- Poruka
- 1.795
*BILJA* kriv je nego sta je 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa sta mislite kolko treba da kosta?
[[Darko_91]] :ne lazi bilju ti si kriv za poskupljenje hleba!![]()
Иххх....Иди бегај!Па, фала!Jos nesto (malo skretanje s teme) PREDIVAN ti je avatar, zaista![]()
ne nego treba da budemo ko rusi sa 450 milijardi dolara budzetskog suficita.
Za vreme slobe hleb je bio 3 dinara a mleko 5. Plata bila nesto vise od 100 maraka tj 50tak eura. Danas hleb kosta 34 dinara ili 11 puta vise ,mleko 79 dinara ili 15 puta vise . Plata 300 eura ili samo 6 puta vise. Matematika prosto dokazuje da se danas gore zivi nego za vreme Slobe jer mozemo kupiti manju kolicinu zivotnih namirnica nego sto smo mogli pre.
Slobo vrati se sve ti je oprosteno!
Иххх....Иди бегај!Па, фала!
Права српска тробојка.![]()
[[Darko_91]] :@Moreplovka.... kolko je danas bio? isto 25 dindzi? nemoguce poskupeo je!
ja isto kupujem novosadsko mleko po 52-55 dinara za litar
Jerry malo doda, nikad nije naodmet:-D:-D
Jerry pije samo Kravicu,i to onu sa najmanjim procentom mastiIma se moze se.Pitam se da li je istu tu Kravicu pio kod cika Slobe.
čuva srce i krvne sudove:grin::grin::grin: treba gomna potrpati u zatvor, a ako neće on, ko će?
Kravica jeste najskuplje mleko, ne znam koja je cena u malim prodavnicmaa, ali je recimo novosadsko mleko u velikim marketima (Tempo, Metro, Magnetron, Univereksport) od 52-55 RSD, Kravica je za 10-15 RSD skuplja:-?
Pa o hlebu mislim da je vrlo bitna namirnica i ima ih raznih vrsta.Kod mene u kraju imaju dve pekare i nije im neki hleb.Najjaci je u Zemunu u jednoj pekari al ne bi da reklamiram. Sto se poskupljenja tice....a sto znam jaa!!!
Jerry pije samo Kravicu,i to onu sa najmanjim procentom mastiIma se moze se.Pitam se da li je istu tu Kravicu pio kod cika Slobe.