Sta mislite o hlebu koji poskupljuje?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ствар је у томе што једна векна хлеба тежи само 500 гр. иако је на први поглед по запремини велика. А велика је стога што у њој има више адитива него брашна који од хлеба буквално праве вату са невероватно жилавом кором. Колико знам пекару "Клас" у Бг купио је онај бандит Дракулић а данас сам чуо да је купио и пекару у Панчеву.

Али ипак је мааржа, тј. трговачка зарада баснословно велика. Данас сам читао један чланак о томе - покушаћу да га пронађем.

ne nego treba da budemo ko rusi sa 450 milijardi dolara budzetskog suficita.

Za vreme slobe hleb je bio 3 dinara a mleko 5. Plata bila nesto vise od 100 maraka tj 50tak eura. Danas hleb kosta 34 dinara ili 11 puta vise ,mleko 79 dinara ili 15 puta vise . Plata 300 eura ili samo 6 puta vise. Matematika prosto dokazuje da se danas gore zivi nego za vreme Slobe jer mozemo kupiti manju kolicinu zivotnih namirnica nego sto smo mogli pre.

Slobo vrati se sve ti je oprosteno!

Ne znam gde ti kupujes.Ja kupujem hleb za 25 din,mleko za 52 .U Slobino vreme si morao da izadjes na dozvolu da potrosis platu,obicno si imao za kafu i jos ponesto.Ako slucajno izadjes da kupis kad se radno vreme zavrsi tesko da si mogao nesto kupiti.Plata se primala u dinarima a ne u markama.Mani se te radikalske politike.Nece ti nista dobro doneti.A mora da konstatujem da si los ekonomista i sklon si da izmisljas podatke.

Za vreme Milosevica stvarali su se redovi za hleb i za mleko....ako si zaboravi cisto da te podsetim!

Jerry pije samo Kravicu,i to onu sa najmanjim procentom masti:) Ima se moze se.Pitam se da li je istu tu Kravicu pio kod cika Slobe.

čuva srce i krvne sudove:grin::grin::grin: treba gomna potrpati u zatvor, a ako neće on, ko će?
Kravica jeste najskuplje mleko, ne znam koja je cena u malim prodavnicmaa, ali je recimo novosadsko mleko u velikim marketima (Tempo, Metro, Magnetron, Univereksport) od 52-55 RSD, Kravica je za 10-15 RSD skuplja:-?

čuva srce i krvne sudove:grin::grin::grin: treba gomna potrpati u zatvor, a ako neće on, ko će?
Kravica jeste najskuplje mleko, ne znam koja je cena u malim prodavnicmaa, ali je recimo novosadsko mleko u velikim marketima (Tempo, Metro, Magnetron, Univereksport) od 52-55 RSD, Kravica je za 10-15 RSD skuplja:-?

Ma i za kravicu je preterao:)No radikalski mozak:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back