S
Smederevac
Gost
Ja mislim da je bio veliki patriota, kao i mnogi drugi od kojih su komunisti napravili ono sto su napravili...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Smederevac:Dodatak : ovo i te kako ima veze sa temom <religija>
....sa istorijom da ali sa religijom mislim da ovo nema nikakve direktne veze...?Kissko:Smederevac:Dodatak : ovo i te kako ima veze sa temom <religija>
Ma nemoj.
E, smo bih voleo da mi objasnis zasto bi Draza Mihajlovic trebao da bude proglasen za narodnog heroja?Devilish Dog:ДРАЖА МИХАИЛОВИЋ је РОДОЉУБ.
Треба га прогласити за народног хероја !!!
Imas li ideju koliko je Srba stradalo od cetnicke kame Dimitrija Ljotica? Koliko su Srba ljoticevci pobili? A koliko su Nemackih vojnika pobili cetnici Ljotica? e, da ti odgovorim - Ljoticevci nikada nisu ubili ni jednog Nemackog vojnika. Ali su zato pobili na hiljade Srba.Smederevac:Da nije bilo Ljotica i Nedica u II svetskom ratu bi sradalo mnogo vise Srba, to je sigurno.
Znaci i Nedic je srpski rodoljub? Pa je l' taj Nedic znao za Banjicu, za Jajince, za Staro sajmiste i sve druge logore u kojima su ubijani Srbi? U njegovom Beogradu Nemci su ubijali hiljade Srba, a Nedic je i dalje saradjivao sa tim Nemcima. Pa kakav je on rodoljub?Smederevac:Da li je heroj ne znam to nisam ni pitao. Siguran sam da nije bio izdajnik. On licno i njegovi bliski komandanti nisu nikada saradjivali sa Nemcima, sa njima su saradjivali neki ljudi daleko od Draze a koji su se zvali cetnicima i neki cetnici iz Crne Gore. Nije ucestvovao ni u jednoj bici zato sto nije hteo da srpski narod uludo gubi zivote protiv Nemaca, jer nije imao dovoljnu kolicinu oruzja da bi im se suprotstavio. Cekao je saveznicko iskrcavanje na Balkan, kao ono u Normandiji, da bi krenuo zajedno sa njima u oslobadjanje Srbije. Partizani su tek krenuli u borbu kad je napadnut SSSR (leto 1941). Cilj Tita je bio da rasparca i podeli Srbe, to delom dokazuje primer podele Srbije na Vojvodinu, Kos. i Metohiju i Centralnu Srbiju. U drugim republikama SFRJ takvih podela nikad nije bilo.
Jos jedan patriota bio je i MILAN NEDIC koji je kao premijer Srbije u ratu radio sa Nemcima, ALI SVE ZA KORIST SRBA I SRBIJE! Pozdrav
Smederevac:Ja mislim da je bio veliki patriota, kao i mnogi drugi od kojih su komunisti napravili ono sto su napravili...