Šta mislite o knjigama o zavođenju?

ja iskreno nisam imao nikada neke taktike preterane. Imao sam prvu devojku sa 15 godina, tako da ne znam, nisam nista taktizirao tada. SAda naravno razumem mnogo bolje sve te odnose itd al imam devojku vec neko vreme pa nisam u igri(ne varam). Al ne verujem da moras biti rodjeni zavodnik, msm poenta nije u zavodjenju toliko, koliko u tome da kasnije imas dobru vezu uzivas uz ivotu.. Msm ako tako pridjes tome kao uzivanju radije kao obavezi mislim da je mnogo lakse. E da jos jedna stvar, ako se ikada pitas sta trebas da radis, uvek pokusaj samo da razmislis ko zena, pokusaj da se stavis u njenu perspektivu.
Zaista nije neka nauka.. Ali postoji jedna mala zackoljica.. koju moram da priznam I MUSKARCI I ZENE MRZE...
Niko ne voli da kaze to, al ajde posto je forum i anonimni smo reci cu neprijatnu istinu. Izgleg,lepota i odeca IGRAJU ulogu(ali najvise lice i telo). sto se tice novca, za to ne znam jer nikada nisam bio u krugovima u kome bi se takve devojke mozda kretale tako da necu da komentarisem.

Pa ok sve to stoji. I razmisli, isto tako koliko ti je iskustvo sa zenama doprinelo znanje da kasnije i bolje formiras tu vezu koju juris. I isto tako zar iskustvo i znanje ne lezu u razvijanje pristupa zeni. Kao sto i sam rece, postavljas se u smislu - Kako bi zena tada razmisljala, da bi je bolje razumeo. A ako bi znao kako razmislja, ili mogao da predvidis, zar i to nije deo iskustva i procesa ucenja na predhodnim zenama?
Tako da.. ne radja se neko zavodnik ( i cesto zavodnik ima pogresnu konotaciju, u smislu manipulacije protiv necije volje da bi se postigao sexualni ishod). Po meni je zavodnik neko ko otvara kvalitetno polje za bolje razumevanje i isto tako pozitivan ishod. Bilo da je veza, brak, sex, sta god da je u pitanju. I zasto se ne informisati . Ne treba ostati u nezannju i uvek se oslanjati na svoje instikte. A instikti su cesto samo navike, i automatsko ponasanje, i podsvesno kreiranje scenarija i ishoda. Ako je neko neiskusan, ima po tome i manje sanse za kvalitetan instikt, ili ti intuiciju. Zato ne volim to ezoterisanje pojma zavodnik. U smislu da je se neko takav rodio, a neko ne. Nije nego stiacji okolnosti u zivotu grade coveka takvim. i toplo preporucujem onima koji nisu zavodnici, da nauce. I nista lose u tome nije pa ako mu i treba knjiga za to.
Isto to da neko pogresno shvatanje da je zavodnik promiskuitetan i da sve to radi samo da bi reckao br zena na nogaru od kreveta spavace sobe. Ne. Mislim da zavodnik ima i te kako visoke kriterijume po pogledu odabira zene. Oni koji se upravo oslanjaju na te pogresne savete, u smislu, nemas ti sta da zavodis, samo ce se pojaviti i sl. To je ono sto gradi frustraciju, nemogucnost izbora, i na kraju i kada se pojavi neka prilika, iz ocaja sebe ubedjuju da je to jedino i najbolje sto mogu. Takve veze pucaju. Na zalost se danas mnogi muskarci oslanjaju na ono tradicionalno, ma to je meni urodjeno. Ja sam tak'i rodjen sa penisom od pola metra. Nikada ne nauci da kaze Ne zeni. Nikada ne nauci da ima svoj stav pa makar i izgubio sansu sa tom zenomk ( a to je upravo kvalitet koji zene i traze), i mnogo toga...

Pa nije, ali ne treba ni da je osvajam da bi bila samnom. A provalis taj tip devojke koju treba osvojiti. Naravno ona uvek moze da se pravi luda- Pa ako je ti ne "osvajas" i ne postavljas podneblje i igru- Ode i kaze drugaricama ono cuveno " Pa ne znam, nije se desilo, nije bilo sudjeno"....

Postoje i posebni kursevi na kojima naravno nisam bio, a par knjiga sam preleto. Ima li nekog da je probao da radi baš to što savetuju ''eksperti za zavođenje''? Radi li to? Meni su se neki saveti učinili korisnim, ali neki prilično glupim - pogotovu oni tipa treba da budeš zgodan i da imaš glas kao Šon Koneri.:dash:

Pa sada, u principu, to su gluposti zato sto je svaka zena individua za sebe i ima skup razlicitih osobina koje traze muskarca
slicnih osobina.
Ovo za Konerija i zgodnocu.
Pa UVEK je pozeljno da budes lep i da imas lep glas ali to nije presudno, naravno.

