мислиш другачије, закаснила си, парада поноса већ била
Cekacu Necu vise da spamujem temu napicice me motkeБиће и следеће године па се спреми уколико не промијениш мишљење о нама мушкарцима
Koji neki? Neki inicijali iz knjiga ? Možda nekima u tvom okruženju i radi, recimo funkcioniše jedna teorija, dok ne izađe druga knjiga koja pobija prvu teoriju i propagira nešto suprotno.
Dakle, šta ti čitaš od toga i šta želiš da postigneš?
Mada, ima toliko divnih knjiga, gde ti niko ne podvlači šta ti je činiti, nego recimo-saživiš se sa junakom neke pripovetke, knjige...Msm da se tako može više pojmiti o međuljudskim odnosima, samo ono-nije servirano na tacnu i treba malo razmišljati
Ustvari inteligentan čovek neće kupiti knjigu ,,Kako postati milioner za 5 minuta " ili ,,Kako pojebati pola sela za 5 minuta"-i u podnaslovu -bez mnogo muke
Nema tu pomoci..Postoje i posebni kursevi na kojima naravno nisam bio, a par knjiga sam preleto. Ima li nekog da je probao da radi baš to što savetuju ''eksperti za zavođenje''? Radi li to? Meni su se neki saveti učinili korisnim, ali neki prilično glupim - pogotovu oni tipa treba da budeš zgodan i da imaš glas kao Šon Koneri.
Ja sam u teoriji ekspert.
Procitao sam sve sto mi je palo pod ruku.
Trenirao pred ogledalom.
Usavrsio sve do perfekcije.
Al` me `ebe praksa.