Шта мислите о Индијским акционим филмовима?

Dao sam šansu indijcima nekada davno.Ovo je toliko ludo bilo da se riječima ne može opisati.
Prvi i poslednji indijski film od mene čak i umjerena preporuka da se vidi drugi fazon.Totalno ludilo specijalnih efekata, plesa i pjevanja.Trebao mi je cijeli dan u polu šoku da svarim vidjeno.:lol:
https://m.imdb.com/title/tt1305797/

Dao sam šansu indijcima nekada davno.Ovo je toliko ludo bilo da se riječima ne može opisati.
Prvi i poslednji indijski film od mene čak i umjerena preporuka da se vidi drugi fazon.Totalno ludilo specijalnih efekata, plesa i pjevanja.Trebao mi je cijeli dan u polu šoku da svarim vidjeno.:lol:
https://m.imdb.com/title/tt1305797/
Њихова култура небрига баш за друге, посебно европску.
Играју,певају причају о стварима како их они виде.
Ако кроз њихову призму гледаш неки њихов "Топ" филм,можда ти се и допадне.
А,ако га поредиш са Холивудом или европским филмом...смучиће ти се.

Tajger Šrof, Hritik Rošan, SRK, Ranvir Sing, da kažem to bi bila akcija ali na njihov način.
Jednostavno se ne može porediti sa zapadnim filmovima.
Radžni nije iz Bolivud produkcije ( Robot ).
Brahmastra, prvi deo trilogije o bogu Šivi, plan snimanja je 10 godina. Nov film, fini efekti.
Ne može se meriti filmografija zapada i Azije jer im je kultura drugačija od naše.
Kina ima svoj stil, serije su spasavaj se ko može, ali kostimirane se mogu naći odlične, ako ste spremni na minimum 40 epizoda, a ima i više.
Koreja mi je posle Indije omiljeni broj 1, sve što sam gledala je ekstra.
Gledam sa eng sub jer se slabo nalazi naš prevod, a i ne trudim se da tražim.
Za Japan ne znam šta da kažem, potpuno čudno, suludo u nekim trenucima, treba se stvarno spremiti na svašta.
Ovi opisi su u neku ruku spam ali bilo je komentara koji su pominjali ove 3 zemlje a ne volim da citiram.
P:S:
Brus Vilis je takođe lansirao auto u helikopter, budimo otvoreni za različitosti.

Nisam odgledala nijedan indijski film ako ne računamo par epizoda serije Anandi... ali jesam večeras uz Miloša Milakovića skečeve iz kojih sam mnogo naučila! :zcepanje: Možda bi to trebalo da počnem ponekad da pratim.
Mislim da je i autor teme propratio isto što i ja. :ortaci3:
Ako smem da kažem od njihovih serija, indijskih, jednostavno nema gore, filmovi su sasvim druga priča.
Pogledaj ova dva ako želiš Bajirao Mastani i Padmaavat, lepe priče.

Poslednja izmena:
Ako smem da kažem od njihovih serija, indijski, jednostavno nema gore, filmovi su sasvim druga priča.
Pogledaj ova dva ako želiš Bajirao Mastani i Padmaavat, lepe priče.
Why not? Pribeležiću.
Više sam tip za serije, to gledam ovako, samoinicijativno, posebno korejske (do 24 ep., sve ostalo mi je mrcvarenje), a filmove rezervišem za pojedine dane kad zalegnem pred TV uveče, pa šta se daje-to i gledam... što će reći 90% Holivud.
Ako išta... mislim da muzika iz indijskih filmova može da bude adiktivna.

Why not? Pribeležiću.
Više sam tip za serije, to gledam ovako, samoinicijativno, posebno korejske (do 24 ep., sve ostalo mi je mrcvarenje), a filmove rezervišem za pojedine dane kad zalegnem pred TV uveče, pa šta se daje-to i gledam... što će reći 90% Holivud.
Ako išta... mislim da muzika iz indijskih filmova može da bude adiktivna.
O da, muzika je vrlo zarazna.
Srećom Koreja ima vrlo malo dužih serija, sve završe u 16 epizoda, to im je standard.
Kad nađeš vremena pogledaj Shooting stars, lepo me je nasmejala, ako nisi već gledala.

Back