Sta mislite o drugarskom sexu?!!

• Začetnik teme Alexandra
  • Datum pokretanja

black-devil

Primećen član
Poruka
579
ja ne bih mogla imati seks sa najboljim drugom ili samo drugom, jer posle tog koraka to drugarstvo nece nikad biti sto je nekad bilo, a prijateljstvo to su lepe reci samo je tesko prijateljstvo steci!!!!
mislim da nema nista lepse od drugarskog toplog zagrljaja, seks ce izmeniti sve i nista vise nece biti isto, ako ti niej stalo do tog prijateljstva sa njim , onda ucini taj korak, bole te uvo, a ako ti je stalo....onda bolje nemoj!!!!

Gost
Mislim da to mnogo zavisi od godina jer ako si starija od 21-22 lagano to mozes da uradis ,mislim da tada nema vise tog drugarstva izmedju muskarca i zene, a ako ste mladji sacekajte koju godinu (odlazak na fakultet ili zaposlenje) jer stvari se menjaju.

T

Topdzija

Gost
Verujte mi da to moze da funkcionise. Ja imam nekilko prijateljica sa kojima se povremeno kresnem i to nam prijateljstvo cini jos cvrscim jer nema ljubomore a iskrenost je na najvisem nivo. Uvek smo spremni jedno drugom da pomognemo a i da jedno drugo iskreno posavetujemo u vezi sa partnerom sa kojim smo u vezi.

D

dejo

Gost
ljudi da li stvarno vjerujete da moze da postoji iskreno prijateljstvo izmedju muškarca i žene(naravno pod uslovom da su strejt) s toga ja sam za prijateljsko *resanje!!!!!!!!!!
što da ne to je samo uzivanje i ispunjavanje osnovnih potreba normalnog čovjeka
zato samo navalite