Pa ok sve to stoji. I razmisli, isto tako koliko ti je iskustvo sa zenama doprinelo znanje da kasnije i bolje formiras tu vezu koju juris. I isto tako zar iskustvo i znanje ne lezu u razvijanje pristupa zeni. Kao sto i sam rece, postavljas se u smislu - Kako bi zena tada razmisljala, da bi je bolje razumeo. A ako bi znao kako razmislja, ili mogao da predvidis, zar i to nije deo iskustva i procesa ucenja na predhodnim zenama?
Nije bas, mozes razumeti sta zena razmislja jedino ako se uzivis u njenu ulogu i pokusas da iskreno shvatis, a to moes shvatiti sa bilo kime, drugaricom majkom itd.
Tako da.. ne radja se neko zavodnik ( i cesto zavodnik ima pogresnu konotaciju, u smislu manipulacije protiv necije volje da bi se postigao sexualni ishod). Po meni je zavodnik neko ko otvara kvalitetno polje za bolje razumevanje i isto tako pozitivan ishod. Bilo da je veza, brak, sex, sta god da je u pitanju. I zasto se ne informisati . Ne treba ostati u nezannju i uvek se oslanjati na svoje instikte. A instikti su cesto samo navike, i automatsko ponasanje, i podsvesno kreiranje scenarija i ishoda. Ako je neko neiskusan, ima po tome i manje sanse za kvalitetan instikt, ili ti intuiciju. Zato ne volim to ezoterisanje pojma zavodnik. U smislu da je se neko takav rodio, a neko ne. Nije nego stiacji okolnosti u zivotu grade coveka takvim. i toplo preporucujem onima koji nisu zavodnici, da nauce. I nista lose u tome nije pa ako mu i treba knjiga za to.
Ako pogledas unazad, uvek se znalo jos u skoli ko je "zavodnik". Iz nekog razloga neke momke su devojke volele po defaultu a neke nisu po defaultu. Ja sam recimo bio ona srednja kategorija, poneka devojka bi me muvala, ali nista posebno. Dok recimo znam da je bilo momaka kojima su se devojke "bacale" pod noge. Mada to je mozda 1 posto i manje bilo.. Ali je bilo. Druga stvar, slazem se ja sa tobom u tezi da se moze tu stotsta nauciti, ali poenta nije da sebi pravis pakao od zivota, ako me razumes. dakle da sumiram AKO NE UZIVAS U IGRI NEMOJ DA JE IGRAS/B]. Jer si u minisu. Neki muskarci uzivaju i ide im lako al ne pricamo o tome zar ne?
Isto to da neko pogresno shvatanje da je zavodnik promiskuitetan i da sve to radi samo da bi reckao br zena na nogaru od kreveta spavace sobe. Ne. Mislim da zavodnik ima i te kako visoke kriterijume po pogledu odabira zene. Oni koji se upravo oslanjaju na te pogresne savete, u smislu, nemas ti sta da zavodis, samo ce se pojaviti i sl. To je ono sto gradi frustraciju, nemogucnost izbora, i na kraju i kada se pojavi neka prilika, iz ocaja sebe ubedjuju da je to jedino i najbolje sto mogu. Takve veze pucaju. Na zalost se danas mnogi muskarci oslanjaju na ono tradicionalno, ma to je meni urodjeno. Ja sam tak'i rodjen sa penisom od pola metra. Nikada ne nauci da kaze Ne zeni. Nikada ne nauci da ima svoj stav pa makar i izgubio sansu sa tom zenomk ( a to je upravo kvalitet koji zene i traze), i mnogo toga...
Izvini ovde te vise ne razumem o cemu pricas, valjda jer nismo iz iste te price. Ne vidim poentu tolikog insistiranja na to NE zeni itd.. Sve je to mnogo fluidnije, mada sam ja inace uvek mogao da kazem ne svakome, pa valjda zato ne vidim taj spektar. Ultimativno ne bi nikada trebalo da kazes nekome NE, vec AKO. dakle da bude fer odnos, ja tebi ti meni.
Rekao bih da zene pre svega traze samo dobrog,lepog i makar minimalno svog muskarca(da ne robuje stereotipima na primer) za pocetak. Nikada nisam primetio da neko ko ima te osobine nije imao makar nekog uspeha kod suprotnog pola.
Dok sam vidjao mnoge "ekstremiste", pune raznih teorija, krutih definicija itd, da budu bez devojke neki nikada ni nisu imali a imaju oko 20+godina.

psihološki, finansijski, ljuavni guru...golo sranje
poenta je u taktu i komunikaciji
hvala Bogu, pa nismo svi isti i različito reagujemo; sad će neka naivna pastirica poleteti za nekom seljačinom, a druga će elegantno, ili možda ne, propustiti, izbeći, pobeći

ali ne kažem, ima ljudi koji se zanose svim što pročitaju (jer su tupavi)

Postoje i posebni kursevi na kojima naravno nisam bio, a par knjiga sam preleto. Ima li nekog da je probao da radi baš to što savetuju ''eksperti za zavođenje''? Radi li to? Meni su se neki saveti učinili korisnim, ali neki prilično glupim - pogotovu oni tipa treba da budeš zgodan i da imaš glas kao Šon Koneri.:dash:

само начин да се узме новац

Ma jok...nista bez intuicije, prakse, razumevanja sebe...

Uglavnom prazna slama za zabavu narodni masa.
Jedina istina je da nema nekih posebnih striktnih pravila.

Back