setila sam se da odgovorim (8
prvo: @ Gothic Girl Mortisha (

) oces li se okanuti Alex? sta ti je ona vecito skrivila!! i sta na svak njenu rec zauzimas stav odbrane matalki i sl :rollingeyes: nisi mi jasna uopste (;
Gothic Girl Mortisha:
IZFEMINIZIRANI mushkarci JESU neshto najgore na svetu odnosno ne zna se dal su oni gori ili oni koji se prave da su "fatalne mushkarchine" - Dizelashi - Seljaci - Sa nimalo muzichkog ukusa i mozga, tako stereotipni chija bi prva rechenica bila "Ja slusham Grand, volim Dzeja Ramadanovskog i Jelenu Karleushu koja je riba do jaja, volim zenske sa dobrim sisama, a kada se budem ozenio zena cje da mi kuva, sprema i radja decu, ja sam NORMALAN i trazim NORMALNU devojku i volim sve shto vole mladi...." :x
kao prvo -> tema nije o njima! kao drugo, sto se toliko kacis za tu muziku????
Gothic Girl Mortisha:
Dok bi izfeminizirani mogao da se primeti ispred izloga Legenda ili Terra Nove kako pomno prati svetska modna deshavanja... :x ... nosi bele uske tri i chetvrt pantalonice ili zavrnute izbledele uske zenske pantalonice, kajsheve u veselim bojama i providne pripijene majchice, naravno da ne zaboravimo uredno zacheshljanu kosicu ili bar nekufrizuru sa tonom smrdljivog gela jer smatra da je tako "cool" a uz to na nogama su mu obavezno florescentne patike bez zapertlavanja i zadignute "bele" charape ili josh gore: NATUKNICE!!! :x Bah dodje mi da se ispovracjam. Takvi izgledaju ko onaj Deen! U zenskim pantalonama jbt! Uzas!!! ili se briju ispod pazuha, briju noge i chupaju obrve - kao devojke i kao njihov "idol" Daniel Djokicj! Ma oni nisu vredni ni pomena!
njihova stvar, njihov problem.. zasto se narvirati oko toga? zasto globalizovato? pretpostavljam da se nikad ne bi druzila sa tako nekim, zar ne?
Gothic Girl Mortisha:
Aleksandra mislim da ipak greshish, znash neke zene su zenstvene chak i u shirokim majcama, u bilo chemu jer su zenske - nisu zarasle, imaju negovanu kosu, i jednostavno to neshto zensko zrachi iz njih
a mislis da ovih drugih primera nema ? :? (;
Gothic Girl Mortisha:
Ako si mislila na "metalke i rokerke" (?)
pa sta i da jeste? :rollingeyes: oces da kazes da su sve one zestvene? :rollingeyes:

opet pitam kakve ovo veze ima sa muzikom?! zasto se sve povezuje sa njom :mad:
Gothic Girl Mortisha:
Najgotivnije su mi devojke koje su prirodno lepe, ali bash onako prirodno (dobro podrazumebva se da treba da budu negovane odnosno da paze na ten, kosu, itd) ali ne svidjaju mi se devojke sa jakom shminkom odnosno one sa tonama shminke, to nisu CURE s PUDEROM to su bre PUDERI sa CURAMA!
sa ovim se u potpunosti slazem, kao i svi (; (mada nije tema o tome.. ali ajde sad

(8 )
hm.. sad.. vi svi pricate o tim feminiziranim koji se oblace ko zene/devojke i rade sto i one.. nadam se da ne pricate o onim koji imaju ,zenskast' glas i malcice takve pokrete.. jer ako pricate :mad: ja imam takvog druga

ops: :mad:
ZoP
P.S. ovo sam pisala pre 100god, ali zaboravila da postujem OOPS (8
~ ~ ~ ~ ~ ~
LIVE AND LET LIVE (8
~ ~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY (((;
PEACE