Sta mislite o drugarskom sexu?!!

  • Začetnik teme Alexandra
  • Datum pokretanja
Čuveni friendzone :lol:

Žene su stvarno bića koja imaju tu osobinu da nekog muškarca koji dobro izgleda posmatraju ga kao prijatellja i to čisto platonski. Mi muški, s druge strane, imamo prijateljice, koje, da možemo, bez razmišljanja bi ih kresnuli, ali smo svjesni da nemamo šanse, pa smo prihvatili to da im samo budemo prijatelji :lol:

Ja nisam pobornik da nema muško-ženskih prijateljstava, ima ih, neki od mojih najboljih prijatelja su upravo žene ali isto tako ona se teško održe upravo zbog toga. Najgore je ako se muškarac potajno nada da će ona uvidjeti vremenom da je on pravi muškarac za nju, srodna duša, a ona ga gleda samo kao druga, ili još češće, kao drugaricu :lol: U 90% slučajeva se dešava da je djevojka svjesna toga da je drug ne gleda samo kao drugaricu, pa to zna da zloupotrijebi tako što stalno nađe nešto da mu traži, a ovaj joj stalno ugađa jer je zacopan u nju, pa čak s njom ide u šoping jer su joj drugarice sve zauzete, da zajedno gledaju neki seksi donji veš ne kapirajući da ga ona bira za njega nego za nekog tamo manipulativnog alfa-mužjaka koji će da je povali a njemu da se smije.

Sve je to donekle podnošljivo za njega, čak šta više prija mu, a tek uvidi da je bio budala svo ovo vrijeme kad ona nađe momka. E kako to zna da zaboli, osjeti se iznevjereno i jadno da mu dođe da se ubije. Da stvar bude gora, treba da glumi kako mu je drago zbog nje a ustvari bi je zadavio i nju i toga lika :lol: Mislite da je to sve? Ima još gore? :lol:

Sinuće joj ideja da ga upozna sa njenim novim dečkom ili će se slučajno sresti, pa treba onome ko mu kreše osobu u koju je potajno zaljubljen pružiti ruku, nasmiješiti mu se i sl. Treba ih gledati kako se drže za ruke i ljubakaju se. Prije navedoh da su u 90% slučajeva već svjesne njegovih osjećanja, pa je velika vjerovatnoća da ona to njemu radi namjerno. Pa da li je to dobra drugarica? Ma daaaaa :lol:

Tako da manite se tih nadanja, a pošto je tema drugarski seks, pa ovo napisano i dalje stoji, ali jednu stvar želim da dodam. I sa društvom suprotnog pola treba otvoreno razgovarati o seksu, bez cenzure, pa ako se bojite reakcije, ne morate odmah na način kao što pričate sa društvom istog pola no postepeno. Bićete iznenađeni takozvanim feedback-om i naučiće te dosta. Ali isto tako ne prihvatajte sve zdravo za gotovo, i za njih je sve ovo novo, pa koliko god da su vam dobri prijatelji, za očekivati je da ne budu u potpunosti iskreni u tome što to njih pali.
 

Back
Top